Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Despre ineptia Ioaneict nu mai am nimic in plus de spus fata de voi ...
Draga duamna, ma intrebam doar de ce poti fi atat de ipocrita sa sustii ca vei face in continuare parte dintre noi doar pentru ca sfaturile Deliei(free) sunt f importante pt tine? cred ca daca urmai exemplul catelusei din curtea ta care isi ingrijeste puii cu atata daruire erai departe acum, cat despre attachment parenting-ul pe care il sustine Delia de cand o cunoastem noi nu ai auzit cu siguranta si nu vei auzi in veci ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hai ca intru si eu la spartul targului, si sunt asa de suparata, asa de mult m-am chinuit astazi sa ajung la zi, sa vad ce fac puiutii nostri si am dat de porcaria asta de postare pe care mai bine nu o mai citeam.
pana acum nu am vrut sa comentez mai mult din pricina faptului ca nu sunt mereu langa voi sa stiu exact care sunt problemele, dar astazi am citit ceva care m-a socat, si eu care sunt mama singura cu 2 copii, este extem de greu dar nu as putea sa ma deslipesc de ei nici pt 5 minute.
vorba fetelor pacat de bietele fete ca au asemenea parintii, mi-as dori din suflet sa priceapa ceva din toate postarile voastre si sa incerce macar pentru fetele ei sa schimbe ceva.
e tragic, e strigator la cer, gand ma gandesc cat de mult ne-am rugat sa avem acesti copi, sa avem nasteri usoare, sa fie sanatosi si mai apoi sa ne putem bucura de ei, pai nu cred ca asta se poate numi bucurie.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Stanucel multumesc mult pt sfaturile legate de concediu ii trimit si mamei linkul sa se uite.

Multumim tuturor pt aprecierile la adresa lui Robin(nu nominalizez ca e neuronul in pana) ne-a binecuvantat Duimnezeu pe toate cu niste prunci minunati, sa fie cu totii sanatosi ca in rest ne descurcam noi si cu cresele, joburile, CIC-ul si alte din astea care vin...
despre subiectul deschis pur si simplu nu vreau sa mai zic nimic, mi s-a facut o lehamite de nu mai pot. numai citind mi-am stricat ziua.

Castelana pe une o umbla? tot ocupata cu mutatul presupun. Si Nafi la fel. Dianami nu a intrat nici ea demult, sper ca sunt cu totii sanatosi.
va pup pe toate si o noapte linistita!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cristina - nu e vorba de Protectia Copilului aici.
Sunt alti copii in tara asta molestati, abuzati, chinuiti, pentru care autoritatile nu fac nimic, sau fac prea putin / prea tarziu.

Noi discutam aici de copii care sunt iubiti, ingrijiti - dar atat cat ii duce capul pe parinti. Stii vorba aceea " de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere". Degeaba i-au spus si fetele de la Clopotei ca nu e bine, ea continua sa creada ca e ok ceea ce face.
Eu sper doar sa nu afle pe propria piele (de fapt, pe a copiilor) ca e vorba doar de ignoranta crasa.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hello gorgeouses!!!!Va multumesc foarte delicios pentru urarile voastre ,esemesuri si telefoane.Mooooaaamaaa ce de prietene am!!!Si ce fain m-am simptzit!!!
Cat despre petrecut a fost minunat.M-am suparat pe Geo ca e mishcacios si i-am pus centuri in patut,l-am legat si noi am plecat la mall de dimineata si ne-am intors acum.A fost fain desi am fi vrut sa ajungem si in Mamaia dar era ocupat.
Cado am primit proiectul de casa gata terminat si indosariat,un colier+bratara de cuconet de la baietii mei,o bluza cu bufnite de la soacra,o rochie cu tzatze dezgolite de la mama plus alte dracovenii(niste bale pe o fusta,un strop de voma pe bluza,pipi pe bancheta din spate si un sex de calitate de la Geo(asa m-a f.... la icre de mi-a stat in gat tot ce am mancat...uitasem sa spun ca aia cu plecatul in mall a fost o gluma in ton cu subiectul).va multumesc enorm ca v-ati gandit la mine.
In alta ordine de idei si eu am fost necajita cu CIC-ul asta de rahat dar vad ca nu se pune si pt noi...am sunat repede la Gaby sa o anunt si ea statea pe buturugi.M-a inveselit o stire si m-a si intristat totodata...unii au copii MINUNE si al meu e un "anticapat "ca nu vrea sa stea singur.Eu cand vreau sa urinez (mi-e rusine sa zica ca ma pish) il iau pe Geo dupa mine iar pt alte necesitati de durata tot dupa mine dar il asez in cada si ii dau diverse .Eu si cand il las cu ta-su bag capu'sa vad ce face.Eu sunt o paranoica si o tembela .oricum am ajuns la concluzia asta ca uite, ma tot iau de oameni fara motiv si-i aduc in stare sa-mii trimita PM cu lacrimi in ochi de disperarea: eu ce am cu ei?ce sa fac eu daca in nemernicia mea spun lucrurilor pe nume???Frate,vadd ca cineva nu ma place (sunt o groaza d efete aici care nu agreeaza stilul meu si e normal ca nu tuturor le plac oamenii PERFECTI) LAS OMU'IN PACE NU MA BAG IN SUFLETUL LUI.Ah am uitat caps aprins.Am citit la Clopotei.Era de asteptat.Nu ma mira.In ziua de azi a ajuns sa nu ma mai mire nimic.NIMIC.Din nefericire parinti ajung si acei oameni care nu merita si care nu stiu sa aprecieze ceea ce au.Sotul meu are o vorba.cand vede un copil pe mijlocul strazii nesupravegheat pufaie si zice ca ma-sa si ta-su lucreaza deja la altul.E nedrept sa primeasca rolul de parinti niste oameni inconstienti dar repet...nu toti suntem perfecti.Prefer sa raman eu asa paranoica si tembela si sa-mi fie copilul in siguranta.Ma gandesc la biata Oanka cat a trebuit sa suporte in cadrul vizitei
.Eu nici sotul nu mi-l las singur sa umbple pe la filmari fiindca e un fff mare beleuz si mor de frica de accidente.Ah!Dar cine sunt eu sa judec oamenii????O oaie ratacita !
Meniul de azi:
dimi=avocado+para+cereale
pranz=piure de sfecla+ou=putina smantana
cina=iaurt+2 biscuiti+branzica

Dupa fiecare masa tras kakalika la olita .Eu ii tot turui diverse pe oala de ta-su zice ca o sa innebuneasca cand va incepe Geo sa vorbeasca...amandoi turuind....si ii spun lui Geo gata caca....el caca...eu...gata caca....el gaca.Si gata!!!!baiatul e bref.hai ca fug sa dorm.sa ma laud: haine spalate+intinse,crema de zahar ars facuta din nou,curatenie luna,mancare pregatita,(am o juma d ecanapea de calcat dar vad eu maine).Pfff! cate desavarsire pe mine!!!!
Child fa cont pe FB si discutam .
jeni fata nu esti intreaga.N-as fi zis ca esti asa....
Roxy cam rarut pe aici.
Mihaelagrosan ce dura esti!!!
hai ca toate sunteti rele si nu inteleg de unde atata rautate.
PS.cand mai apar discutii de-astea dati fata si mie un bip sa intru ca incui Geo in baie si vin la caprit.
Pupam gashca!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

adelina azi a fost o fetita foarte cuminte,ne-am jucat impreuna...a inceput sa stea si ea in fundulet ceva mai mult timp,se ridica in patru labe,dar ii este frica sa se miste,sta pe loc si se uita la mine...este o dulceata...

vad ca azi nu a mai fost asa maraita,banuiesc ca are si ea zile si zile...

Ina_3040 nu ai pentru ce,daca te pot ajuta oricand o fac cu placere,noapte buna

fetelor eu va urez o noapte buna si cat mai linistita...

PS
ellanik esti tare haioasa,auzi sa nu gasesti tu loc?

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna! Va mulumesc mult pt vorbele frumoase si ca-mi sunteti alaturi Sunt mai odihnita si deci am mai iesit un pic din butoi :D Sper ca nu omit pe nimeni, la momentul citirii am multumit fiecareia in gand, acum incerc sa nominalizez daca nu m-a lasat neuronul definitiv...
Sunt si cu urechea ciulita ca trebuie sa se trezeasca ilinca pt papa, azi a avut febra 38.3 intrarectal...cred ca de la dinti ca alte simptome nu are. Apropos, maine nu mai are cum sa-i faca Prevenarul in conditiile astea nu?

