Revista Mami impotriva alaptatului in public (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ioanadara spune:
Denizel, are vreo legatura cu subiectul?
Nici remarca de data trecuta cand mi te-ai adresat (fara a avea vreun dialog impreuna) si mi-ai spus sa plec in vacanta nu avea nici o legatura.
Esti cumva ADMIN sau mODERATOR si iti permiti sa imi spui sa plec de pe forum repetat?
ioanadara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita atitudinea ta ioanadara este absolut |
De ce? Pentru ca sustin anumite drepturi ale organizatorilor recunoscand in acelasi timp ca trebuiau sa procedeze altfel?
Si netul este public si totusi pe DC trebuie respectate anumite regului impuse de administratie .
denizel spune:
| citat din mesajul lui ioanadara Denizel, are vreo legatura cu subiectul? Nici remarca de data trecuta cand mi te-ai adresat (fara a avea vreun dialog impreuna) si mi-ai spus sa plec in vacanta nu avea nici o legatura. Esti cumva ADMIN sau mODERATOR si iti permiti sa imi spui sa plec de pe forum repetat? |
1. da, ceea ce am scris cu caractere bold are legatura cu subiectul. Mai on topic de atat nu puteam fi!!
2. nu ti-am spus niciodata sa pleci de pe forum. Nici sa pleci o singura data, nici sa pleci repetat :))(recunosc insa ca nu as plange dupa tine daca ai face-o
Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
sunshine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanadara
De ce? Pentru ca sustin anumite drepturi ale organizatorilor recunoscand in acelasi timp ca trebuiau sa procedeze altfel? Si netul este public si totusi pe DC trebuie respectate anumite regului impuse de administratie . |
Ioana, spune-mi si mie, te rog, care-s drepturile si obligatiile organizatorilor?
Poate ca ai mai spus, dar le-am pierdut din vedere. Si unde anume trebuiau sa procedeze altfel?
maru spune:
citeste si raspunsul lui mimitete. Poate ea e mai clara in exprimare ca mine.
pe de alta parte, toate postarile noastre aici sunt amunitie pentru ambele parti. Eu am incheiat.
sunshine spune:
| citat din mesajul lui ioanadara Si netul este public si totusi pe DC trebuie respectate anumite regului impuse de administratie . |
Da, si una din reguli ar fi sa respecti partenerii de discutie, inclusiv sa le respecti drepturile.
Deci, daca una din regulile forumui ar fi "puteti spune ce vreti", asta nu inseamna ca ai voie sa spui orice la adresa vreunei natii sau minoritati, etc.
maru spune:
ioana, doar da un quote pe toate mesajele mele. O noua lecturare poate aduce lamuriri nesperate.
Da, si alimentarea copilului facuta cu borcanasul in spatiu ne-destinat acestei activitati poate fi sanctionata.
la ultima conferinta, cativa participanti si-au luat farfuriile cu mancare si au iesit in sala destinata luarii pranzului. Angajatii hotelului gazda au mers politicos si le-au cerut sa revina in sala pusa la dispozitie, pentru ca incomodau pe ceilalti guests i hotel.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sunshine
Ioana, spune-mi si mie, te rog, care-s drepturile si obligatiile organizatorilor? Poate ca ai mai spus, dar le-am pierdut din vedere. Si unde anume trebuiau sa procedeze altfel? |
sunshine spune:
Da, am inteles, merci de explicatii!
Concluzia la care am ajuns momentan e ca daca cei de la revista aveau vreo intelegere cu AM ca are voie sa-si ia copilul cu ea, dar trebuie sa-l hraneasca - indiferent prin ce metoda - numai in locul special amenajat, atunci AM e in wrong, pentru ca l-a alaptat la stand.
In oricare alta situatie, deci daca aceasta intelegere a lipsit, atunci AM nu mai e in wrong, dimpotriva, revista e wrong, ca i-a interzis un drept la care ea nu a renuntat printr-o intelegere anterioara.
ioanadara spune:
Aici:(dau copy paste pentru ca nu stiu sa aduc dintr-un alt subiect cu quote:
denizel
The dreamer of dreams
hi hi, vine vacanta de Craciun, ioanadara .
maru spune:
da, din pacate toata chestia asta se reduce la chichite contractuale. A, si la un mare fiasco de imagine al revistei Mami.
la o conferinta a fost invitata ca keynote speaker o actrita canadiana destul de cunoscuta, sa vorbeasca despre cum e sa traiesti cu boala respetiva. Contractul incheiat cu ea specifica ca ea e invitata la lunch in prima zi si isi tine speach-ul imediat dupa lunch, e platita pentru prestatie (destul de mult) si atat.
Tipa apare si a doua zi, spre uimirea organizatorilor (noi si departamentul respectiv din spital/clientul nostru). Incepe sa aiba pretentii de vedeta. I se face pe plac, nu i se face nici o observatie (de ce e acolo, de ce nu trebuie noi sa ii asiguram paza obiectelor personale, de ce...), dar la debriefing-ul de dupa se decide ca sa nu mai fie invitata la conferintele acestei organizatii. Cum e vorba de o organizatie cu acoperire nationala...va dati seama cine are de pierdut. S-a ales calea asta pentru a nu periclita imaginea publica a persoanelor implicate.
| citat din mesajul lui sunshine Da, am inteles, merci de explicatii! Concluzia la care am ajuns momentan e ca daca cei de la revista aveau vreo intelegere cu AM ca are voie sa-si ia copilul cu ea, dar trebuie sa-l hraneasca - indiferent prin ce metoda - numai in locul special amenajat, atunci AM e in wrong, pentru ca l-a alaptat la stand. In oricare alta situatie, deci daca aceasta intelegere a lipsit, atunci AM nu mai e in wrong. |