-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(3)
Raspunsuri - Pagina 4
ina.click spune:
Pentru mamicile (si taticii?) care aplica pe translatorscafe: nu uitati ca in afara de Job Boards mai este si sectiunea Agencies. Practic ni se ofera o baza de date de mii de agentii, gratuita, carora sa le putem trimite CV. Trimiteti si acolo; eu de obicei aplic filtrul "romanian language" ca sa mi le selecteze pe cele care ofera servicii in limba mea materna.
Edit.
Adica asa:
http://www.translatorscafe.com/tcutils/search/agencies.aspx?lng=EN&q=&alc=RO&agt=0&updr=1&cn=0&state=&city=&prs=0&traf=0&sz=0
Merge linkul asta? Sau va cere sa va logati?
24 + 
Selene_Bunny spune:
Mai, eu habar n-am cum se fac felicitarile. Am citit cate putin, m-am inscris pe un forum specializat, am cerut mici sfaturi acolo, mi-am cumparat materia prima si...
Hai sa va arat o poza, sa-mi ziceti parerea voastra.
http://yfrog.com/ei50311647j
Sau asa, daca nu merge primul link:
http://img522.imageshack.us/img522/3148/50311647.jpg
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ina.click spune:
F frumoase, cea mai reusita mi se pare cea verde.
Selene, daca nu e prea mare investitia, poti cumpara si globuri albe (adica transparente) si le poti decora cu sclipici / picta / etc.
Dar ma gandesc ca deja ai cumparat carton, etc pt felicitari si globurile poate ti-ar manca din economii.
Poti sa aplici si bucatele mici de stofa sau alte materiale contrastante, sa creezi figurine din seminte colorate / pictate etc. D ex: Mos craciun din resturile unei manusi rosii.
ma rog, zic si eu
24 + 
gabidaniela spune:
Si mie tot aia verde imi place, de fapt, mie-mi place tot ce straluceste cat de cat![]()
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click F frumoase, cea mai reusita mi se pare cea verde. Selene, daca nu e prea mare investitia, poti cumpara si globuri albe (adica transparente) si le poti decora cu sclipici / picta / etc. Dar ma gandesc ca deja ai cumparat carton, etc pt felicitari si globurile poate ti-ar manca din economii. Poti sa aplici si bucatele mici de stofa sau alte materiale contrastante, sa creezi figurine din seminte colorate / pictate etc. D ex: Mos craciun din resturile unei manusi rosii. ma rog, zic si eu 24 + ![]() |
Zici bine, da' acu' ma limitez la ce materiale am deocamdata, stii, sa vad daca plac cuiva, ceva, pe urma mai vad. :)
gabi, pe aia verde am scris, pe portiunea verde, si La Multi Ani cu gel auriu cu sclipici. :D Asta azi-noapte.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Si mie tot cea verde imi place cel mai mult:)
Felicitari, Selene, pentru tot ce incerci sa faci
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alina_satena spune:
Felicitari Selene mie imi plac toate felicitarile tale,succes in continuare.Si mie ina imi e lehamite de asemenea oameni care vorbesc in necunostiinta de cauza.