Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Oana, tu ai trecut ca vrei bani in cont si ei tot prin posta iti trimit? Cum asa? Si daca ar fi asa...nu ar tb sa-ti aduca postasul banii? Si eu tb sa ma duc sa-mi verific cardul...cand ar fi tb sa intre, nu stii?
Pupam pe Matei, care a fost atat de viteaz la vaccin. A facut febra?
Si eu ma feresc sa-i fac baie dupa ce a mancat. Nu stiu de ce...Ori mi-a zis vreun dr, ori mi se pare mie ca nu e placut sa faci baie si masaj cu burta plina

la multi ani pt Matei, Victor si Alicia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Oana, tu ai trecut ca vrei bani in cont si ei tot prin posta iti trimit? Cum asa? Si daca ar fi asa...nu ar tb sa-ti aduca postasul banii? Si eu tb sa ma duc sa-mi verific cardul...cand ar fi tb sa intre, nu stii?
Pupam pe Matei, care a fost atat de viteaz la vaccin. A facut febra?
Si eu ma feresc sa-i fac baie dupa ce a mancat. Nu stiu de ce...Ori mi-a zis vreun dr, ori mi se pare mie ca nu e placut sa faci baie si masaj cu burta plina

la multi ani pt Matei, Victor si Alicia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

in 15 vine alocatia
eu nu mi-am schimbat buletinul inca stau tot la mama ...iar postasul vine la 12 cand mama e la servici
si da, am bifat ca vreau transfer bancar

nu am facut febra deloc

nu stiu, eu am considerat ca 1 ora e suficient sa astept pana la baie...suntem asa de fericiti in apa daca e satul si...dupa facem masaj 15-20 min...gimanstica, radem ne distram...chiar nu vreau sa renunt la asta

programul de noapte a fost frumos ...somn de la 8 la 10 dimineata si am mancat la 11 seara si la 6 dimineata
acum doarme din nou langa mine in pat...eu cu laptopul...el cu somnul

m-am prins ca daca ii pun muzica de relaxare de la gimnastica pentru gravide...adoarme rapid...o fi pentru ca ascultam de 2 ori pe sapt muzica asta?!?

daca vrea cineva muzica o trimit pe e-mail poate va ajuta

Victo asta asa ca razbunare ia uita-te si pe aici
http://mayas-esprit.blogspot.com/
asta e preferatul meu am incercat multe retete

...si ieri au venit uratiiii

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Rody, barbatii nostri sunt si ei niste copii,si cu un mare orgoliu.Si noi trebuie sa fim niste super women, sa avem grija de tot, de copii,de casa,sa nu-i neglijam nici pe ei,trebuie sa fim intelepte si diplomate,femeia e stilpul casei,nu.si pe linga asta trebuie sa avem grija si de noi,sa nu ne neglijam somnul,sanatatea, caci daca,cadem,e mai rau pt toti.eu am multe restante la capitolul asta.E bine sa-i faci surpriza diseara.Pt mine asta e ultimul lucru de care am timp intr-o zi, dar trebuie sa intram in normalitate, e bine si pt psihic, si pt fizi...trebuie sa trimit copiii de acasa in week end

LA MULTI ANI sarbatoritilor VICTOR ANDREI,MATEI,ALICIA!!!!!!!!!!

Oana,mersi

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Rody, barbatii nostri sunt si ei niste copii,si cu un mare orgoliu.Si noi trebuie sa fim niste super women, sa avem grija de tot, de copii,de casa,sa nu-i neglijam nici pe ei,trebuie sa fim intelepte si diplomate,femeia e stilpul casei,nu.si pe linga asta trebuie sa avem grija si de noi,sa nu ne neglijam somnul,sanatatea, caci daca,cadem,e mai rau pt toti.eu am multe restante la capitolul asta.E bine sa-i faci surpriza diseara.Pt mine asta e ultimul lucru de care am timp intr-o zi, dar trebuie sa intram in normalitate, e bine si pt psihic, si pt fizi...trebuie sa trimit copiii de acasa in week end

LA MULTI ANI sarbatoritilor VICTOR ANDREI,MATEI,ALICIA!!!!!!!!!!

Oana,mersi

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

am uitat sa iti spun ceva...mai trimit acum un PM

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, tu intrebai mai demult de un jurnal ptr bb pe calculator. am tot uitat sa-ti spun, este la nestle, www.nestlebaby.com/es/nestle_baby_club/" target="_blank">aici, e accesibil dupa ce te inregistrezi . ce mai fac minunile tale? Miguel tot doarme si mananca? si lapticul curge garla?

este si www.nestlebaby.com/ro/nestle_baby_club/" target="_blank">in romana
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

Oana,din ce am citit eu si spun si dr nu e bine sa se faca baie IMEDIAT dupa masa(deci o ora in cazul tau e ok),deoarece "apa va stimula circulatia periferica, reducand nivelul de sange din tubul digestiv, ingreunand procesele normale de procesare, absorbtie si transport".

