Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor daca aveti de unde trageti-va filmul babies 2010...merita vazut...si o sa va dati seama ca sunteti exagerate legat de cresterea copiilor. pe cuvant i-am vazut eu mancand furnici si facand baie cu capra si tot au supravietuit, ce atatea griji ca bla bla. scapa cine poate, ca in jungla...ganditi pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Salut fetele, nu am timp deloc acuma, dar am citit si eu acum la clopotei putin, si din ciclul las o dedicatie:



revin mai tarziu

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Doamne Sfinte, asta e caz de protectia copilului. Sa lasi copilul nesupravegheat atatea ore, ba chiar sa pleci din localitate, e peste puterile mele de intelegere si cum a spus si Rebiana, o astfel de femeie nu poate fii numita mama. Stiam eu ca e ciudata, dar nici chiar asa. Ce mi se pare si mai grav e ca desi atatea mamici i-au spus ea tot nu vrea sa inteleaga ca greseste. Va continua in aceeasi maniera. Din partea mea Ignore total de acum, pt. ca din nefericire nu cred ca as reusi sa fac ceva pt. bietele fete.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

No, asa mi-am stricat seara cu Ioanact. Mie chiar mi-a venit sa plang de mila fetelor care sunt convinsa ca s-au invatat sa doarma singure urland dupa niste parinti care nu le-au auzit.

Andira si eu am patit o data asa cu Elena din cauza ca am uitat sa dau drumul la babyphonne si a plans tare rau.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child

erina la madeleine m.am gandit si eu, ei sunt din uk, iar fetita a disparut cand erau in portugalia
multa sanatate dariei si lui david

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Salut!

Irinabobe, eu am si tarc. Noi l-am luat de cand avea vreo 3 luni pt ca deja se dadea jos din patul mare si atunci il puneam acolo daca vroiam sa fac cate ceva prin camera.
Eu zic ca daca pana acum nu i-ai luat nu mai merita acum. Alessa e extrem de activ, asa ca sa il pot "controla" avem asa: in camera la el patutul, unde sta daca am treaba in camera la el, la bucatarie premergatorul, unde sta cu mami sa facem mancare...adica sta 5 minute, ca apoi face scandal, si in camera noastra avem tarcul, unde il las daca fac cate ceva prin camera, aici e si scaunelul de masa, unde sta dupa ce papa cateva minute. In rest am amenajat jos, am pus un covor super grossss, pe langa sunt puse perne-acolo unde s-ar putea urca, gen mobila, etc (nu ca nu are trece de ele, dar daca cade...mai atenueaza). Iar toata ziua, si asta de 2 luni bune, nu fac decat sa stau cu el jos pe covor si sa merg peste tot unde se preumbla, sa fiu atenta sa nu cada. Sa stii ca il las sa se suie unde doreste, doar ca eu stau ca daca cade sa il prind sa mai atenuez. S-a invatat si stie ca daca nu are de ce sa se tina, se lasa in fundulet si apoi o ia in 4 labe.
AAAAA, sa stii ca daca acum descopera ca se poate misca...nu va sta in tarc!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Erina am tot uitat sa iti spun, am gasit pe net cartea de care spuneai, eu mi-am descarcat-o in calculator.
Restul fetelor, pun site-ul daca va intereseaza, e cartea de care spunea Erina ca e avizata de Minister, folosita de pediatrii, in Italia. E in italiana, dar poate va descurcati.

http://www.sipps.it/index.php?option=com_content&task=view&id=210&Itemid=262

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Erina am citit si eu articolul, nu e prima oara cand citesc despre subiectul asta. Oamenii simt ca au nevoie si isi doresc o schimbare, unii o vad ca pe Judecata de apoi, altii ca pe o extindere a constiintei si o evolutie spirituala.
Despre replica socrului tau, la cate vede la televizor nu ma mira remarca lui...

Mie imi place tare mult abordarea lui Tolle din cartea Un Pamant nou.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ca veni vorba de filme, The Deep End of the Ocean cu michelle pfeiffer , un film mai vechi, dar tare de tot

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Salut!

Eu n-am mai intrat pt ca m-au cam amarat ultimele postari despre Alina, chiar imi propusesem sa iau o pauza. Vroiam chiar sa-i spun Deliei ca sunt de acord cu ea.
Asta insa inainte de subiectul de la Clopotei. Eu sincer chiar ma intrebam de ce nu scrie acolo, si se agata atat de topicul nostru, sau mai nou, da buzna la Pufuleti.

Alina - cum poti sa lasi copilul atatea ore singur??? Nu-mi vine sa cred, inconstienta e putin spus!!
Ce-i aia "se linisteste singura"? Iti spun eu ce inseamna: plange de nu mai poate ca nu e nimeni langa ea, si adoarme probabil de epuizare.

Am fost intr-un an la munte, Irina avea 4 luni. Camera era la mezanin cumva, noi stateam in camera de zi, si ma duceam la fiecare 20-30 min sa o verific, desi credeam ca o aud. Ei bine, n-am auzit-o. M-am dus la un moment dat la ea, si plangea efectiv cu suspine. Am luat-o in brate si bietul copil tot nu se putea opri din plans. Cred ca plangea de mai bine de 15-20 min, si eu nu o auzisem!!
Imi vine si acum sa innebunesc cand imi aduc aminte. Imi venea sa le iau la palme pe asistentele din maternitatea de la Municipal care au lasat-o pe Nati sa planga cat timp am fost eu la Micro, tocmai pentru ca aveam in cap imaginea Irinei.

Si tu crezi ca se linisteste singura??
Ma gandesc exact la ceea ce a spus Gaby: din cauza unor astfel de parinti ajung copii opariti, intoxicati, otraviti etc, la stirile de la ora 5.


Vroiam sa le spun fetelor de la Pufuleti sa nu porneasca de la idei preconcepute, ca poate iti vei gasi locul acolo.
Insa din punctul meu de vedere esti case closed. Si poate acum vei intelege ca NU se lasa copilul in casa singur!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)



Hi,

vis-a-vis de subiectul de mai sus, nu exista Protectia Copilului in Romania? Asta este neglijarea copilului si trebuie numaidecat sanctionata.... ce fel de parinti sunt acestia, Doamne, mare-i gradina... eu am mai facut dusuri de 5 minute, dar Ingrid era in fata camerei de web in maxicosi legata bineinteles si mama se uita la ea, daca era ceva, ma striga... sau mai merg 2 min cand doarme pana in subsol la masina de spalat... Eu cred ca ea mai face din astea dar nici nu mai spune sau poate, sper din adancu inimii ca vrea numai sa ne intarate si totusi nu e in stare de asa ceva...


Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput