Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Pe langa iepurasi coconasi, urez si La multi ani, simpaticei scorpioane veritabile..Ella noastra draga! Cu iertare si intarziere iti dorescsa ai parte doar de clipe magice alaturi de ai tai pui frumosi(..vezi sa nu te apuce gelozia sa ma iei la bataie)
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
stefimic spune:
seara buna si de la noi.
LA MULTE LUNITE iepurasilor: MATEI, OANA IULIA, ANDREI, MATEI, TUDOR CRISTIAN, GEORGE CASIAN.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, CHILD sper sa scapati cat mai repede, ANNYA si voua sanatate multa.
MICHELE l-am admirat si eu pe piticul ANDREI cum isi face aparitia in camera.
INA super tare faza.
CARMEN multam frumos pentru parola.
am reusit sa vad si eu o parte din pozele iepurasilor si tare dragalasi mai sunt.
mie mi se pare ca trece timpul asa de repede si acum o sa ne trezim cu ei mergareti.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
SENSIBILA ce draguta este GIA cand se bucura.
REFERITOR la perioadele cu febra mare, noi am folosit(am avut de 2 ori peste 39) alternativ PANADOL BABY\EFERALGAN si NUROFEN la 4 ore.
ii mai poti da cu spirt pe spate si sa ii faci racoare cu un prosop, si faza cu scaderea temperaturei in cada treptat.
sare pe piept nu am pus si nici sosete cu otet cu apa.
novocalmin doar la urgente.
noi cand am facut febra mare am facut infectie urinara, stomatita aftoasa si un inceput de bronsita.
sanatate multa iepurasilor bolnaviori cat si mamicilor lor.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara yaia uitandu-ma la ivan mai ales fiind mai mare, am senzatia, sentimentul ca l.as recunoaste si la 20 de ani, chiar si pe silvana...poate e doar asa ceva sentimental cum am zis, insa in film michelle pfeiffer stia cam cum arata baiatul, pt ca politia continua sa.i faca portretul robot actualizat , in cazul madeliene se face acelasi lucru pe masura ce trece timpul |
Eu m-am uitat la pozele de la 3 luni ale lui Tudor si la cele de la 3 ani si mi se pare taaare schimbat. Cine stie cum o sa arate cand va fi mare? Adica clar o sa fie barbat fain ca-i al meu
![](icon_smile_big.gif)
Si daca ceva nebuni au rapit-o, cine zice ca nu o duc cine stie pe unde si-i fac vreo operatie estetica? Desi taaare frumusica si dulce era.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
pai ca tot veni vorba de filmul ala, exact cum i.a spua tatal copilului ei: copiii nu se pierd singuri |
O clipa de neatentie si e de ajuns...sau o plimbare pe faleza.
Eu ma refeream la caz la sangele gasit in masina parintilor, desi ulterior au zis ca fetita se taiase inainte si-i cursese sange etc. Hmmm...
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic novocalmin doar la urgente. |
Nici eu nu as risca cu algocalminul sau novocalminul. Nu-mi vine sa cred ca sunt medici care recomanda asta la mamici. Brrr!
ellanik spune:
Ami ai citit meniul.Expre am scris asa ca oricum nu citeste nimeni cu atentie decat daca e rost de scandal.RushinicA!Ala era meniul meu.Azi am reusit doar dimi sa pap si seara un iaurt.Toata ziua!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Bumbitza spune:
Michelle, Mihaelagrosan, Child, Annya, Stefimic va multumesc mult pentru raspunsuri. Am bagat-o pe nurofen si panadol alternativ, la 4 ore si va ca-i ok acum.
Yaia, care-i faza cu algocalminul si novocalminul? Sunt puternice, au contraindicatii multe?
Vazut Andrei plimbaret foc, haios tare!
Andra, sanatate multa amandurora!
Mihaela, sanatate multa si tie!
Mai nene dar naspa perioada cu atatea viroze...Doamne ajuta sa scapam de ele cat mai repede!
Ami, ce meniu ca lumea aveti voi acolo! Nice!
Ella fata, ba sa stii ca am citit si meniul tau si l-am si salvat! A mancat Geo ciocolata cu pofta? :))
Nu prea papa Ilinca, am niste sani beton...cred ca tre sa bag pompa in curand
Pupici si somn usor!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
freedelia spune:
Buna, fetelor -- va multumesc pentru lamuririle date referitor la Alina CT, atat pe privat cat si pe messenger. Marturisesc ca imi spusesera deja cateva fete despre cum isi neglijeaza ea copiii, insa eu am considerat ca asta e treaba ei si nu avem dreptul sa o dam afara de pe un forum public. Ei, mi-am schimbat un pic parerea prin prisma a ceea ce am citit -- intr-adevar, cineva care isi trateaza copiii asa, intr-o tara normala ar fi dat pe mana politiei si si-ar pierde drepturile de parinte. Asa ca intr-adevar, nu mi se pare normal sa ne comportam ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Alina -- daca tu consideri ca ai ceva de invatat de la mine sau de la alte fete de aici, eu una sunt deschisa sa vorbesc cu tine si ma rog sa intelegi ca ar trebui sa iti tratezi copiii asa cum ai vrea sa fii tu tratata -- banuiesc ca daca esti suparata si plangi sau te doare ceva sau ti-e frica de ceva, nu iti place sa iti tranteasca sotul usa in nas si sa iti zica sa te calmezi singura. Cred ca mult mai iubita te simti daca vine langa tine si te tine de mana sau te intreaba ce ai, cum poate sa te ajute. Copiii sunt la fel -- de fapt si mai sensibili, pentru ca sunt mult mai mici si total dependenti de tine.
Sper sa iti inmoaie Dumnezeu inima sa iti iubesti copiii neconditionat si sa le fii aproape mereu, mai ales cand plang si au nevoie de consolare.
Fetelor, Jane a fost bolnavioara tare de Duminica, a vomitat, febra, luni noaptea am ajuns cu ea la urgenta, ca tot plangea si m-am speriat. Dar i-au iesit analizele ok si cand am venit acasa a facut diaree de 4 ori la rand (in juma de ora) si dupa aia nu a mai plans, asa ca probabil plangea ca o durea burtica, saracuta.
Maine este Thanksgiving Day, abia astept sa ne indopam cu curcan si alte bunatati :)
Va pup, multa sanatate si toate cele bune!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Gazzica/Gazzica.jpg)
Gazzica spune:
Neata fetele! Va invit la de dimineata!
Fetele chiar nu foloseste nimeni aerosoli la bebei?
Bebele meu este racit si facem aerosoli in spital.
Vreau sa-mi iau si eu un aparat,dar nu stiu ce marca!
Ma puteti ajuta va rog?
Mira de Sebastian-Mihai (12.04.2010)