Revista Mami impotriva alaptatului in public (2)
Raspunsuri - Pagina 18
manumanu spune:
DONIA, apropo de scuze: am scris un comment pe facebook la profilul revistei Mami (care figureaza in lista mea de prieteni... apropo, cum te "dezimprietenesti" pe FB?) in care printre altele, dar evident pe un ton civilizat, spuneam ca ar trebui sa-si ceara scuze public pentru incidentul initial. Ce credeti? in 10 minute era totul sters!!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Eu am fost placut surprinsa de contrariul. Anul trecut o foarte populara revista pentru femei din Canada a publicat un articol in care lua in ras alergiile alimentare, in mod special alergia la alune, sugerand ca e ceva inventat si mai degraba la moda. Autoarea articolului era de fapt revoltata ca baiatul ei nu-si mai putea lua la scoala sandvici cu unt de arahide, pentru ca arahidele, ca si nucile de orice fel sunt interzise in scoli. Ei, reactia publica a fost puternica. Revista a primit scrisori de la cativa parinti ai caror copii au murit din cauza alergiilor alimentare, de la alti parinti care stau cu sabia deasupra capului, au mai scris medici, profesori, ong-uri si asociatii reprezentadnu-i pe cei cu alergii alimentare, au aparut la stiri etc. Si mai ales lumea era socata ca o revista atat de respectata si populara, de altfel, a putut sa scrie asa ceva. Reactia revistei? In numarul urmator a aparut un editorial foarte demn, cu scuze sincere, iar pret de cateva pagini au publicat scrisori in care publicul indignat ii critica. Eu personal nu cumpar revista, o mai citesc prin salile de asteptare. Pana la incidentul cu alergiile nu ii dadeam mare atentie, dar de atunci incoace am simtit ca a castigat un oarecare respect in ochii mei. Pacat ca Mami nu a avut de unde sa invete cum se castiga respectul publicului! Aici stirea: http://www.cbc.ca/canada/story/2009/11/09/f-vp-smith.html Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
principe spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui maru si ne mai plangem ca Romania e balcanica, nu? ce e aia contract? ce e aia lege? las ca merge la mica intelegere... s-ar putea tocmai ca extremismul cu care iti sustii parerea sa le indeparteze de "adevarata cale". dar ce stiu eu?!
Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Acum te invarti in jurul cozii,marule....|ce i aia lege|zici tu,...pai tot tam tamul este ca s a incalcat o lege,un drept al copilului,unul esential.vorbesti de contract,puteau exista nspe contracte scrise pe care mama sa le semneze in necunostinta de lege si in defavoarea copilului ei,legea darama orice contract,adica orice clauza a contractului care este in afara legii este nula din start,ba chiar poate constitui un caz penal.legea se aplica intotdeauna in favoarea copilului si abia apoia lui x sau a nustiu carui negot.
asta o demonstreaza si faptul ca europarlamentara si a hranit copilul in sala parlamentului...sigur au existat si p acolo persoane care nu au aprobat gestul..dar acestia, spre deosebire de cei pusi in discutie, aveau doua degete de frunte mai mult si nu au deschis gura.
hai marule pune sa judece cazul mama din tine,ai sa vezi diferit,te asigur.
off
multumesc fetelor de urari
.viky,valeria vikinga se numeste puiuta mea,este o lupatoare convinsa
nelia si eu cred ca esti foarte echilibrata,mesajele tale fac cat o sedinta de yoga
...ce norocosi copii ai.
maru spune:
ok, eu sincer m-am saaturat sa imi tot atribuiti coada!
daca voi o luati literar, o iau si eu literar!
m-am verificat si nu am coada, asa ca ...mai usor cu invartitul, va rog!
daca nici una din voi nu a sesizat ironia amara din cele 2 randuri de text, as putea zice si eu: numai judecati cu creier de proaspata mama, cu mintea la alaptat si la schimbat de pampersi, si judecati profesional!
inca o data, era o ironie amara, cum si comparatia dintre ce se intampla aici (deh, sfere inalte cum imi reprosa cineva) cu ce se intampla in Romania!
principe spune:
poti sa te superi,sa te saturi,sa te cauti de coada,sa stai la nivele inalte ....caaaaa tot n ai dreptate![]()
intre doua legi{ una care protejeaza un drept uman,in cazul nostru dreptul copilului si una care protejeaza un negot o profesie ...intotdeauna are intietate,adica se aplica,cea care protejeaza dreptul uman.....de aceea te am invitat sa judeci ca mama si nu in spirit profesional.

de Anda Teodora din 10.10.2008