Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 15
ariadna33 spune:
Ai dreptate, Elara
cu faptul ca un protest la Kidex ar putea crea dificultati organizatorilor!
Mamicilor, am putea sa ne strangem pe langa Casa Presei!
si eu cred ca acum vor sa ia pulsul natiunii!
si mai cred ca aia cu retroactivitatea aruncata de ministru acum cateva zile a fost o pastila menita sa invrajbeasca mamicile!
intreba cineva cand ar putea s-o dea, eu cred ca o vor da acum pana in sfarsitul anului cu aplicare de la 1 ianuarie, dar e parerea mea personala...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
desprecopii spune:
Bravo Alina, am vazut inregistrarea!! Ne reprezinti cu cinste!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
alexia28 spune:
Felicitari Alina

si multumim tare mult.
Multumim si celor de la Antena3 si Realitatea ca au discutat toata ziua numai problema noastra
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
amali spune:
Multumim mult Alina!
S-a inceput timid adunarea de semnaturi pentru a obtine aprobarea unui protest - probabil pentru marti de la ora 13.00 la guvern.
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=tRnBw1klcRXBoz7Ctyh3CaQ&authkey=CLXyg-oE&hl=en#gid=0
alinuk spune:
antena 3 / '100 de minute'
http://inregistrari.antena3.ro/view-30_Nov-2010-100_de_minute-32.html
scriptul emis:
interventiile mele sunt la minutele
07.00 / spun ca reprezint As MAME si comunitatea DespreCopii
11.03 / ii cer dlui deputat sa ne lamureasca in leg cu economia care s-ar face: procentul de 0.4% din pib (cat spunea azi dl botis) si sub 0.1% din pib cat erau calculele anterioare (facute tot oficial)
11.56 / propunem construirea unei infrastructuri care sa sustina astfel de masuri, apoi initierea unor legi in directia asta
dau ex gabrielei (elara de pe forum de aici) si il rog pe dl deputat sa ne ofere un raspuns la intrebarea: 'ce va face aceasta mama daca de la 01 ian ar trebui sa se intoarca la serviciu'
13.07 / la aprecierea politicianului cum ca de maine se pot taia iar salariile bugetarilor cu nu stiu cat.... ii raspund ca imi vine sa zambesc amar la ideea ca suntem tratati ca un calup din care se pot taia felii si da la o parte, la ideea nesigurantei zilei de maine, si intreb retoric daca aspectul emotional si psihic a fost luat in calcul in aceasta ecuatie..
16.00 ma revolt vis a vis de confuziile create de diferite mesaje pe tema variantelor de masuri, confuzii care pot aduce neplaceri emotionale, psihice mamelor, femeilor insarcinate..care se afla in sit delicate (ii invit pe invitati sa-si intrebe mamele, fiicele, surorile, etc cu siguranta si ele s-au aflat in astfel de situatii)
23.10 / dl deputat spune ca nr nasterilor de anul acesta e la fel ca cel de anul trecut / imi vine sa rad si spun ca e firesc, caci mamele ramasesera insarcinate cu 9 luni inainte
25.25 / intrebare daca intrarea din cic1 in cic2 presupune limitarea venitului la 600 lei in loc de procent din media veniturilor
27.40 / se discuta despre perioada, si spun ca lasarea optiunii alegerii pt fiecare mama e cea mai corecta masura la ac moment
29.15 / intreb daca s-a facut vreo corelare intre prg mamelor dupa intoarcerea la serviciu si modificare codului muncii cu masura de 12h/zi lucru
46.14 / spun ca imi doresc sa-mi cresc copiii intr-o romanie cu un viitor si ca sper sa fie responsabili oamenii care iau decizii asupra acestui fapt
si intreb retoric din nou...de cine vor fi platite pensiile peste 20 de ani? pentru politicienii de azi? tocmai de acesti copii!
49.10 / interventia dnei ionela danciu - mama de tripleti (imi cer scuze, am fost ft impresionata de mesajul ei considerand in acelasi timp ca ceea ce a transmis dur nu poate fi o solutie la problema cu care se confrunta: ii inteleg revolta si ii doresc ca dzeu sa o ajute in lupta ei!)
56.30 / invit mamele sa intre pe asociatia mame si pe desprecopii pt a lua initiative si a sustine mesajul cum ca ...dorim o romanie cu un viitor pt copiii nostri
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
clipsy spune:
Felicitari Alina!
Hai sa facem ceva in acest sens! trebuie sa organizam protestul cat de curand! Va rugam sa va inscrieti si voi pe listuta ca sa o putem duce la primarie pentru aprobarea protestului! Propunerea noastra: miting in fata Guvernului saptamana viitoare miercuri (miercuri este de obicei si sedinta de guvern)
listuta este aici:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZLN79mTsddFJuQncxa2xjUlhCb3o3Q3R5aDNDYVE&hl=en&authkey=CLXyg-oE#gid=0
narcisica28 spune:
Felicitari Alina, te-ai descurcat de minune.
Vremea pare a fi mai ok saptamana viitoare, sper sa nu fie prea tarziu, o reactie mai rapida nu ar strica...vin oricand macar 10 min ca nici eu nu am cu cine lasa piticul.
cristina_i spune:
Felicitari Alina pentru emisiune.
Ce facem mai departe? Timpul poate trece in defavoarea noastra.
Vom protesta din nou cu pruncii in brate? Daca da, cand si unde?
alinuk spune:
fetelor daca nu vin cu o varianta viabila care sa ne multumeasca...
ce ziceti de sapt viitoare la guvern la ora 11 sau 12?
miercuri, cand se desfasoara sedinta de guvern, un mars de protest?
si fetele de pe miresici discuta in aceeasi directie
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
putem strange semnaturi la intrarea in kidex / romexpo, in interior sau in afara spatiului de organizare a evenimentului (daca organizatorii vor avea ceva impotriva)
1.
avem nevoie de voluntari care sa se ocupe cu strangerea acestor semnaturi
(va spun din exp proprie, ca in juma de ora am strans 50de semnaturi la metrou grozavesti pt protestele din primavara)
2.
cererea trebuie depusa la regisratura primariei generale a capitalei /
pe splaiul independentei langa intrarea in Politehnica
3.
trebuie facut si un comunicat de presa si transmis luni eventual
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!