Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia sanatate lui jane!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Gazzica eu am aparat de aerosoli de la Beurer. to-as recomanda IH30, e mai solid decat IH50 care il am eu. sanatate!!

Babyangel si eu vreau sa emigrez cu parintii. anul asta a fost horror cu exceptia lui Joy!
doamne ce s-o alege de noi...

Delia pupici si sanatate pt Jane! sper sa nu se imbolnaveasca toti! nebunie trebe sa fie cu 3 copii bolnavi!

Dau eu cafea si cozonac. O sarbatoresc pe fi`mea de 10 luni!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invit la o

la multe lunite Veronica Joy de gaby hila,Petru-Gabriel de Greenfrog si celorlanti bebelusilusi,multa sanatate si veselie...

adelina adormit foarte bine,doar ca a adormit ceva mai greu,plans maraiala,nu ii intra nimeni in voie,dar cred ca a fost deochiata...

freedelia bine spus pe mine m-au impresionat cuvintele tale.foarte foarte frumos...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna, (pentru cine e )

AM avut un cupil foicios azi noapte nevoie mare. Nu stiu ce a avut, dar pe mine m-a capiat. La un moment dat statea in cap si cu fundul in sus si dormea.

Zic si eu cu intarziere :

LML iepurasilor de:

22: Maria Madalina (de liliana_28)
23: Matei (de bobita2010), Oana Iulia (de nemary), Andrei (de michelle_sf), Matei (de Lindal), Tudor Cristian (de bordeancavio), George Casian (de miria_cristina).
24: Veronica Joy (de GabyHilla), Petru-Gabriel (de greenfrog, Victor Andrei (de loriangi), Daniel (de miruna79)!!!

Sa pun si meniul de ieri(care de altfel nu a avut succes din cauza de maraieli):
- dimineata: banana+mar+branzica
- pranz: avocado+dovlecel+out si un pic de supica
- seara a servit laptic ca a fost cu mami la dr.

Ca ziceam, am fost sa imi verific steriletul si mi-a gasit si un mic chist, dar deocamdata il lasam acolo si mai vedem cum evolueaza.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

In sfarsit sunt la zi cu cititul!
Gaby, multumim de cafea si cozonac , sa-ti creasca mare si sanatoasa printesa, sa aibe parte de o viata plina de bucurii si impliniri!
Aceleasi urari tuturor sarbatoritilor de azi, Petru Gabriel de Greenfrog, Victor Andrei de Loriangi, Daniel de Miruna79!!!
LA MULTI ANI, Bianka1!!!

Multumim tuturor de urarile de bine, sunteti niste scumpe! Noi suntem pe drumul cel bun, incetul cu incetul ii trece si lui Denis raguseala, doarme bine noaptea, e bine dispus, cu exceptia momentelor in care trebuie sa ii dau siropelele si sa-i aspir nasucul, cand urla ca din gura de sarpe. Nicholas e bine, cat timp nu stiu, ca doar merge la cresa si acolo fiecare copil e cu tuse si mucisori.
Gazzica, noi avem aparat de aerosoli de la Laica, e cu ultrasunete, f silentios si usor, plus ca e destul de ieftin, eu l-am luat din farmacie cu 240 ron. La ei pe site se gaseau cu 260.
Mihaelagrosan, sanatate multa si tie si fetelor, of, nu ti-e usor nici tie.
Bumbitza, noi la febra mare (peste 39) am facut impachetari cu un cearceaf ud caldut, supozitoare cu paracetamol sau Panadol din 4 in 4 ore daca e cazul, (dr ne-a dat Ibalgin Baby pt febra dar mi l-a varsat), sosete inmuiate in apa si otet. De sare nu stiu nimic, dar am vazut ca ti-a scris Stefimic de masaj cu spirt, si mama mi-a zis ca-mi facea asa cand eram mica si ma simteam mai bine dupa, insa am citit pe net si cica sunt contraindicate frectiile cu spirt fiindca se absoarbe alcoolul in piele si cica poate intra copilul in coma alcoolica. Mi se pare totusi exagerat termenul asta, sau mai stii? poate de-aia ma simteam eu mai bine cand imi facea mama asa, ca ma ameteau aburii alcoolului.
Offf, ce de iepurasi bolnaviori, Ianis, Albert, Jane, sanatate multa!!! Si celorlalti la fel, scuze ca nu-i retin pe toti, neuronul meu e bolnav si el...
Michelle, tare scump e Andrei cum merge el ca o omidutza, cand in brate cand pe burtica!
Sensibila, felicitari Giei pt bravo , pot sa spun ca si eu sunt tare mandra de Denis ca si el face bravo si tai-tai, acum lucram la "cum fac indienii".
Fug sa pun poze ca de 2 luni va tot promit!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bineinteles ca a trebuit sa-mi reeditez mesajul de mai sus ca lipseau o gramada de o, p, r, naiba sa o ia de tastatura ca fac cu nervii!!!
Donez laptop in carantina, il vrea cineva?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata fetelor,
Bumbi uite aici un articol despre algocalmin:
http://www.g andul.info/news/poporul-algocalmin-romanii-au-luat-intr-un-an-383-milioan e-de-analgezice-de-ce-in-unele-tari-un-compus-al-acestora-este-interzis-5472770

Stanucel multumim pentru urari! mi-ai adus aminte ca azi Petru face 9 luni, dupa noaptea trecuta nu stiam nici cum ma cheama. Nu numai ca a fost foicios (am preluat expresia Oanei), dar pe la 4:15 s-a trezit cu chef de maraiala, ca sa nu zic plans. Ne-am asezat in fotoliu si ne-am leganat, l-am mangaiat si i-am cantat si intr-o ora a adormit:). Mi-am facut un ceai verde si parca parca m-am mai inviorat.

Maine mergem la bunici in vizita, ne asteapta cu forte proaspete si chef de joaca.

Anca pe unde ati fost? Mie tot nu imi merg PM-urile si am 4 necitite.
I-am scris administratorului si mi-a raspuns ca it's fixed.

La multi ani Joy! Sa cresti mare si frumoasa!

sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTE LUNITE iepurasilor de astazi: VERONICA JOY, PETRU GABRIEL, VICTOR ANDREI, DANIEL.

FREEDELIA sanatate multa lui JANE, pt mine oricum tu esti o luptatoare.

SILVIA, OANA iepurasilor foiciosi.

STANUCEL ce-i faci tu cand zici ca este deocheata?

noi raportam o noapte tare maraita, noua cred ca primii dinti pana la urma ne dau la scoala, m-a zapacit de cap.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Neata

Ellanik cum poti sa mananci doar de 2 ori pe zi, mama? Eu daca nu pap 3 mese plus n gustari lesin de cand cu alaptatul asta.

Bumbitza cum a trecut noaptea? V-am vazut pozicile, sunteti niste frumoase.

Freedelia sanatate multa lui Jane si sarbatori frumoase sa aveti.

Babyangel si GabyHila asa cred ca as emigra si eu daca i-am duce si pe parinti.

Oana sper sa treaca chistul asa de la sine.

Adriana pupici lui Denis si lui Nicholas. Sper sa nu mai raceasca pana la primavara. Ca atunci cred ca e inevitabil pt. toata lumea. Vezi ca Nurofenul e mai bun decat Ibalginul, dar nu se da compensat. Sa nu dai Paracetamol la 4 ore ca-ti ies mai mult de 4 dozze in 24 de ore si nu e bine.

Dayanara tot vroiam sa te intreb daca ai gasit cereale care sa nu se faca apa? Si Silvana e cu muci?

Despre Algocalmin (Novocalmin) nu e prea indicat nici pt adulti. In unele tari este interzis, la noi s-a bagat acum pe reteta, cica. Eu am in casa, dar nu am folosit niciodata. Doar la febra gen 40 as da.

Frectia cu spirt stiu si eu ca nu e buna din cauza alcoolului care se absoarbe din piele, mai ales daca-i mai dai si antibiotic cred ca nu prea merge combinatia. Si ei sunt chiar mici, poate la noi e buna cate-o frectie.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela silvana a avut muci putini, ivan mai rau, mai ales ca i s.a inflamat si un ochi, l.am tinut acasa de luni pana azi, maine va merge la cole, nu i.am dat decat o crema pt ochi data de medic ieri si ser fiziologic

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput