-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?(3)
Raspunsuri - Pagina 5
Serialbastre spune:
Selene, frumoase felicitari ... mie imi place mult si cea cu rosu. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
alex_andra spune:
alina, te astept sa ne spui cum ai reusit sa pui in practica diverse metode de redistribuire a cheltuielilor si economisire![]()
Eu declar cu mandrie ca am redus tigarile foarte tare(de la 15 pe zi, la 3 pe zi) si sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa le reduc de tot.
Si ma bucur si mai mult, cu cat, banii pe care i-as fi dat pe tigari, o sa-i dau pe cadouri de craciun![]()
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Felicitari, alex_andra, si multumesc de aprecieri, fetelor!
alex, pisicile, le mai ai? Ca avem si noi una... :D
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Felicitari, alex_andra, si multumesc de aprecieri, fetelor! alex, pisicile, le mai ai? Ca avem si noi una... :D Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Pantofiori de vanzare - noi, frumosi! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
le mai am
nu pot renunta la ele, ca una are aproape 13 ani si una 8....ce sa fac? sunt ale mele si ele

Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
le mai am nu pot renunta la ele, ca una are aproape 13 ani si una 8....ce sa fac? sunt ale mele si ele ![]() Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
A noastra are maximum 5 luni, zice medicu', e venita de nush unde, o avem de vreo luna si ceva, si tot n-as da-o, e o frumoasa... E in 3 culori...
Daria se tot baga cu capsorul in ea, si pisi o ia de joaca, a atins-o cu gherutele, are niste zgarieturi, chiar si pe pleoapa una, aia nu-mi place deloc, ca s-a umflat putin, sper sa nu fie problema...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alina_satena spune:
In primul rand uit de toate poftele care le am cand intru intr-un magazin,de obicei pe astea dadeam cei mai multi bani,numai imi cumpar asa des reviste,farduri numai imi cumpar deoarece sunt foarte scumpe si nici nu le folosesc pe toate pe care le cumparam,incerc sa nu ma tenteze tot ce vad cand merg in oras pe mine ma tenta tot ce vedeam si era o gaura foarte mare in buget,numai cumpar asa multe produse pe care nu le folosesc deoarece apoi le arunc adica arunc niste bani pe geam,tigarile in loc sa fumez o tigare mai bine stau pe internet si caut metode de facut margele si alte lucruri ma documentez cat costa lucrurile de care am nevoie pentru acele bratari de unde le gasesc mai iefin,tu cum ai reusit sa reduci asa drastic tigarile?
alex_andra spune:
Selene, incearca sa tai gherutele pisicutei:)
Ai grija, ca e tare micuta, sa nu o zmotoceasca Daria prea tare![]()
Ale mele-s calite, le cam chinuie eva, dar macar ele sunt mari, daca tin neaparat de scape de ea , o pot face.
Daca pisica e vaccinata si deparazitata si cu unghiile taiate, nu se intampla nimic de la o zgarietura, sa stii:)
Si eva a mai avut, dar pe manuta, e adevarat , nu la ochi.
Da-o si tu cu niste dezinfectant care sa nu usture
daniela_b spune:
Selene, ca linie principala : nu incepe un domeniu nou daca vrei sa cistigi bani rapid, reinventeaza unul din cele pe care le stii, le stapinesti.
1. Sa faci felicitari pentru vinzare daca asta nu reprezinta o rutina sau o pasiune, un skill pentru care, sa zicem, te-au laudat multi, e o activitate care maninca foarte mult timp si resurse ( uite, tocmai ti-a trebuit o investitie in cartoane, sclipici etc)
2. de ce alegi un domeniu atit de aglomerat dar pe care abia il incepi? de ce nu faci ceva "din nimic" dar care poate fi inovator ( vezi exemplul urmator)chiar si intr-o piata in crestere.
3. exemplu: faci parte dintr-o familie vegetariana, gatesti mai tot timpul astfel de bunatati. De ce nu exploatezi acest domeniu ?( in care esti foarte priceputa, nu?). In loc sa te avinti la felicitari, fa mincare ( oricum o faci, trebuie sa o faci) si monitorizeaza-ti activitatea asta pe un blog.
De acord, bloguri cu mincare sint destule( as spune "in prostie" dar ...
ma abtin?!), totusi, hai cu nisa, hai cu nisa, intra pe nisa:
a)mincare buna, vegetariana, ieftina, pentru copii si/sau la pachet pentru sot
b) mincare vegetariana de facut in 10 minute pentru pofticiosi
c) mincare vegetariana cruda -salate- ready-to go
d) mincare vegetariana adaptata dupa retete traditionale romanesti, postate bilingv
e)...
si-ti jur ca ma pot duce pina z) -ul alfabetului numai pe mincare vegetariana ...
intelegi pointul?
update: la un blog cu mincare vegetariana pentru pisici te-ai gindit?![]()
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
alex_andra spune:
alina, in primul rand, fara suparare, nu vreau sa te simti jignita sau mai stiu eu ce, dar trebuie sa-ti spun ca ti-am citit mesajul de 3 (trei ) ori ca sa-l inteleg![]()
Mai pune si tu, mai fata, cate-o virgula, pe ici, pe colo, ca nu se intelege nimic din ce scrii, pe bune![]()
Buun....deci, cum am reusit sa reduc tigarile?
Pai e simplu![]()
Vointa nenica!!!![]()
![]()
Nu mai fumez decat la servici 3 tigari, in felul urmator : 1, la cafea, dimineata, a 2-a de socializare, a 3-a , dupa ce mananc de pranz.
Si gata!
In masina nu mai fumez,acasa nu mai fumez.
Acum, de fapt, lupta mai mare nu e cu tigarile, lupta e ca ma abtin sa nu mananc, ca imi vine sa sparg frigiderul in doua si zau ca nu-s vreo silfida sa-mi permit sa mananc prea mult![]()
Si am reusit, ca vorba aia, trebuia sa am bani de cadouri de Craciun, nu?![]()
So, daca pot eu dupa 17 ani, eu zic ca poti si tu, important e sa fii suficient de hotarata.
A, cred ca am mai zis pe undeva, ca euiubesc sa fumez, savurez tigarile cu o mare dragoste
....adica sa nu-ti inchipui ca mi-e usor....nu,nu.....e al naibii de greu si mai sunt si nervoasa din cauza asta si ma mai cert si cu consoarta, ca si el se lasa si deci, e si el nervos![]()
![]()
ina.click spune:
Alex_Andra: nu mai cumpara deloc.
Cere alea 3 tigari de la colegii cu care socializezi. In scurt timp, de rusine / jena, nu le vei mai cere. Metoda merge, serios :) Numai sa nu ai colegi prea entuziasti / generosi.
Daca vin ei din proprie initiativa "hai ca-ti dau eu tigari, sa fumam!" nu-i a buna
;
Iti garantez insa ca la prima uitatura stramba gen "...iar imi cer tigara?" sau prima glumita "deci te-ai lasat...de cumparat?" o sa te faci mititica si o sa-ti stea in gat fiecare fum.(ceea ce si urmarim oarecum hehe)
Am doua colege care s-au lasat asa.
Edit: Daniela B, excelenta idee.
24 +