Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pt cele interesate: www.naturalnews.com/010886_brst_cancer_mammograms.html" target="_blank">Mammograms cause breast cancer (and other cancer facts you probably never knew)

La final de pagina sunt linkuri catre alte articole care pe mine m-au lasat fara grai. Mai ales ca cineva apropiat familiei are probleme si face investigatii si tot restul. Chiar era fff surprinsa cum de s-a dezvoltat tumoarea, cand ea facea investigatii regulate .

Va doresc sanatate :*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

A este mai bine, fara febra de 2 zile si iritatia a inceput sa dispara, aparuse si pe maini si burtica.
L-am tinut in casa desi e tare greu ca se plictiseste si trage de clanta de la usa ca vrea afara.

Luy, sanatate multa frumoaselor si tie putere sa faci fatza.
Din ce stiu eu, caldura favorizeaza infectia, adica nu stiu daca e de pus cald la urechiusa. Calmeaza pe moment dar sa nu faca mai rau. Zic.
Daca nu i-ai fac ut Mariei Prevenarul, dupa ce se face bine, poate e de facut, ca e si ptr otite, pe langa pneumonii. Ca stii ca odata facuta otita asta recidiveaza ca a gasit teren propice.

Sanatate multa tuturor si numai bine!

Carpatina, totul ok? Sper ca nu ati cules ceva de prin Ro si ca trandafirasul e ok.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, eu ma chinuiam cu versurile si el le stie aproape pe toate, am descoperit azi cand am pus cantecelele si el canta nevoie mare........sunt tare mandra de el, cra-cra

Azi am fost singuri, am gospodarit toata ziua, nici dupa paine nu am iesit....acum am intrat sa vad ce faceti....cam liniste, dar m-am obisnuit...acum ma pregatesc pt o intalnire cu un grup de tineri care, nu mai stiu cum arata, nu i-am vazut de 3 ani, elevii mei care au terminat cls. a XII cand eram eu insarcinata....asa ca intru pe seara sa va povestesc, sincer am emotii......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, petrecere frumoasa!

Adimercedes, multumim despre info referitor la mamografii. Eu am facut o singura data o eco la san inainte de o avea pe Antonia cand am suspectat un nodul. Stiu ca in Romania mamografiile se fac numai la doamnele peste 40 ani.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Gabriela !

Sa fii fericita alaturi de familia ta, sa fii iubita si apreciata de sotul tau, iar impreuna sa va bucurati de micutele voastre, fiecare zi sa va fie plina de bucurie si implinire !

Sper ca ai avut o zi minunata ! Multi din partea noastra pentru o mamica si o prietena speciala

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

La multi ani draga Gabriela!

Sa fii sanatoasa si fericita pina la adinci batrineti linga familia ta frumoasa!

Sa iti pastrezi mereu zimbetul frumos, finetea si sensibilitatea!

Petrecere frumoasa!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza, Barbati care urasc femeile e primul volum din trilogie Millenium de Stieg Larsson. E captivanta dar si foarte grafica, eu am ales sa nu mai citesc urmatoarele doua carti. Din pnctul meu de vedere esti mai cistigata citind cartile clasice de la Adevarul.

Si copiii mei sunt cu secretii mai abundente. A inceput si tusea. Miine exudate si bizita la medic.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Scriu a treia oara mesajul! Gabriella la multi ani cu sanatate alaturi de minunata ta familie! Eu va citesc zilnic dar mai greu cu scrisul. Luca e minunat, stie multe e la ftk grupa mare, isi scrie singur numele si numara pana la100. E uneori gelos si ma taxeaza preferandu-l pe tati , dar il iubeste mult pe David. Acum e cu un nas usor curgator. David are2 dinti si inca unul pe drum. de cateva zile nu mai crea lapte praf . Noaptea papa lapte de la mami dar ziua nu vrea nici de la mami nici praf. Nu mai stiu ce sa fac . Papa diversificat bine trei mese uneori patru ca ii mai dau seata ceteale cu lapte in loc de biberon. Dictorita zice ca sa nu ma agit . Ca e de la dinti sau o toana. Si Luca a refuzat laptele praf de la7 luni dar el era inebunit dupa titi. Ac teecut pe topfer la recomamdarea dr. Degeaba. Nu mai stiu ca sa fav ca a scazut200 g . Va rog un sfat. Sabina help. Help mamicilor cu experienta... Eu fac un curs pnline si unul de 2 sapt ma prwgatesca dava ne chiama astoa la munca la anul sa fiu beton :)) glumesc . Sincer simt nevoia. Nu vreau sa ma plafonez acum ca am 2 minuni. Mai citesc printre picaturi. Erina multumesc pentru Secretul. Luy sanatate. Irinei iar tie putere si noi avu asa ceva la 6 luni. O duminica frumoasa. Va pupa Mada28 mami deLuca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Gabriela, la multi, multi, multi ani fericiti si sanatosi, cu voiosie si un Dobos maaare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Gabriela!

Poze

Mergi la inceput