La noi ar fi si probl regurgitarilor fara numar.Pai ai mei si daca ii schimb de kk dupa ce au mancat imi vomita pot ca na,le ridic un pic piciorusele,ii intorc.La baie la fel.

Bumblebee ca nr de mese:noi avem 5,4 mi se par inca putine,acuma depinde cat manaca,ai mei papa la o masa,Mateo 180-200 ,iar Carla 130-160(ca ea tine la silueta)
Cand va aud pe voi cu 6-7 mi se ridica parul in cap!!!

mai fete nu stiu ce e cu al meu baietel de 5-6 zile!!!se trezeste in fiecare noapte pe la 3 urland,asta in contextul in care papa la 10.30 si adorme pe la 12!Nu de foame,cred ca de burtica,ii dau un pic de apa,sau suzi de cele mai multe ori,il plimb prin casa juma de ora,il dau la tati daca nu se linisteste si in final adoarme cand eu nu mai pot de draci.Apoi la 5 o luam de la capat ,la 7 la fel.Ce poate avea????Carla doarme neintoarsa pana la 9 de la 11-11.30 cu masa de la 6 papata in liniste cu mami intinse in pat si mami adormind inaintea ei,rupta fiind de pitic!!
Pana acum dormea si el ca si Carla pana la 5 max 6,papica apoi somn pana la 9.Si se foieste,maraie,frichi frichi de ma scoate din sarite.Plus ca ,atunci cand urla asa noaptea,trebuie sa ma inchid cu el in baie sa nu mi se trezeasca si fata.Iar cu o mana ii fac un bibe de apa sau ceai cand face figui la apa.is rupta!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sotiorul meu a avut timp si de net dimineata, ma gandeam eu . si gasesc o pagina de doc deschisa cu o scrisorica ce mi-a stricat toata ziua: sotul meu drag, pe care-l iubesc enorm (si el stie prea bine), se simte neglijat si, ca sa nu ne certam, mi-a scris o scrisoare... imi venea si sa rad, si sa plang!! nici prin cap nu mi-a trecut ca a dat aseara stingerea in casa cu alte ganduri decat de a dormi , iar eu senina ma apuc sa-i povestesc chestii horror si apoi inchid ochii si adorm . eu stiu ca voi ma intelegeti de ce-mi vine sa rad, pe de alta parte stiu si eu ca l-am cam neglijat, adica il tot pup si il dragastesc seara, dar cand ma pun in pat nu ma mai gandesc decat la somn, repede, pana nu se face dimineata . ori el asteapta macar un semn de la mine, ceva... bine, ca daca are el initiativa, e mai mult decat ok, dar eu parca m-am obisnuit asa... ooofff, greu si cu barbatii astia!!! si ma tot invart sa-i scriu un sms, dar ce-as putea sa-i spun?! ca stie ca-l iubesc!! daca nu-i scriu nimic, o sa creada ca nu-mi pasa?! ce dileme am si eu intr-o marti dimineata

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

e tare simpatic al tau sot, cum ti-a lasat el scrisoare

nu fi amarata, ni s-a intamplat la toate sa nu avem chef si saii neglijam

acum trebuie sa o dregi cumva, dar tu stii cel mai bine cum

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Carla n-or fi colicii?!?
Matei in timpul zilei se apuca de plans in somn si apoi normal ca se si trezeste ...dar un plans de zici ca nu stiu ce s-a intamplat, il iau in brate si doar asa se linisteste...bine ca noaptea nu face asa, dar seara ii dau bonisan...poate ma apuc sa ii dau din nou si dimineata

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, ai noroc ca nu-s pofticioasa..:):)
aoleo..rodi, pai esplica-i tu la sotu tau ca e el util in alte cele..spre ex mie cel mai util mi se pare a fi un tatic care ocupa timpul copiilor in alt mod decat tv sau calculator :)ca a fi util inseamna sa fie util pt tine, nu? ori dc tu esti obo..si te culci, inseamna ca nu ai nevoie de sex.
adica, ce vreau sa zic, ca se simte neglijat e una, adica el are nevoie de tine. dar ca se simte inutil e alta, caci a fi util inseamna ca tu ai nevoie de el.
na, acum voi stiti cum sunteti, insa la mine dc sa zic ca comenteaza sotu din motive din astea, apai nici chefu nu imi vine in aceeasi zi. nu-mi place sa ma preseze cineva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput