Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simoniiiiiiiiiiix ... iar te-am visat in urma cu vreo 3 nopti, nu mai tin minte visul, dar sigur a fost cu tine. Spor la conferinte, pup managerul mic, abia astept poze si detalii de la petrecerea pe care o organizezi, tin pumnii sa-ti iasa asa cum iti doresti.

Si ca tot a adus Simonix vorba de vitaminizat, fetelor, voi mai dati vigantol la copii ? Dar calciu le dati ? Sau vitamine ? Va intreb pentru ca pediatra noastra, in care am mare incredere, mi-a spus ca lui Vlad sa-i dau vigantoletten pana in aprilie si mi-a dat pentru amandoi osteocare (ea alterneaza, cateodata le da calciu pharco, cateodata calciu gluconic, acum a trecut la osteocare). Asta fara analize, fara ca Vlad sa aiba vreo problema sau ceva, pur si simplu preventiv si sa-i ajute in dezvoltare.

Multumesc, va , papaaaaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Salutare si de la noi,
Inca o ora la scarbici si fug sa iau piticul!!!!!!!!!!!! Imi e tare dor de el, spune tot felul de nebunii de genul .......... nu stiu unde a auzit el de cuvantul " marlane" ca il spune oricui il supara............, in plus dimineata cand plecam de-acasa ia cheile de la toate masinile da a trebuit sa-i trimit chiele lui tasu de la masina de vreo 2 ori ca nu avea asta cu ce pleca de-acasa..
Azi sau maine vin si nasii pe la noi, uitasem sa va spun ca nasica mea e si ea gravi vor avea tot o fetita in Aprilie la anul, pe care o va chema Anastasia, sper sa se inteleaga bine astea mici, Antonia mea cu Anastasia lor , asa cum ne intelegem si noi cu ei.
In plus prietena noastra buna va naste si ea in Ianuarie dar un baietel, asa ca intregim gasca de pitici.
Nu cred ca ajung la targul de pitici de la Polivalenta we asta , am o groaza de treburi in plus, plec la Gruiu sa duc niste lucruri si vin niste prieteni pe la noi la gratar, sper sa fie vremea buna desi la munte s-au anuntat ninsori, dar la Kidex sigur ajung.
Esme incerc sa fac si eu bisu cu cate o cireasa din dulceata in ei sa vedem ce iese...........
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Desiree imi pare tare rau! Eu nu prea stiu ce se intampla in ambasada aia. Mamei mele i se refuza de 4 ani anual cererea de a merge acolo. Cu invitatie, cu bani, cu dovezi etc. Cumnatele lu'fra-miu toate au fost, au revenit, au ramas...soacra lu' fra-miu si ea a fost de doua ori. Fratele meu e in Canada din 94 nevasta lui din 2004... E efectiv ciudat. Mama insa n-a cerut niciodata audienta si la ambasador ca la ei nu era asa de mare nevoia cum e la tine...era pur o vizita. Noi tot pe considerentul asta am amanat vizita in Canada, desi probabil aici nu sunt aceeasi idioti ca la consulatul Canadei din Romania, am asteptat sa avem amandoi cetatenia Belgiei sa putem merge aproape oriunde fara rahatul ala de umilinta din consulate/ambasade. Nu cunosti nici un medic care s-ar oferi sa sune la ambasada sa explice situatia, eventual incearca si prin consulatul Romaniei in Canada, spunele si lor sa ia legatura cu Canadienii din Romania sa le explice ce si cum.

esme

Va doresc mult, mult succes!

Esme, nu exista nr. de te.l sa-i suni, ca as suna eu!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Salutare si de la noi,
Inca o ora la scarbici si fug sa iau piticul!!!!!!!!!!!! Imi e tare dor de el, spune tot felul de nebunii de genul .......... nu stiu unde a auzit el de cuvantul " marlane" ca il spune oricui il supara............, in plus dimineata cand plecam de-acasa ia cheile de la toate masinile da a trebuit sa-i trimit chiele lui tasu de la masina de vreo 2 ori ca nu avea asta cu ce pleca de-acasa..
Azi sau maine vin si nasii pe la noi, uitasem sa va spun ca nasica mea e si ea gravi vor avea tot o fetita in Aprilie la anul, pe care o va chema Anastasia, sper sa se inteleaga bine astea mici, Antonia mea cu Anastasia lor , asa cum ne intelegem si noi cu ei.
In plus prietena noastra buna va naste si ea in Ianuarie dar un baietel, asa ca intregim gasca de pitici.
Nu cred ca ajung la targul de pitici de la Polivalenta we asta , am o groaza de treburi in plus, plec la Gruiu sa duc niste lucruri si vin niste prieteni pe la noi la gratar, sper sa fie vremea buna desi la munte s-au anuntat ninsori, dar la Kidex sigur ajung.
Esme incerc sa fac si eu bisu cu cate o cireasa din dulceata in ei sa vedem ce iese...........
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

o prietena de a mae a re 2 fete. Antonia, si Anastasia.
Antonia - o artista, visatoaer si cuminte. Anastasia, mai mica - o zvapaiata!

Ce conincidentza de nume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dim!

Desiree, o audienta la ambasador si prezentarea cazului Victoriei e f. buna. Nu va lasati! E aberant sa ii respinga cererea.
E greu sa gasesti pe cineva acolo (o doamna, o asistenta) care sa se ocupe de Victoria din cand in cand? Stiu ca are sist. imunitar scazut, insa ar fi mai usor daca ai gasi o pers. de incredere care sa te ajute.

Adriana, asta e problema: de incredere...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Buna seara!

Cristiana are rosu in gat, tuseste groaznic, o dor urechile...o "nebunie". E pe tratament cu augmentin si eurespal.
Pauza de la cresa cel putin doua zile...maine stau acasa eu cu ea.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Multa sanatate, zulufina scumpa, te imbratisez si pup urechiusele sa nu mai doara.

Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010

multumim Dani ... esti o dragutza ca de obicei

vigantol, eu ma tot tin sa-i dau Cristianei dar uit; doctora nu mi-a zis nimic...si nici de calciu...ea bea destul lapte zic eu, plus ca mananca si fructe...ia sa o mai intreb si eu pe dra.

Alysh, felicitari pentru noul look, itti sta foarte bine...hai ca mai ai un pic si castigi pariul...sa te tii shopping

Esme, suna foarte apetisant reteta de biscuiti...oare cand oi ajunge sa o fac si eu

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!
Lumiii, sanatate multa va doresc!
Dani, bafta la serbare, cand o fi si sa obtii o caseta frumoasa!!!
Esmeee, savarineee???
Cleo la gradi la Eva au facut programele artistice impartite in momente de scurta durata si active, sa fie ok si ptr cei mici. In vara a fost ok, sa vedem acum... O sa fie Craciunita
Alysh, wow, hai ca mai e putin pana la 58! Ai ajuns pana aici, merge, merge, bafta maxima!!!
Vigantol n-am mai dat Evei de la un an Nici calciu nu ii dau, nici vitamine...
Desiree cat de rau imi pare ca nu a primit sora ta viza... Of, totusi, nu exista nicio solutie sa se revina asupra deciziei????
Simonix, ce dragut Robert cu Mechante Madama
Noi am fost la control la orl la gr alexandrescu. Dra a zis ca urechea e spre bine, si sa speram ca se va vindeca. Ciudat e ca am scos rezultatul la exudat si are pneumococ. Cica. Ea n-are temperatura, muci doar foaaarte putin, nu inteleg nimic. E posibil sa se fi facut bine si fara antibiotic? Mi-a zis ca daca timp de 10 zile e ok inseamna ca am scapat, daca revine durerea sa revin la ea sa ne dea antibiotic. Bine, ca sa refac exudatul la cantacuzino... ca n-are incredere in laboratorul de la alexandrescu Pai si de ce m-ai trimis acolo, Mitzyyy???? In fine... Destul de ciudat... eu zic sarut mana ca e ok urechea si sa vedem peste o saptamana. Dar fetelor, mi s-a parut atat de nasol, am stat cu Eva 3 ore acolo pana am intrat. Oameni fara niciun pic de respect, intrau in fata noastra fara sa le pese de copiii care motzaiau la noi in brate... Aoleu si era pliiiiiin holul numai la orl erau, toti cu otite... Ah si inca o chestie. Mi-a prescris data trecuta uniflox, picaturi oftalmice si auriculare, eu normal ca i-am pus in ureche ca sa imi spuna acum ca nuuuu, in nas trebuia sa ii pun. Daaahhhh, pai de ce n-ai scris bre pe reteta unde sa i le pun... of of, mai mai...
Cam atat. Va pup pe toate si va imbratisez tare tare.
Multa sanatate.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Buna fetelor! Speram ca va mai amintiti de noi.... Va citesc zilnic si ma minunez de cit de repede cresc copii astia. Stiti insa ca eu sunt la servici, deci greu de tot de scris...

Roxana e tot la gradinita, acum la grupa de "preschool", cam ceva in genul scolii unde merge Robert de Simonix . A inceput de la 1 nov. A mers bine prima saptamina, acum insa, desi acolo pare sa fie totul bine, o gasesc cam obosita si nemincata. Din cauza asta avem niste seri grele, cind e destul de demanding. Din fericire am scapat de tot de scutec si nu avem probleme. Nu imi imaginam ca se poate la virsta asta, Alex de-abia dupa 3 ani a vrut sa se aseze pe olita.... Copii si copii....

In rest, aceeasi rutina - servici -acasa... nimic nou.

Lorich, Doloress, Magnetism, nici nu cred ca v-am felicitat pentru sarcini, si voi deja sunteti aproape cu bebeii in brate! Deci felicitari, sa duceti sarcinile la termen si sa aveti bebei sanatosi!

Gabi, La Multi Ani si multa fericire impreuna cu ai tai frumosi baieti!

Am intrat azi pentru ca am vazut problema Nadiei cu viza. Desiree, voiam sa iti spun ca noua, atunci cind i-am adus pe parinti aici, ni s-a spus ca sub nici o forma sa nu spunem la ambasada ca ei vin sa stea cu nepotii. Asta este vazut ca si cind ei ar lua job-ul cuiva de aici.... (a acelei persoane pe care te sfatuia Adriana sa o gasesti, nu?). Deci noi am scris clar in invitatie:
The purpose of their visit is both a holiday and a family reunion. We will provide them with accommodation and we will cover all their living expenses, including health care while in Canada.

De aceea, in ciuda a ceea ce spun fetele, despre a prezenta cazul Victoriei, eu iti sugerez tocmai sa nu o faceti. Sa spuneti ca nu v-ati vazut de mult, sunt sarbatori, vine sa va vedeti si sa petreceti timp impreuna. Incercati si asa. Poate sa mearga inca o data la ambasada dupa viza. Nu stiu in ce oras e, dar ai mei parinti (din Cluj) nici nu s-au dus la Bucuresti, au trimis formularele completate si pasapoartele prin DHL. Pe site-ul ambasadei gasesti info despre asta (de ex. www.canadainternational.gc.ca/romania-roumanie/visas/apply-how_demande-comment.aspx" target="_blank">aici).
In rest, suntem alaturi de voi, imi pare rau ca nu suntem mai aproape, te-as inlocui eu cu mare placere in cite o simbata/duminica dupa amiaza, cit sa iei si tu o gura de aer. O pupam pe Victoria, sunteti mereu in gindul si in rugaciunile mele!

Pup si restul de fete, imi cer din nou scuze de lipsa indelungata.

Gabriela si Roxana.

Mergi la inceput

Ylari,

Gabriela (Prag), acu-mi spui? Eu am trimis deja e-mail la ambasada si am spus ca am nevoie de ea aici ptr. sprijin MORAL!!! Pentru ca pe mine fizic nu are cine cum sa ma ajute, ca de multe ori nici Daddy nu o poate linisti, nu vrea decat cu mine. Deci... io ce sa mai stiu? Daca ei chiar au impresia ca un strain te poate ajuta ca si o sora... nah, eu stiu si eu cum gandesc ei... dar este inacceptabil... Multumesc de informatii, macar acum in urmatoarea invitatie stiu ce sa scriu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Gabriela (Prag), acu-mi spui? Eu am trimis deja e-mail la ambasada si am spus ca am nevoie de ea aici ptr. sprijin MORAL!!! Pentru ca pe mine fizic nu are cine cum sa ma ajute, ca de multe ori nici Daddy nu o poate linisti, nu vrea decat cu mine. Deci... io ce sa mai stiu? Daca ei chiar au impresia ca un strain te poate ajuta ca si o sora... nah, eu stiu si eu cum gandesc ei... dar este inacceptabil... Multumesc de informatii, macar acum in urmatoarea invitatie stiu ce sa scriu.

_

Nadia, sigur ca eu te inteleg si iti dau dreptate. De-asta au venit si parintii mei aici... sa am ajute... Dar pentru ei, pentru suport moral exista grupuri de suport, pentru ingrijire poti sa platesti - gradinita, sau pe cineva. Pentru ei, un vizitator vine in vizita. Nu ingrijeste, nu ofera suport, nu lucreaza nu ajuta. Viziteaza si atit...

Sper din suflet sa se rezolve. Intre timp, poate gasesti totusi niste ajutor. Incearca sa ai incredere in cei din jur si sa accepti ajutor, trebuie sa te eliberezi un pic. O prietena care sa stea cu voi macar sa faci si tu o baie, sau sa fugi singura la o plimbare... Nu se intimpla nimic in 2 ore, dar pentru tine sigur sunt benefice.

Va pup!

Mergi la inceput