Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Mihaela, din fericire la noi nu a fost cazul de dat antitermice din 4 in 4 ore fiindca facea febra doar seara pe la 7, noaptea pe la 2-3 si mai rar dimineata pe la 7-8. Peste ziua nu facea febra deloc.
Se mai zice ca si felii de cartof crud pus in sosete e bun, la noi insa nu am vazut prea mare efect.
Andra, tu cati ml de Eurespal ii dai lui Ianis? Eu trebuie sa-i dau 6 ml si e chinul de pe lume, plus ca patam totul in jurul nostru pe o raza de 1-2 m.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Oana, chistul s-a format din cauza steriletului? Si eu am sterilet dar nici nu simt ca-l am, ar trebui sa merg la un control si eu, doamne fereste de ceva pe-acolo. Sper sa-ti teaca de la sine, sa nu trebuiasca sa te-apuci de tratamente.
Roxi, sanatate lui Ivan! Conjunctivita? Aia i se poate lua si Silvanei.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Multumim de complimente
Bumbitza – santate multa Ilincai, e mai bine ?
andra_s – sanatate la amandoi ! aveti grija de voi
michelle_sf – foarte interesantaaaaaaaaa tehnicaaaaaaa ! Super, bv !
mihaelagrosan - ceea ce descrii tu acolo suna mai mult a gripa decat raceala. La aia se lasa cu dureri muscular, sau eu asa stiu
freedelia – sanatate multa lui Jane ! Speram ca e mai bine
GabyHila – foarte buna tartatia, multumim
oanaiacovita – poate ai timp sa recuperezi putin in timpul zilei. Sper sa se retraga singur chistuletul
atb – felicitari lui Denis pt bravo si tai-tai
La multe lunici iepurasilor : Petru-Gabriel de greenfrog, Victor Andrei de loriangi, Daniel de miruna79 Veronica Joy de GabyHilla !
La multi ani mamicii bianka1 ! Sa fii santoasa fi ferciita alaturi de iepurasul si familia ta !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
atb
nu stiu daca e conjunctivita, probabil cum e si racit...sau cum e toata ziua cu mainile murdare apoi se freaca la ochi
sper sa nu faca si silvana, nu de alta dar pana acum de cate ori a fost racit ivan, cam mai tot timpul de cand a inceput gradinita, ea a facut doar muci de 2 ori forme usoare, bine ca nici la ivan n.a fost cu febra, decat o data putin
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Bumbitza spune:
Neataaaa!
Mihaela, Sensibila E mai bine Ilinca, totusi tind sa cred ca si dintii astia au multe de spus in ceea ce priveste febra, stiti cum sunt gingiile de sus? Horror, ma mir de unde mai poate mititica...
Trebuie sa treaca azi dr pe aici (ma intreba cineva de ce nu ma duc la cabinet, pt ca nu vreau sa risc sa se imbolnaveasca mai rau pe acolo de la alti copii si nu vreau sa stau cu ea la cozi ca nu are stare deloc).
Am avut noroc ca a stat mama si aseara aici, sotul e plecat in delegatie, sta si el ca pe ace ca-i fata bolnavioara (partea buna e ca nu a fost prin zona sa creeze panica si sa ma comenteze cu medicamentele si sa ne oboseasca pe amandoua :)) shht, da' sa nu-i ziceti!)
Freedelia, sper ca e bine acum Jane. Petrecere frumoasa de Thanksgiving!
Gazzica, sanatate multa si lui Sebi! Din pacate eu nu stiu despre aparatele de aerosoli.
La multi ani tuturor iepuricilor care mai cresc cu o lunita zilele astea! Nu nominalizez din cauza neuronului scrantit...
Atb, sar'mana pt raspuns. La frectia cu spirt am si eu o retinere ca auzisem la fel, desi nu cred ca poate copilul sa intre in coma alcoolica , mai ales ca il indoi cu putina apa.
Silvia, Mihaela, multumesc pt info ref la algocalmin, stiam ca nu e ok, dar nu ma gandeam ca e atat de nociv. Oricum nu-l prea folosim defel.
Fug sa mai trebaluiesc pe aici ca tot doarme fata.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
dayanara spune:
nu stiu cine ma intreba de cereale, n.am incercat, ii pun doar in fructe si acolo nu se simt
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ami ai citit meniul.Expre am scris asa ca oricum nu citeste nimeni cu atentie decat daca e rost de scandal.RushinicA!Ala era meniul meu.Azi am reusit doar dimi sa pap si seara un iaurt.Toata ziua! Mamica de ![]() 7 Martie 2010 Doamne ajuta! ![]() |
Fata, fugi d-aici ca eu citesc, da' primul gand a fost ca este un misto subtil si ma gandeam pe cine oi mai lua la 11 metri in stilul tau
![](icon_smile_big.gif)
Si ca sa vezi ca citesc, nu ti-ai luat tu anul trecut pe vremea asta perdele mov???
![](punk.gif)
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
andra_s spune:
citat din mesajul lui Bumbitza Nu prea papa Ilinca, am niste sani beton...cred ca tre sa bag pompa in curand ![]() Pupici si somn usor! Mada mami ![]() Mami si tati te iubesc mult! ![]() |
Bucura-te de tzatze beton, ca in curand o sa avem sosete, vorba lui Michelle
![](balconu.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
andra_s spune:
citat din mesajul lui freedelia banuiesc ca daca esti suparata si plangi sau te doare ceva sau ti-e frica de ceva, nu iti place sa iti tranteasca sotul usa in nas si sa iti zica sa te calmezi singura. Cred ca mult mai iubita te simti daca vine langa tine si te tine de mana sau te intreaba ce ai, cum poate sa te ajute. Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
![](nunta.gif)
![](nunta.gif)
![](icon_smile_big.gif)
foarte tare nu ma plang de-a mea consoarta, da' ma plang ca doar e barbat si gandeste cu capul ... spart
![](icon_smile_blush.gif)
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
jeni_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
Fata, fugi d-aici ca eu citesc, da' primul gand a fost ca este un misto subtil si ma gandeam pe cine oi mai lua la 11 metri in stilul tau ![]() Si ca sa vezi ca citesc, nu ti-ai luat tu anul trecut pe vremea asta perdele mov??? ![]() Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pai si eu am citit dar cum te stiu ca esti zuza
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
auzi, tu acum ti-ai dat seama ca am lipsa tigle pe casa?
![](pupic.gif)