Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Ramonaiani, Greyerash, am reusit sa citesc din urma. Mentionarea dulcurilor de sarbatori nu a fost nicidecum raspuns la posturile voastre.

stiu, stiu. Eu spuneam doar ca de Mos Nicolae se fac dulciuri cadou, de Mos Craciun vin jucariile.

Si NU, inca nu l-am mutat pe Daniel in pat. Nu-i problema ca ar pica din el, ci doar ca nu s-ar mai culca la ora normala seara, ca ar putea sa coboare din pat sa se joace prin camera.

si iarasi NU, fara musafiri de Craciun. Fratii sunt ocupati, unuia ii naste nevasta in curand, celalalt nu mai are zile de concediu. Asta e, noi sa fim sanatosi, ca ne-om intalni noi candva .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am fost cu Irina la dr, diagnostic : bronsiolita
Facem in seara asta si maine dimineata aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic, apoi maine la ora 9.30 mergem iar la dr pt reevaluare...

Maria inca se mai plange de dureri de ureche, e drept ca azi dimineata i-a cedat repede, dupa ce i-am pus picaturi, i-am dat Nurofen si i-am aplicat comprese calde. Dupa-amiaza, imediat ce ne-am intors de la dr ( am fost cu amandoua, am luat un taxi, ca sotul era la serviciu ) iar s-a plans ca o doare urechea, a tinut o compresa calda si i-a trecut.

Dupa-amiaza m-a sunat educatoarea ei, sa ma intrebe ce face, deja lipseste de 2 saptamani. Credea ca a facut varicela, ca v-am zis ca au fost cazuri la ea la gradi. Eu sper ca am scapat de acest pericol, ca asta ar mai lipsi !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Facem in seara asta si maine dimineata aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic, apoi maine la ora 9.30 mergem iar la dr pt reevaluare...

Maria inca se mai plange de dureri de ureche, e drept ca azi dimineata i-a cedat repede, dupa ce i-am pus picaturi, i-am dat Nurofen si i-am aplicat comprese calde. Dupa-amiaza, imediat ce ne-am intors de la dr ( am fost cu amandoua, am luat un taxi, ca sotul era la serviciu ) iar s-a plans ca o doare urechea, a tinut o compresa calda si i-a trecut.

Dupa-amiaza m-a sunat educatoarea ei, sa ma intrebe ce face, deja lipseste de 2 saptamani. Credea ca a facut varicela, ca v-am zis ca au fost cazuri la ea la gradi. Eu sper ca am scapat de acest pericol, ca asta ar mai lipsi !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Sanatate multa micutei Irina, offffffff exact ce va lipsea, sa speram ca trece repede.

Un pentru Me, ce cooperanta este ea daca sta cu compresele, Cristi urla ca din gura de sarpe cand am vrut sa aplic "comprese" pt febra.

Aaaaaaaa si unul pentru tine, multa putere si rabdare

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Tot am vrut sa iti zic ca te admir enorm ca iti faci timp sa citesti asa de mult! Eu abia apuc sa scanez cateva pagini cu copiii calarindu-ma, cel mai adesea :P

----------------------------------------------------------------
www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Adimerceds, multumesc. Am citit 3 carti in doua luni (ceea ce nu e foarte mult) pentru ca la Barbati care urasc femeile am facut un adevarat maraton, stateam seara dupa ce adormeau copiii. Acum citesc printre picaturi.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
http://sabina-madalina.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=50

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

Mandarinuta multumesc pentru link. Vasesem si eu blogul o data cind mergeam din blog in blog. Imi place reteta pentru linte. Eu am renuntat recent la carne. Bine ar fi sa pot renunta si la dulciuri rafinate as fi slim in no time.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Luiza, sanatate frumoaselor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, multa santate fetelor. Si Filip a avut doua bronsiolite, prima a trecut in 7zile cu aerosoli cu adrenalina, a doua in 9 zile, dar a avut tuse foarte rea si multe secretii . Trebuie aspirate bine toate secretiile.

Erina, ma bucur ca ti-a placut linkul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, cartea Barbatii care urasc femeile, am citit-o si eu in doar cateva zile, m-a tinut in priza.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ma poate ajuta cineva cu versurile pt cantecelele:

-bimbam - hai la spectacol( gongul se aude, de 3 ori a batut/ acesta e semnalul.....)
si
Bradutul( un bradut mititel/astazi am primit/l-am privit si apoi l-am impodobit....)

sunt versurile la 2 din melodiile pt serbare...pe care le-am trimis pe mail....le-am cautat ...dar nu le-am gasit

multumesc mult

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, sa aveti un weekend excelent !

Multumesc pentru urarile de insanatosire . Multumiri speciale Mandarinutzei care mi-a scris de experienta cu Filip si mi-a confirmat ca tratamentul primit e corect ( am fost la alta dr, nu la dr fetelor - era imposibil sa gasesc loc la ea ). Chiar acum ma pregatesc de aerosoli.

Nana, cum mai este Andrei ? Sper ca sunteti bine

Cecilia, imi pare rau, nu am versurile.

Adi, cu dieta suntem ok, suntem atenti ce si cum gatim, am gasit furnizori de produse fara gluten, dau comanda si-mi aduc acasa. La gradi primim meniul pe mail si de cele mai multe ori merge cu caserolele ( incercam sa-i gatim ce au in meniu, varianta fara gluten ). Dar sunt si zile cand mananca totul sau partial de acolo. Maria oricum nu manca dulciuri multe, doar biscuiti, ocazional ciocolata Kinder si bombonele Tic Tac. Ultimele doua le-am scos de tot, iar biscuitii i-am inlocuit cu sortimente fara gluten. I-am facut ciocolata de casa, dar nu a vrut, cerea Kinder, degeaba am incercat sa-i explic ca e mai buna.
Seara ia pastila de Vigantol si zice ca-i bombonica, o rontaie cu placere - a ajuns sa o considere bomboana zilnica

Gata, ma duc sa pregatesc aerosolii, a adormit ( cel mai bine ii fac in somn ).

Incerc sa revin mai tarziu.

P.S. - O sa caut si eu cartea cu 'Barbatii...' , m-ati facut curioasa.

Mergi la inceput