Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
PRAG spune:
Azi imi bat propriul record la mesaje....
Vin acum cu o veste nu prea buna, din pacate: ia uitati ce-a scris prietena Andreei (Doloress) pe sezatoarea canadiana:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Vin si eu cu vesti asa si asa de la Doloress: mergand la un control de rutina pt diabet de sarcina, s-a vazut la eco ca are colul deschis si au internat-o de urgenta in spital. Va sta sub supraveghere medicala pana bebe Kevin va hotari ca e momentul sa vina pe lume. Noi si doctorii speram sa ajunga macar pana la 32 sapt, acum avand doar 28. Uf! Ea e o curajoasa si o optimista si va transmite salutari . Zicea ca poate prinde internet de maine si intra sa ne salute. |
Doloress, ne gindim la tine si ne rugam sa fie totul bine . Stai cuminte in pat si fii increzatoare! Pupici multi, si tie si lui Patrick si lui tati!
gabitzam spune:
Gabriela, ma bucur ca ai revenit si saru'mina de urare
Imi pare teribil de rau ce aud de Doloress, Doamne ajuta sa stea cat mai mult cu sarcina, cat mai aproape de termen!!
Alysh spune:
Vai ce veste , Doloress iti sunt alaturi si te imbratisez cu drag! Dumnezeu sa te ajute sa stea bebe Kevin cat mai mult in burtik. PUP cu drag!
Luminel, Ylari
YLARI spune:
Of... chiar ca ce veste... Doloress, suntem cu gandul alaturi de voi, bebe Kevin mai stai la caldurica, te rugaaam!!! Mii si mii de pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Victoria_mami spune:
Andreea te-am sunat, am lasat mesaj. Va pupam si speram sa fie totul bine. Kevin, stai acolo, micutule, inca putin.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Doloress, te imbratisez si ma rog sa fie bine, sa mai stea Kevin la mami in burtica. Va doresc multa sanatate, suntem cu gandul la voi.
Reallaura spune:
Vai, mai ce veste, despre DOloress! Imi pare atat de rau ca trece prin cosmarul de data trecuta cu spaima asta....da Domnul sa tina cat mai aproape de termen sarcina
Ali bravo, esti cea mai tare, model de vointa!
SimonixSucces la pregatiri! Si Mirci ieri a facut la gradi pe el de a terminat toti chilotii...nu stiu ce a avut. tot vreun manager si el?
[red]Ylari nasol cu pneumococul. sanatate multa
[red]Danicris eu ii dau vigantol lui Mirci. El oricum are sechele de rahitism, dar acum moda in America este sa se dea pana la 10 ani, asa mi-a spus pediatra...ii dau 2 pic pe timp de iarna. Fetii ii dau cate 3. II dau si Calciu KIDS, o lingurita dimineata. la analize calciu era la limita de jos. II dau cu de la mine putere Obligatoriu si vitamina C zilnic, uneori ursuleti cu echinaceea..
Victoria_mami spune:
Perla de azi dimineata, a Victoriei:
Mami: - Victoria, vrei un pupic?
Victoria: - Nu, multumesc, Victoria are deja unul...
Mai tarziu, spre seara, Victoria statea pe scaunelul ei, mami o tinea pe Lola (papusa), Victoria schimba scutecul Lolei, pe care l-a dat jos, l-a aruncat pe jos ca era "Stinky, piyu" , ii curata funduletul Lolei si apoi zice "Mami, da-mi tu scutecul, eu nu ma pot apleca(,) ca pic si dau cu capul de podea!" Noi nu i-am spus inca asa ceva, ca nu a fost cazul... dar ma bucur ca macar gandeste "Safety first!"
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Of, m-am trezit la 3 cu gandul la Doloress, Doamne ajuta sa fie bine si sa nasca la termen sa nu mai treaca prin atatea. Ma gandesc si la Patrick cu tati ... oare cum se descurca, din cate stiu nu au nici un ajutor, pe cineva sa stea cu Patrick ... greu. Doloress, ma rog sa fie totul bine pentru tine, pentru familia voastra, sunteti niste oameni minunati, Doamne ajuta !
Laurita, multumesc de raspuns, cum se numesc ursuletii aceia de echinaceea ? Se gasesc la farmacie ? Eu Andrei dau doar 2 picaturi vigantol, nu mi-a spus sa dau mai mult, insa ii dau calciu. Lui Vlad ii dau si eu vitamina C, mai ales acum cu grdi ... Va imbratisez, multa sanatate. Ah, ti-am trimis mail, probabil nu l-ai primit, azi mai trimit o data.
Lumi, multumesc. Si Vlad bea lapte, mananca fructe, legume, peste de 2 ori/saptamana, chiar la ultima consultatie am dus meniul lui pediatrei sa-mi spuna daca este ok, mi-a zis ca mananca foarte bine.
Ylari, ma bucur ca sunteti ok. Of, doctorii astia, mor cand aud faze de-astea. Va imbratisez, multa sanatate, sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie de antibiotic.
Desiree, tin pumnii sa obtina sora ta viza. Multa sanatate si imbratisari Victoriei. Vai, acum am citit si perla cu pupicul, e minunata Victoria, o mai imbratisez o data.
Prag, ma bucur sa citesc despre voi, nu-ti cere scuze, stim toate cum este cu timpul. Bafta Roxanei la gradi in continuare, poate reusesti sa mai pui o poza-doua. Uite si eu ma minunez ca Vladuc in 2 saptamani a scapat de pampers si dupa inca 2 saptamani a renuntat si la cel de noapte fara mari eforturi. In schimb intarzie cu vorbitul, aici e in urma fata de ceilalti copii, de vreo saptamana spune si el mai multe cuvinte. Va imbratisez.
Va doresc o zi frumoasa, multa sanatate tuturor.