Sanzi, asa si al meu sot..pt tot ce nu e ok la fii-mea, eu sunt de vina..sau altii numai el nu :))

Honey, pai cred ca cu el seamana..din ce mi-a povestit soacra, eu am fost supercuminte cand eram mica :D

Freedelia, asa este, daca nici noi mamele nu ne tinem puii la piept atunci cine? Ce poate fi mai minunat, cu toate ca este greu de multe ori, dar eu n-as da pt nimic in lume astfel de momente...cateodata ii respir respiratia ei de bebe iubit si ma topesc efectiv.

Michelle, l-am lasat o zi intreaga cu ea, pe motiv ca eu eram efectiv epuizata dupa o saptamana plina de maraieli ale fiica-mi, eu doar o alaptam...a zis ca nu-i mai trebuie si ca sunt o eroina pt el! :)) Numai ca uita repede, cred ca trebuie sa-i reimprospatez memoria mai des. I-am zis ca intr-o buna zi plec de-acasa o zi intreaga, ii las rezerve de lapte si sa vada cum e cu adevarat :D

Stanucel, pai l-am mai lasat noaptea...dar de cele mai multe ori a fost un esec si am fost nevoita sa stau tot eu cu ea (esec=sforait si trezit fata, sau nestiut cum s-o adoarma la loc si venit la mine etc).
Ref la Adelina, cu siguranta de la dintisori se trag maraielile, bine macar ca nu se intampla noaptea, mare lucru!

Ioanaa28, cred ca ar trebui sa am mai multa incredere in mine si ca fac ceea ce e bine pt copilul meu...cateodata ma las purtata de oboseala si pic in depresie cum ca nu as fi o mama indeajuns de buna...
Merci de incurajari, stiu ca va fi bine, trebuie! Asta ii explic si lui, fiecare varsta cu nelinistile ei, daca acum nu doarme noaptea cateva ore legate asta nu inseamna ca va fi mereu asa (asta e doar un exemplu). Mai citeam zilele trecute despre sindromul primului nascut si de panica pe care o creeaza unor parinti:D

Child, de la o vreme si Ilinca vrea doar l amine in brate, plange si intinde mainila spre mine si ma cauta disperata cu privirea. Am renuntat la metoda K...s-o puna in aplicare ea sau el cu familia ei/lui ca eu nu pot!
Aoleu cu administratul medicamentelor nu mai zic ce trag cu el..daca ar fi dupa el ar trebui s-o tin "sedata" non-stop cu medicamente pt dinti, burta, orice numai sa eliminam orice dubiu cand plange.

Ami am luat zilele astea Rabdacol si mi-e mai bine :)) plus cateva ore de odihna ca a stat mama mai mult pe aici. Oricum isi da si el seama ca e exagerat, dar se panicheaza si se enerveaza repede, apoi ii trece la fel de repede, numai ca pe noi ne agita mult si nu e ok.

Mihaelagrosan, multumesc si tie pt povete, chiar ma ajuta mult! Discutii avem mereu, stiu ca se straduieste si el, chiar mult, il afecteaza si faptul ca ma vede pe mine f obosita si ca ma consum si in loc sa calmeze situatia o agita si mai rau. Dar noi sa fim sanatosi, sunt convinsa ca vom trece cu bine si peste perioadele astea.

Evamika, haha..i-am spus deja ca sa nu carecumva sa intre pe forum (desi stiu ca n-are nici cea mai mica curiozitate sa intre vreodata) si-o fura de la voi :))

Andra, are sigur depresie postnatala, dar mai intarziata asa...pai si cand eram gravi avea aceleasi simptome ca si mine, era obosit mereu, avea pofte, se ingrasa vazand cu ochii :)) Si daca vine peste noi in pat mai tarziu aia e, cu atat mai bine ca mai schimbam si noi peisajul si ne condimentam "viata" prin alte camere:))

Revin daca mai apuc. Seara linistita va doresc de pe acum!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ellanik, am ras cu lacrimi. Nici nu-mi mai e somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelooor, imi da si mie careva parola? Adica eu cred ca-mi trebuie doar userul, habar nu am, dar nu pot intra

Bumbita parca-l descrii pe sotul meu. Da eu ma stresez mai rar din cauza asta. Ce sa-i faci am mai trecut acu 11 ani prin asta si de atunci incontinuu aproape. Sunt imuna. Asteapta, ca trece (tie, nu lui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Ca am un singur neuron stafidit stiti, dar acu sunt si obosita cred.
Scuze, era vorba de parola de Picasa, nici pe Gmail nu pot intra

Mergi la inceput