Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

pe mare mare fuga:

nici ca se putea un rezumat mai bun decat al lui esme.
vreau sa subliniez: gazdele au fost eprfecte.
si icna ceva: daca va spune vreodata simonix ca are casa mica, sa nu o credeti. au incaput foarte bine vreo 7 familii (adeca 14 adulti) impreuna cu cei 9 copii. zau ca eu nu as fi indraznit sa organizez o asa petrecere, mai putin in cazul in care mi-as fi permis sa iau in calcul si gradina.
dar cum ne-am organizat? pai barbatii s-au grupat in bucatarie, esme in cort, cu inca 1-2 copii, alex pe hol, alergand o minge, iar mamicile in general dupa copii (sau invers?).

oricum, la inceput a fost o vreme de copil lipit de piciorul mamei, dupa care fiecare a gasit cate ceva in marea de jucarii a lui robert.

si vreau sa va mai spun ceva: a fost neasteptat, dar NEASTEPTAT de liniste. ma rog, sper ca si vecinii de jos sa fi fost de aceeasi parere. oricum, cel mai galagios a fost alex, cred, cu fotbalul lui.
imi pare rau ca nu a bagat-o in seama pe lorelei, dar s-a legat de tati de lorelei, cu care s-a jucat cu mingea.
in plus, nu stiu de ce, cand a aparut laura, s-a linsitit brusc. si mi-a zis ca i-a placut de ea cand a facut liniste. am vazut eu niste priviri aruncate pe ici pe colo :) dee, ochiul soacrei.

si eu m-am indragostit de iasmina. e asa de dulce, exact ca o papusha. robert tremura de nerabdare cand a sunat la interfon lorelei. exact ca un veritabil indragostit. si dupa ce a venit ea, urmatorul mult asteptat era sinterklaas.
gemenii sunt niste dulci, si orice ar zicea mamica lor, sa nu o credeti. eu nu am vazut asa copii linistiti, da?
lorelei, o frumoasa, ca de obicei, si o eleganta in rochita ei mult vizionata pe FB. iar cele doua surori, puiutze de alina, au niste fete asa de interesante.... cel putin nicole, cu zulufii ei, nu avea nicio treaba, desi cea mai mica, s-a descurcat cel mai bine. si asa este, e cam cat odo.

aaa, si am uitat, al meu sotz se cunostea cu alina, fosti colegi de liceu. i-am zis sa nu se mai ai de mine si fetele mele de pe dc, ca uite, nici nu stii de cine dai :)

despre mancare... ce de bunatati.... esme nu a spus nimic de savarinele ei. am halit 1,5 pe nerasuflate. si tarta de spanac a lui bobo... si cea de somon... asa mi-a partu rau ca nu a mai incaput si o felie de tarta cu branza... si cate alte bunatati mai erau...

cat despre momentul mult asteptat.... a fsot asa de fain sa ii vand pe cei 9 copii cu fetele luminate cand au vazut cadourile...numa fiica-mea s-a bucurat cel mai mult de oul de ciocolata, pe care l-a inghitzit intr-o clipita.

concluzia:a fost o zi minunata si multumim gazdelor pt invitatie. asteptam pozele cu nerabdare

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

mai e ceva ce vreau sa spun de cateva zile:

ma gandesc in fiecare zi la doloress si sper din tot sufletul sa fie bine ea si puiul ei si sa se descurce tati cu celalalt pui acasa.

fecian, felicitari pt sarcina. sa fie ushoara si sa aveti inca un bebe pufarin. unde va mutati? veniti mai in sud?

Nadia, am vazut craciunitza ta dulce. dar ce prietenoasa e ea cu Moshul. Odo n-ar fi indraznit sa se apropie asa de Mosh, indiferent de cadou.

celelalte fete, va pup pe toate cu drag, as mai avea de spus, dar am carca de treaba.
pupici si pe curand.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi,
Doloress iti doresc sanatate maxima si sa nasti la termen , asa ca stai cuminte!!!!!
Am fost la eco joi si bebe e ok, are 1500g ( desi nu stiu ce mananca pt ca eu una nu prea mananc), probabil voi naste pe la sf lui ian incep lui februarie,s-a modificat data pt ca am si cezariana si e si ea destul de maricica.
Venim si noi la intalnire, stabiliti cand si unde si spunem prezent pt ca avem liber pe 1 Dec . Poate facem intalnire si la Kidex sa vedem ce e pe-acolo si sa luam cadouri pt mos Nicolae.Cleo zi tu cand si cum ca eu vin cu asta micu. As vrea sa vina si celelalte fete sa ne vedem, plus ca se joaca si piticii.
Felicitari Fecian pt bebelus, eu si acum port blugi normali, ca vorbeati de haine de sarcina, mie mi-a crescut burtica in ult 2 sapt ca nu eram asa........
Pupici pt mamici
P.S. Cleo e asa de scumpa Mara, iar fusta a iesit bestial, vezi ca au niste fire faine de tricotat pe kreativshop.ro, de aici iau si eu materiale pt patchwork, si mai au fire pe Lipscani la Andreaua, vezi ca ii gasesti si online. Da-mi mailul sa-ti trimit niste oferte de la ei.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Neatza si de la noi,
Doloress iti doresc sanatate maxima si sa nasti la termen , asa ca stai cuminte!!!!!
Am fost la eco joi si bebe e ok, are 1500g ( desi nu stiu ce mananca pt ca eu una nu prea mananc), probabil voi naste pe la sf lui ian incep lui februarie,s-a modificat data pt ca am si cezariana si e si ea destul de maricica.
Venim si noi la intalnire, stabiliti cand si unde si spunem prezent pt ca avem liber pe 1 Dec . Poate facem intalnire si la Kidex sa vedem ce e pe-acolo si sa luam cadouri pt mos Nicolae.Cleo zi tu cand si cum ca eu vin cu asta micu. As vrea sa vina si celelalte fete sa ne vedem, plus ca se joaca si piticii.
Felicitari Fecian pt bebelus, eu si acum port blugi normali, ca vorbeati de haine de sarcina, mie mi-a crescut burtica in ult 2 sapt ca nu eram asa........
Pupici pt mamici
P.S. Cleo e asa de scumpa Mara, iar fusta a iesit bestial, vezi ca au niste fire faine de tricotat pe kreativshop.ro, de aici iau si eu materiale pt patchwork, si mai au fire pe Lipscani la Andreaua, vezi ca ii gasesti si online. Da-mi mailul sa-ti trimit niste oferte de la ei.

Mami de Bogdanici Pogonici

mai vazui site-uri; din pacate vreau sa le pipai inainte de a lua plus ca tre sa sap - unele sunt f.scumpe - io is zgarcita, caut chestii cat mai eftine.

Asa ca - o sa rog pe fiecare - ce a testat, sa zica si sa dea indicatii. Acum lucrez cu Roxi, Rosa nu mai iau - mi s-a parut mai paros.

Mai am acasa un fir, f. fain s-a lucrat - o sa va zic deseara cum se numeste. Il luai din Carfur Colentina, in fatza caselor era o ghereta de termopan ce vindea. Si era si eftin; f. eftin!!

adresa mea email: claudia_olteanu2008 at yahoo.com

daca ajungi in SUn plaza - suna ma, ca noi stam aproape, si orice ar fi, daca ii zici fiica mii ca mergem la mall, sa vezi cum se imbraca in 3 min si e lipita de usha!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Buna fetelor,

Stiu ca va ginditi toate la Andreea, asa ca ia uitati, copiez aici mesajul pe care l-a scris prietena ei la sezatoarea canadiana.
(Sa stiti ca am permisiunea ei sa pun si aici mesajul, nu le copiez doar asa...)

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Am fost ieri in vizita la Andreea si va transmite salutari la toate si va multumeste pt mesajele frumoase si vizite . Se simte mult mai bine, se vede ca se odihneste si tare ar vrea sa fie mai activa.

Deci numai bine iti dorim in continuare, Doloress, si te asteptam cu drag sa ne povestesti mai multe.

Felicia, felicitari pentru sarcina si sa va iasa toate schimbarile exact asa cum doriti!

Alina, Cleo, superbe fetitele voastre! Si ce par frumos au amindoua! Si Roxana mea are parul lung, lung... Eu nu am tuns-o deloc, niciodata.... Ii vine pina aproape de mijloc.... Dar trebuie sa imi iau inima in dinti si sa i-l aranjez un pic, sa se mai regenereze... Plus ca nu e usor nici la baie, nici la pieptanat...

Cleo, super draguta fustita! Unde a dat esme instructiunile? Puteti sa-mi repetati si mie? Si eu sunt fan tricotat! Please :-)

Pupam si baieteii tunsi, Raducu si Robert!

Fetele din Belgia, ce adunatura mare de copii acolo la voi! Asteptam poze!

Multi pupici pentru toata lumea!
Gabriela si Roxana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ma bucur sa aud vesti bune de la Doloress!!

si inca o veste buna, SIluan si mama lui au iesit cu bine din operatie.
http://bebesiluan.wordpress.com/2010/11/29/dupa-operatia-de-transplant

prag, si copy paste de pe facebook, de la esme:

Esme Foraus Closul :)
Incepi pe un numar de ochiuri multiplu de trei, eventual mai adaugi inca doua sa ai in fiecare parte un ochi de final, mai usor pentru cusut. Insa daca vrei poti sa faci asta pe circulare fara cusatura, in acel caz multiplu de trei... e suficient.
Se lucreaza 2 ochiuri in punct lenes, 1 pe fata, 2 in punct lenes,1 pe dos. Dupa un anumit numar de randuri, cat decizi tu, inmultesti in fiecare zona de punct lenes cu un ochi. Si o sa ai 3 p. lenes, 1 p fata, 3 p lenes, 1 p dos si iar dupa un anumit numar de randuri inmultesti in fiecare zona de p lenes.
Am terminat cu 6 p lenes. Pica super bine cu orice fel de fir. In copilarie aveam una in fir de bumbac (2) geniala era, da' cred ca i-a luat o vesnicie mamei.

edit: gasii firul minunat cu care mi-a placut cel maimult sa lucrez: de la Bicaz, Canguro wool SA, numit TRIS, 50gr, andrele 3-5. Il luasem la un pret modic, din Carfur Colentina, la ghereta cuy pereti de termopan in fata caselor:
http://www.canguro.ro/fire-lucru-manual.php : ala NM 9/3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Super merci, Cleo! Ma si duc sa imi iau ate. Vreau sa fac una rosu cu alb. Sper sa o termin pina la Craciun!

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

ma bucur sa aud vesti bune de la Doloress!!

si inca o veste buna, SIluan si mama lui au iesit cu bine din operatie.
http://bebesiluan.wordpress.com/2010/11/29/dupa-operatia-de-transplant

prag, si copy paste de pe facebook, de la esme:

Esme Foraus Closul :)
Incepi pe un numar de ochiuri multiplu de trei, eventual mai adaugi inca doua sa ai in fiecare parte un ochi de final, mai usor pentru cusut. Insa daca vrei poti sa faci asta pe circulare fara cusatura, in acel caz multiplu de trei... e suficient.
Se lucreaza 2 ochiuri in punct lenes, 1 pe fata, 2 in punct lenes,1 pe dos. Dupa un anumit numar de randuri, cat decizi tu, inmultesti in fiecare zona de punct lenes cu un ochi. Si o sa ai 3 p. lenes, 1 p fata, 3 p lenes, 1 p dos si iar dupa un anumit numar de randuri inmultesti in fiecare zona de p lenes.
Am terminat cu 6 p lenes. Pica super bine cu orice fel de fir. In copilarie aveam una in fir de bumbac (2) geniala era, da' cred ca i-a luat o vesnicie mamei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara

Cleo - ma bucura vestile bune despre Siluan. Sper sa evolueze frumos, fara probleme E minunat ca exista doctori si tehnologie pe lumea asta :)

Felicia - FELICITARI pentru bebe2 Sa fie sanatos iar tu sa ai sarcina si nastere usoare :) Ne bucuram de vesti cu pufarinul tau - poate facem un meeting maaare de Be+NL

Dolores - of, sunt cu gandul la tine, sa tii sarcina cat mai mult, sa stii ca mi-e dor de postarile tale zilnice... Odihneste-te, incearca sa te relaxezi, desi banuiesc ca ti-e tare greu departe de Patrick... nici nu vreau a ma gandesc ce e in inima ta. Putere multa

Desiree - am vazut poze cu papusha ta Frumushica foc, zau asa. Sper sa va aduca Moshul sanatate multa; putere, rabdare

Ylari - cum mai e cu urechea? Sa stii ca si al meu a facut otita perforata zilele astea. Joi noaptea a fost cu dureri mari saracul, febra peste 39 of, l-am calmat cu nurofen si dimineata a spart, fix ca data trecuta (in aprilie) Imediat cum a spart gata, nici un stres nu am mai avut Copil vesel si in forma, am plecat pe jos la spital, afara frig, in jur de 0 grade. Am trecut urgent pe antibiotic, chiar am intrebat daca e necesar si mi s-a explicat ca este cel mai bine, caci in genere recidiveaza daca nu sunt tratate corect otitele astea. A zis ca el ar fi canditat de NU la antibiotic, caci pare voios, febra putina, dureri ioc, insa nu se risca, nu are rost sa risc sa nu il vindec. Si cred ca a avut dreptate caci peste antibiotic era sa imi faca convulsie febrila, in a doua noapte, noroc ca dormeam cu el si l-am simtit de la primele frisoane. Febra nu avea, insa se simtea rau, tremura, avea piele de gaina, am sunat la spital si am descris simptomii si mi-au zis sa ii bag urgent antitermic ca o sa faca convulsie. El avea 37.1 - ei bine, la un minut cred facuse 38.5, deci sarea temperatura - am pus paracetamol si s-a calmat. Si de atunci a fost ok, a inceput antibioticul sa lucreze si acum merge deja la scoala.

Eee... si cu toata otita, am avut party de mosh :) Vad ca v-a zis cate ceva fetele Deci io ridic osanale forumului asta, zau, ca mi-a dat niste prietene pe cinste, ma simt super norocoasa, sunt incredibile !!! A iesit minunata petrecerea, cu mici greseli facute de moi Pai mi-am dat eu seama (dupe party, of course) ca uite, am avut cei mai perfect invitati si eu i-am neglijat nitel pe cei mari. Adica asa m-am concentrat eu pe aia mici ca am uitat sa il rog pe mosh nicolae sa ii viziteze si pe cei mari, o acadea ceva ... ca doar au fost tare cuminti. Pai da, ia spuneti-mi si mie: nu ati dori niste invitati care sa va bata la usa cu cutia de savarine in brate ??? Sau cu placinte cu branze? Sau cu tava de musaca cu vinete, rosii, mozza etc? Sau cu salate de creveti cu avocatzi ? Sau cu rulouri cu tapenada de masline negre? Pana si biscuiti si-au adus Mda, deci mea culpa fetele, lasa ca vorbesc eu cu Moshul ... sa nu va mai neglijeze Ah, si invitatii astia mi-au si strans jucariile imprastiate, mi-au adus flori superbe ... deci nota 10000

In rest casa mea e super de petreceri, am constatat, mi-era teama ca nu incap atatia oameni - ei bine ca au incaput, ba mai e loc de niste bebe2, am decis noi Copiii prezenti au fost minunati... in numar de noua Erau cam 6 cu varsta de 2 ani jumate si incredibil, nu au fost altercatii majore. O impunsatura acolo ... dar asa lejer, la un moment dat noi aia mari ne cam plictiseam pe acolo ca era liniste, fiecare isi vedea de ale lui. Ce sa zic, sunt ei baieteii frumosi, dar fetele m-au dat pe spate. Una si una - mai, este greu sa imi aleg nora Mda, oricum banuiesc ca nu eu o sa aleg Dar fiu-miu asta e cem nestatornic, si are o tehnicaaaaa !!! A inceput cu Lorelei dupa care striga prin casa de numa cand o astepta, iar de sfarsit, a sfarsit-o cu Iasmina, m-a dat pe spate ce skilluri are de cuceritor hmmm Si asa gingash s-a purtat cu ea, a condus-o, i-a aranjat gulerul, ce sa mai ... Noroc ca eram si noi, adultii prin zona :D supravegheam (mie mi-era frica de Felix, tatal Iasminei :D)

Cred ca cel mai frumos a fost cand s-au strans toti cupiii intr-o calmera (erau NOUA - au dat iama intr-un cort laolalta cu Esme :D nu stiam ca incap atatia in cortul ala) iar Moshul a venit repede pe gura semineului, a gustat biscuitii lui Esme, a lasat cadourile si a plecat mai departe. Apoi sa vedeti vanzoleala de copii pe la cadouri (alta greseala de-a mea, nu am mai avut vreme sa punem ghetutzele fiecaruia, si nu prea stiau eiu care sunt cadourile lor, dar i-au ajutat pari,ntii). Super dragutz, s-au desfacutcadoii, Laura Alinei ne-a si cantat (pentru Moshu', de fapt), sper ca piticii au savurat si ei momentul. Eu m-am simtit emotionata - e super sa pregatesti clipele astea, sa astepti sa vezi bucuria pe fetzele lor uuuuf :)

Ca o concluzie, astept cunerabdare o alta ocazie de a vedea toate fetele (ce, numai voi din RO sa faceti intalneli ? :p) mi-s dragi cu toate, ma bucur ca am cunoscut-o si pe Inais care este super de treaba iar de Iasmina ce sa zic, m-a terminat si ea, realitatea bate poza

si poze: varianta lunga :D

http://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/PrimulMosNicolae

si varianta scurta :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=473596504874&set=a.473596459874.265042.558744874#!/album.php?aid=265042&id=558744874

Fetelor, fug la culcare, am scris o tona :) Va pup si sa ne auzim cu vesti bune

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dana, Victoria merge acum, ca s-a obisnuit cu asistentele, voluntarii de la spital, etc... ca inainte, nici gand. Si mi s-a spus ca e muuuuuuuult mai prietenoasa si mai vorbareata daca eu nu sunt prin zona. A ramas cu daddy in clinica si a venit asistenta, cica a luat-o pe asistenta de mana si a mers cu ea frumos in camera... daca eu sunt in zona, tre sa o car eu in brate si nu vorbeste cu nimeni nimic! Sta lipita de mine ca timbru' de scrisoare si nu mai baga pe nimeni in seama.

CLEO am ratat-o pe Mara... mai pui o data linku', te rog, te rog frumos.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor va pup cu drag! Sunt inca in spital, din pacate fara net, Gabi e telefonul fara fir, imi copie cate un capitol de pe forum pe lap-top , raspund in word si se ocupa el sa posteze, o sa vina cu stickul sa copie mesajul, complicat insa ce nu face dependenta asta de DC din om!
Va multumesc tuturor pentru sprijin si gandurile bune, mi-au dat lacrimile! Va pup cu drag pe toate!

Marti am fost la controlul de rutina la diabet si m-am trezit deci impinsa pe un scaun cu rotile si dusa pe sus direct intr-un pat. Colul meu are 2 cm dintre care 1.3 mm deschisi, se mai tine in 7 mm deci, pentru (teoretic) 2 luni jumate cat as mai avea. Normal, nu iau ei decizii chiar asa drastice, insa s-au bazat pe faptul ca Patrick s-a nascut prematur si ca eram cam singura si fara ajutor (in afara de Gabi) cu copil de 2 ani jumate, le-am zis ca eu mancare trebuie sa fac, am diabet si nu pot manca orice iar copilul meu e destul de sensibil la mancare, trebuie sa-i gatesti totusi diferit in fiecare zi. Asa ca au hotarat sa ma tina, au spus ca si o ora adunat pe zi in picioare e prea mult, trebuie sa stau culcata 24 din 24, punct. La inceput nu voiau sa ma lase nici la baie, insa m-am rugat frumos de ei, ca mi se pare mai greu sa ma descurc cu olitele singura pe aici, asa ca am obtinut maretul drept sa merg la baie si sa fac dus de 2 ori pe saptamana!

Mi-au facut injectiile de maturare a plamanilor lui bebe si mi-au dat progesteron.

Cel mai greu a fost cu Patrick, cum va puteti imagina, prima data de cand s-a nascut cand suntem despartiti. In prima seara a plans de ti se rupea inima cand a plecat de-aici, zicea Gabi ca si in masina intindea manutele catre spital si facea : mami, mami!!! Noaptea se trezeste si ma cauta prin pat… e greu ce sa zic. Asta e partea cea mai grea, ca in rest as sta fara sa clipesc aici si 9 luni, numai sa stiu ca bebe e bine, dar mi se rupe sufletul pentru pticanie. Din fericire, se obisnuieste incet incet, macar nu mai plange cand pleaca de aici, asta si din cauza ca am o mama super care a lasat tot si a venit. In 3 zile era la mine, si-a luat bilet de urgenta, concediu pentru 3 luni si iata ca o avem langa noi sa ne-ajute. Gabi s-ar fi descurcat dar cu greu, va dati seama cu servici, copil, mancare, curatenie, spalat, vizite la spital, dupa vreo 3 zile era cam ametit de cap. Asa ca Nany a noastra a preluat mancarea si pe Patrick in mare parte care se intelege super cu ea! Sunt tare bucuroasa si linistita, e asa bine sa ai pe cine sa contezi! Si sora-mea se oferise sa vina, nu ma asteptam sa sara chiar asa amandoua, e un sentiment tare frumos, sa stii ca la greu ai familia aproape.
Piticot ma intreaba mereu cand sun si vorbim sau cand vine la mine : Mai ai? Si de ce stai aici? Oricat i-as explica, ii e greu totusi sa inteleaga. O sa se maturizeze rapid in perioada asta, simt asa, deja il vad mai ganditor si mai resemnat. Asta este, invatam sa traim in familie si sa ne respectam unul pe altul, sa renuntam un pic la ale noastre cand unul din noi e in pericol. Desi nu-i zic deloc ca e bebe Kevin cauza, i-am zis ca am buba si gata, nu vreau chiar sa-l urasca de tot pe bebe Kevin ca i-a luat mamica.

Mai am o evaluare la 32 de saptamani, am sa incerc sa ii rog sa ma lase acasa, am sa le promit ca stau numai in pat, acum ca o am pe mama sa ma ajute. Dar o sa vedem cum se mai comporta colul.
In rest, aici in spital esti ca-n vacanta, lumea tare de treaba si politicoasa, vin voluntari sa-mi tina de urat, vorbesc cu mine, ne canta la flaut, mi-au adus si un dvd player sa ma uit la filme, din cand in cand, oricum acum am lap-topul si mi-a pus Gabi destule filme. Am o rezerva impresionanta de carti si reviste, le devorez cu viteza fulgerului ca altceva nu prea am ce face, de vreo 3 ani n-am mai citit o carte ca lumea, asa continuu, si asta era una din ocupatiile mele preferate, sa zac pe canapea si sa citesc. Am terminat deja 3 carti intr-o saptamana. Asta din categoria – partea plina a paharului. Din partea goala – piticania, durerile de spate si de picioare, simt ca mi se atrofiaza muschii, ameteala, diabetul care imi da de furca, mi-e foame continuu caci imi dau tare putin de mancare si tare dietetic, Am de ales intre vreo 3 meniuri insa toate cam la fel. Daca vreau extra – numai o felie de paine cu margarina, si am sa renunt si la aia ca vad ca imi da glicemia peste cap cum o mananc. Mi-a mai adus Gabi biscuiti dar si astia sunt rai pentru diabet. Mi-ar trebui mai multe legume sau carne, proteine. Dar ma obisnuiesc eu, deja am slabit 2 kg, eu zic ca din rezervele mele de grasime, Kevin probabil e bine si creste, cozonacelul mamei. In plus, am insomnii, nu prea pot deloc sa dorm, la 2 noaptea eu fac goblen sau citesc, mai sun prin Romania, ca la ei e zi , hihihihi, noroc ca am alternativa.

FECIAN – felicitari! Sa stii ca la a doua sarcina esti mult mai zen, si eu am fost, desi vad ca tot degeaba. Mult succes cu mutarea!

DESIREE – scumpa, n-am primit nici un mesaj, nici pe fix, nici pe mobil, poate-l rog pe Gabi sa-ti scrie pe PM numarul de aici din camera. Imi pare tare rau ca sora ta nu a primit viza, cum zicea si PRAG- din pacate nu trebuia sa zici nimic de boala Victoriei. Noi suntem specialisiti in refuzare la viza, ai mei au fost refuzati de vreo 3 ori la America. Si soacra-mea cand a venit pentru 6 luni, au puricat-o o gramada, aici la granita, daca nu cumva vine sa aiba grija de Patrick. Nu le place chestia asta, nu inteleg de ce. Niste reguli tampite de-ale lor. Acuma insa, daca tot ai zis, eu zic sa mergeti pe drumul asta. La ai mei cu America – singura solutie a fost sa vorbeasca sora-mea cu congress-manul din statul ei, pur si simplu s-a dus in audienta, aici alesii te asculta, nu e ca in Romania. I-a explicat situatia si in cateva saptamani maica-mea avea viza pe 10 ani. Deci poate reusesti sa vorbesti cu deputatul vostru de Hamilton. Ii trimiti o scrisoare sau ii ceri o audienta. Pupici Victoriei, e o scumpa!

V-am pupat, si nu stati cu grija, sunt OK, si chiar daca mai greu, gasesc eu modalitate sa vorbesc cu voi!!! Ca-mi lipisiti mult de tot!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 28+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput