Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!!!!!

Azi dimi am fost la vaccin si spre surprinderea mea a udat ochisorii,dar nu de la intepatura,ci de la faptul ca s-a speriat cand l-am imobilizat.Nu mi-a venit sa cred ce viteaz am .
L-a cantarit si spre surprinderea mea nu a luat deloc in greutate in 2 sapt.Dr a zis ca stagneaza,el in 5 zile luase 300g,iar daca scade atunci sa ne ingrijoram.Oricum cica de acum va lua din ce in ce mai putin

L-a verificat si la fontanela si a observat si el ca e tensionata.A zis sa verificam daca e asa si in timpul somnului cand e linistit si vineri sa mergem la o echo transfontanelara la neorologie.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana,da cred ca sunt colici ca si dr asa a zis,dar ,urla exact la acelasi ore!!!!si ii dau Debridat,Sab simplex si Bonisan (cateodata).Si saracul face cu f mare efort kk o data la 2 zile,iar pana face se screme de mor de mila lui.Nu stiu ce sa mai fac cu el ca mor sa vad cum se chinuie.AA si urla cateodata si ziua asa,mai nou,deci clar e ceva cu burtica.Dar ii dau deja de 5-6 zile medicamentele astea,in cat timp isi fac efectul ca eu nu vad inca nici unul?

Daca nu se satura cu laptele m-am gandit eu asa?nu as vrea sa trec la diversificare inainte de 5 luni jumate,deci cam peste o luna aprox.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

doamne, mai fetelor, bine ca n-am mai intrat aseara ca cred ca nu mai dormeam azi noapte... da acuma mi-ati dat subiect de mediatie pt la noapte... mie mi-e frica de intuneric si de zgomote ciudate, noaptea...d'apoi de cine stie ce umbre, fiinte extraterestre sau mai stiu io ce...

cristinuta, bumble, uf imi pare tare rau pt pierderile fiintelor dragi din viata voastra...din pacate asta e viata...dar cel putin acum aveti un sufletel care sa va mai aline si care sa va bucure viata...

stiti la ce m-am gandit eu intr-o noapte cand n-avem somn? ce ziceti sa facem un album cu tema Craciunului, in care sa punem pozici cu copilasii nostri fie imbracati de Craciunei, spiridusi sau accesorizati cu tot felul de chestii de Craciun? zci si eu...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

rodi, mortal sotul tau...dragu de el... din apcate ei nu inteleg mereu ca viata cu un copil mic e mai grea pt noi decat pt ei si timpul oferit lor a scazut simtitor...asta e adevarul, chiar daca nu-l vedem...noi sau ei... oricum, sunt sigura ca ai tu grija de el sa se simta bine si util..

mai fetelor, Filip a luat doar 400 gr de la 4 la 5 luni...Racusor voi cat ati luat? ma intreb aore ar trebui completare sau sa-l las asa?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

LA MULTE LUNITE SCUMPI DELFINASI MATEI,VICTOR SI ALICIA,SA FITI SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI IMPLINIRI PARINTILOR

Eladea foarte buna ideea ta ;)

Paula imi poti spune,te rog frumos, de unde ai achizitionat costumasul lui Raul de Mos Craciun???

Oanna ha,mi-am adus aminte .
Noi doua avem aceeasi problema :refuzul biberonului,chiar si cu LM.Deci ce facem la diversificare??????Eu as cumpara de pe acum canita cu gaurelele alea dar nu stiu de la ce varsta e indicata .Pup la ochi-albastri

Rody offf draguta mea,ia si vb cu sotul tau ca e mai bine asa

Paul a dormit de la 11 la 8 fara masa (si ar mai fi dormit dar trebuia sa mergem la vaccin ),doar cu o mica maraiala pe la 2,dar l-a rezolvat tati in 2 min cu o mangaiere si pupici.
Asa mai da life ca lumea!!!!!!!
Mai are si timp mami de-o "treaba gospodareasca" cu tati,asa ca pe timpurile frumoase

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

na, acum voi stiti cum sunteti, insa la mine dc sa zic ca comenteaza sotu din motive din astea, apai nici chefu nu imi vine in aceeasi zi. nu-mi place sa ma preseze cineva.

si eu is cam sarita, cred ca de aia nici n-a zis nimic, mi-a lasat scrisorica... daca e sa intru cu el la explicatii, iti dai seama ca am dreptate eu, cred ca a avut asa o rabufnire de copil, dar nu vreau sa las lucrurile sa se rezolve de la sine, o sa am putina initiativa, ca doar nu e pe bani si nici asa efort mare nu e, doar ca na! nu ma mai gandeam la chestiile astea asa in amanunt... clar ca inutil nu e, am mare-mare noroc cu el, probabil se apropie criza aia de 40 de ani, desi mai are 5 pana acolo , eu stiu?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

imi place tare mult ideea de pasarela de Craciun , subscriu!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aa..pai eu ce sa mai zic de criza de 40sde ani..ca al meu a facut anu asta 38.....
da si-a luat el costum de motociclist..si-a luat..si casca si ghete..de toate..bine, n-are motocicleta, da tot viseaza ca isi ia..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

atat m-am fatait prin casa, ca mi-a adormit copilul; asa ca adio plimbare azi! Mai bine, ca tocmai a inceput ploaia. Ce aiurea! tunete si fulgere in noiembrie

coteasca, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

crispro, deci azi esti odihnita!

eladea, ce sa ii mai dai completare, curand incepi diversificarea, nu?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aa..pai eu ce sa mai zic de criza de 40sde ani..ca al meu a facut anu asta 38.....
da si-a luat el costum de motociclist..si-a luat..si casca si ghete..de toate..bine, n-are motocicleta, da tot viseaza ca isi ia..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

haha...ce m-ai distrat...asta e cea mai tare...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput