Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Multumim pentru urari, mandra este mai bine, tuseste din ce in mai putin!
Rox vis-a-vis de Tomis au sigur costume populare, am vazut in vitrina ca iile pentru kopii erau in jur de 70 ron.
lulu sanatate maxima.
crix din cate am inteles ai nevoie cat mai repede de un caine de paza. "Inchiriaza" si tu un maidanez pana una alta.

va doresc o seara linistita!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara gashca!
Ajung si eu, in sfirsit, sa scriu. Super ocupata, atit acasa, cit si la munca. Ieri am fost la scoala la Ayla, am fost invitati la o ora deschisa de "Mind lab". Super interesanta materia!
De 2 zile ma simt si super rau, si sunt si cu moralul la pamint.Luni am fost la gineco( apropos, stie cineva ceva de dr Popescu Alina?- cabinet pe bld. Mamaia), si, in afara de o rana pe col, pentru care trebuie sa revin ptr investigatii, mi-a spus si mi-a si aratat la eco ca se vede ceva f.f. mic ca o bulina, si mi-a spus ca poate fi vorba de o sarcina, dar e prea mic ca sa poata sa-mi spuna sigur. Mi-a recomandat sa trec sa-mi fac o analiza de singe, pe care am mai si dat 50 ron. Dezamagirea a fost imensa ieri cind mi-a venit .
Cind mai aud ce povesti spuneti voi despre sistemul medical si medici, si mai ales, verdicte de astea "gratuite ", mi se face parul maciuca.
Revin mai tarziu!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

helau,la ceas de seara.....
gata,am evadat din bucatarie....naspa sa gatesti la dublu....

Ghiulten,imi pare rau!
cum ti se pare doctora la care ai fost?
eu am un pitic pe creier si nu suport sa merg la doctori ginecologi...fie el si chazli....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Miha, mi s-a parut EXTRAORDINARA!!! Nu am cuvinte, am avut senzatia ca am fost sa stau de vorba cu o prietena, nu cu un doctor. Am ajuns la ea in urma unei recomandari foarte calduroase, venite din partea unei cunostinte, si nu-mi pare rau. Am descoperit un om si sper, ca si un doctor, minunat.De asta intrebam, sa vad cum este si ca doctor, caci ca om este minunata. De acum, am decis sa merg numai la ea. Daca mai pun la socoteala si ca ,la ea consultatia este mai ieftina decit la fostul meu doctor si aparatura mult mai noua si mai buna, am toate motivele sa o aleg de acum incolo.
Pupici! Noapte buna!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Miha, mi s-a parut EXTRAORDINARA!!! Nu am cuvinte, am avut senzatia ca am fost sa stau de vorba cu o prietena, nu cu un doctor. Am ajuns la ea in urma unei recomandari foarte calduroase, venite din partea unei cunostinte, si nu-mi pare rau. Am descoperit un om si sper, ca si un doctor, minunat.De asta intrebam, sa vad cum este si ca doctor, caci ca om este minunata. De acum, am decis sa merg numai la ea. Daca mai pun la socoteala si ca ,la ea consultatia este mai ieftina decit la fostul meu doctor si aparatura mult mai noua si mai buna, am toate motivele sa o aleg de acum incolo.
Pupici! Noapte buna!

poate imi dai si mie niste detalii pe pm...nr de tel,pret...mersi mult!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

primiti si o bucuresteanca in grup?ne-am schimbat domiciliul printr-un context ciudat de imprejurari.initial am dat fuga aici sa-i facem Crinutei niste investigatii iar apoi ne-am carat bagajul.una peste alta toata lumea este bine,slava domnului.
cel mai rau imi pare ca nu voi participa si la intalnirea de mos.incepusem pregatirile din vreme chiar.sper sa pun la punct cateva chestii si sa pot trimite si eu ceva pt bazar
numai bine de la noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

primiti si o bucuresteanca in grup?ne-am schimbat domiciliul printr-un context ciudat de imprejurari.initial am dat fuga aici sa-i facem Crinutei niste investigatii iar apoi ne-am carat bagajul.una peste alta toata lumea este bine,slava domnului.
cel mai rau imi pare ca nu voi participa si la intalnirea de mos.incepusem pregatirile din vreme chiar.sper sa pun la punct cateva chestii si sa pot trimite si eu ceva pt bazar
numai bine de la noi!

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ps:abia acum inteleg de ce n-am reusit niciodata sa setez orasul C-ta la profilul meu,cu toate ca urmaream pasii corecti!abia acum inteleg multe...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

ps:abia acum inteleg de ce n-am reusit niciodata sa setez orasul C-ta la profilul meu,cu toate ca urmaream pasii corecti!abia acum inteleg multe...

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

ce ai descoperit?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna dimineata,dragele noastre!Posomorata vreme...poate o facem noi mai frumoasa!
O zi minunata va dorim!

Mergi la inceput