Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, Mariana si Cristi asteapta sa ninga, de cand cu serbarea numai despre zapada vorbeste, tocmai am primit un mail cu cantecele pt serbare, unele le stie, nu toate, sau nu stiu eu sa le stie....asa ca incepem sa repetam si acasa...dar trebuie sa le invat si eu sa le cantam impreuna

o sa trimit cantecelele pe mail, pentru cine este interesat.

va doresc o zi minunata

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La busteni a nins toata noaptea!!

ma duc ca trebuie sa numar niste masinute:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Adimercedes, multumesc mult, mult de tot pentru postarea ta. . Esti o mamica deosebita. Am tot discutat cu sotul si ne-am uitat pe net mult, si am ajuns sa cadem in extrema cealalta, adica sa refuzam vaccinarea. O sa procedez si eu ca tine sa vad cantitatile de substante periculoase, si apoi o sa discut marti cu dr pediara in care am mare incredere si este o dr care niciodata nu s-a grabit sa ne prescie medicamente, merge mai mult pe lasat cursul bolii si daca e nevoie intervenit cu medicamente.
Referitor la alimentatie, iti impartasesc punctul de vedere, de cand o avem pe Antonia, si eu si sotul ne-am schimbat alimentatia si stilul de viata, vorbesc aici si despre detergent de rufe, vase, podea, etc bio, fara chimicale.Din pacate suntem singurii din familie care avem aceasta atitudine. Eu ma straduiesc sa gatesc cat mai sanatos, cu multe legume, peste, fac si painea in casa, cu faina integrala, sau cumpar numai cu faina integrala. Dulciuri fac de casa si mai mult cu fructe, toate numai cu zahar brut, nerafinat si la unele tarte pot folosi faina intergrala.Recent am descoperit si acest site cu retete f bune cu roscove, catina, etc: http://sabina-madalina.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=50
Antonia la gradinita mai primeste cate o bombonica de ziua copiilor sau le mai da la gustare cate o prajitura din comert, dar astea nu ii plac ca sunt prea dulci si mi le da mie care le bag direct la cosul de gunoi.
O sa studiez si problema tigailor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, multa sanatate fetelor! Of, iubita Maria, ce a mai suferit ea.

Mamicile din bucuresti, in weekendul acesta are loc targul usturoiului in Parcul national: http://www.stiridebine.ro/festin-romanesc-sarbatoarea-usturoiului-26-28-noiembrie-parcul-lia-manoliu/comment-page-1

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa, Maria si Irina! Sa va reveniti repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, super datele zambilitei tale
Noi la 2 luni si 2 zile ne laudam cu 5.53 kg si 60 cm ( in a doua luna a mai luat 1.09 kg si 5 cm ). Pazea, ca venim tare din urma !

Mara, multumim de adrese. Eu la ce adresa as putea sa scriu ? Si ce i-ati scris Mosului ? ( site-ul ala fiind in germana, nu am inteles ce scrie acolo ). As scrie si eu pentru fete ( si as pune-o pe Maria sa deseneze sau sa coloreze ceva pt Mos ), daca zici ca primesc o scrisoare de la el... ( Banuiesc ca trebuie sa-i scriu in engleza )

Frumoase cadouri de Craciun ati gandit... Eu cumparasem deja o trusa de doctor pt Maria, insa zilele astea s-a apucat de scotocit prin dulapuri ( na, ca s-a plictisit atatea zile acasa ) si a dat peste ea, asa ca a trebuit sa i-o dau. Acum trebuie sa ma reorientez, dar nu prea am idee ce sa-i luam. A inceput sa zica si ea ca vrea tot ce vede in reclame pe Disney Channel ( noroc ca nu prea se uita la tv ).

Noi nu va asteptam! Crestem in continuare , desi nu asa spectaculos ca tiza mea. Bravo Irina!

Tu poti scrie in engleza la adresa asa:
SANTA KLAUS POST OFFICE
ARCTIC CIRCLE
96930 ROVANIEMI
FINLAND

Noi am scris anul trecut, dar candva inainte de Craciun si am primit o scrisoare prin Martie. Desi am scris in engleza, am primit un tipizat in finlandeza, cred ca se uita la adresa de unde e trimisa scrisoarea mosului. Nu stiu daca merita, era o povestioara cu reni si Mos parca, dar nu mai renit bine ca nu am fost incantata.
Eu in schimb as vrea sa fac din nou diplomele acelea de la adevarul parca...puneai tu link in fiecare an. Aia mi se pare mai draguta.

La caouri de craciun, poate vin idei mamicilor, noi luam racheta cu camion, avion mare si probabil elicopter, respectiv o papusa colorata si moale, o omida cu de toate si probabil un carut de cumparaturi cu casa de marca, carututl de folosit pe post de antemergator.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata! La Piatra Neamt ninge.

Adimercedes imi permit sa pun mesajul despre vaccinari si la grupul lui David. Ca intotdeauna esti super informata si la obiect!

Interesant si cu tigaile.

Eu decisesem deja sa ii fac si lui David.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Erina, . Dar cred ca m-am informat pt situatia absolut personala. Cred ca fiecare parinte trebuie sa caute informatii si apoi sa decida in cunostinta de cauza si sa ia in considerare multe aspecte, de la cele personale, la cele sociale, etc. Nu am apucat sa adaug ca, in plus, am luat in considerare si faptul ca, pt ca in societatea curenta au scazut dramatic imbolnavirile de diverse din cauza vaccinarilor, cand se intampla sa fie vreo epidemie in cazul celor nevaccinati, efectele sunt devastatoare, din cauza ca virusii respectivi nu circula liberi in comunitate. Se pare ca cei din comunitatile in care exista anumite boli fac forme relativ usoare ale acelor boli. Inversa e valabila - mi-am adus aminte de comunitatile apase, aborigene etc ce au intrat in contact cu "omul alb" si au fost "decimate" de o simpla raceala, sa nu mai vorbim de rujeola, oreion, etc si alti virusi mai potenti.

Tot am vrut sa iti zic ca te admir enorm ca iti faci timp sa citesti asa de mult! Eu abia apuc sa scanez cateva pagini cu copiii calarindu-ma, cel mai adesea :P

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

voi abia acum i-ati mutat in pat normal? Ca eu ma gandeam si la Daniel sa renunt la patutul cu gratii si sa-l pun sa doarma in patul de jos, iar pe Eliza sa o determin sa doarma in patul de sus.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Ramonaiani, mare curaj ai sa ii pui in "bunk bed" de acuma. Eu nu pot sa visez asa ceva la ora actuala .

Ceva musafiri de Craciun?

Mergi la inceput

Ramonaiani, Greyerash, am reusit sa citesc din urma. Mentionarea dulcurilor de sarbatori nu a fost nicidecum raspuns la posturile voastre.

Mergi la inceput

Luy, multa sanatate Mariei. Cum mergeti cu dieta?

Mergi la inceput