Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
doamnelor, o intrebare. vreau sa cumpar costume nationale, pentru copii. oare gasesc la magazinul de langa Tomis? sau in alta parte...?
CRIXIA spune:
Am vazut un magazin cu suveniruri din Ro undeva in piata Ovidiu. N-am intrat, doar l-am zarit. Este vis-a-vis de Fabaria, parca asa se numea terasa de pe stanga cand iesi din piata catre Soleta. Mai era un magazin asemanator in zona Grand, la colt catre Bueno.
Mai ziceti fetelor unde mai sunt magazine cu suveniruri, dar autentice, nu delfini bleu din China inscriptionati Mamaia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Am vazut un magazin cu suveniruri din Ro undeva in piata Ovidiu. N-am intrat, doar l-am zarit. Este vis-a-vis de Fabaria, parca asa se numea terasa de pe stanga cand iesi din piata catre Soleta. Mai era un magazin asemanator in zona Grand, la colt catre Bueno. Mai ziceti fetelor unde mai sunt magazine cu suveniruri, dar autentice, nu delfini bleu din China inscriptionati Mamaia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg) Cris mami de Alexia & Ana |
da Crix, ai dreptate, si ala e magazin de artizanat!
diana2242 spune:
Miha scuze nu stiu mai multe detalii ea lucreaza in zona aia dar sta mult si peste program probabil te va suna.nu stiu.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
georgipuia spune:
Dodo, multumesc pentru lamurire
Lulu te invidiez pt libere si pe Mihaela77O am invidiat-o ca a fost scoasa de prietene la un suc zilele trecute dar e o invidie dulcica, nu rautacioasa
Magazine de care vorbiti nu cunosc... la cat ma mai plimb eu prin oras... ma mir ca mai stiu sa ajung in centru
Eu mam cam enervat... pleaca sotul la noapte la bucuresti la ora 1 si banuiam ca maine va filiber din moment ce se intoarce pe la 8-9, nu? de unde... maine are sefu nevoie de el dar trebuie frate si omu meu sa se odihneasca... ce puii mei... abia astept sa ajung acasa sa aflu ce o fi asa urgent... la ce ora are treaba cu el... macar 2-3 ore daca ar dormi si dimineata. Acu eu ar trebui sa plec de acasa cu copii sa se odihneasca el cat poate pana la 12 noaptea
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Georgi,asa se intampla de regula tot in cine munceste ,tot in el "se da/pune la munca"
Azi sunt happy
mi-au reparat masina de spalat
iar firma din Navodari are si garantiela lucrari(cum e normal de altfel) si nu am mai dat iar banuti(dadusem in urma cu cca 2 saptamani 250 lei).
Va inchipuiti ca spala intr-o veselie,
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Bravo Dodo... ma bucur sa ma aud si vesti bune
lulu77 spune:
hai va pup.....
acum am aterizat acasa, din plimbarea numarul 2.
stiti ce "gatesc" eu acum?
o paine, la masina de paine, cu un cui in ea.adik..la un monent dat masina piuie si poti adauga ce vrei (eu am adaugat azi seminte de in si de floarea soarelui) si Luca un cuisor....si m-a chemat sa imi zica ca, un cuisor mic desurubat de la o masina pe baterii l-a pus in paine.
Oare cine este norocul acelei felii????Ca doar nu oi arunca frumusete de paine de 1 kg cu lapte si toate cele in ea.....
Rox, Mada sau cine mai foloseste masina de paine...am tarate din piata si vreau sa adaug in paine, doar o parte din gramaj, in loc de faina. Pot sau stric painea?
Maine sunt si mai plimbareatza, lipsesc pana spre seara motivat...sunt la Cernavoda, la medic, la
nenea Fawaz.
Crix, iti pot spune ca sunt fff sensibili la urechi acei catei, facea fff des infectii la urechi ZULU(asa il chema).Si DA , daca aveti spatiu ptr el si va doriti un prietene de nadejde, nu va ganditi de doua ori inainte sa aduceti un asa caine acasa.
Stiti ca va ziceam zilele trecute ca am aflat de un om drag(seful meu) cu cancer la plamani cu metastaze..acest diagnostic l-a pus Cta si Fundeni.
A ajuns la inceputul saptamanii la o clinica in Berlin, si in seara asta m-a anuntat...EROARE DE DIAGNOSTIC....are doar o tumoare operabila la plamnul stang.
Sunt happyyyyyy!!
aaaa, si mi-am achizitionat perdele azi...randul 3 ptr living si dormitorul mare...am innebunit cu siguranta, sa vedem fatza lui sot cand vine deseara....si le vede.
Va doresc o seara superba.Fug sa pap ceva...Regim si post.si poate o tura de bicicleta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
lulu77 spune:
Rox, magazin cu suveniruri romanesti este(cel putin era pana acum ceva luni), vis-a-vis de Liceul Mircea.....stii..cand intrai in salon la masaj, langa usa de la intrare, cel din dreapta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
georgipuia spune:
Waawww... Lulu... ce soc trebuie sa fi fost pe omul ala si anturaj... doamne in ce tara traim? Vecina mea, 55 ani, operata la un san in urma cu 5 ani se tot plangea ca-i e rau, se ducea la medici, facu si RMN/ tomograf (nu retin). Toate bune si frumoase, analizele perfecte in Ct... peste nici 2 saptamani reface tomograful in Italia la fete si o gaseste plina de metastaze, care, dealtfel ar fi fost tratabile, daca le depistau la timp. Nu mai este Vecina... Dumnezeu sa o ierte!
Colega de-a mea de munca, ceva complicatii gineco, operata in Bucuresti, verdict grav rau, ajunge in Austria, cica sanatoasa tun. Cum pot fratele meu sa existe ateatea erori la medici astia ai nestrii, care mai si pretind sume imense "pe sub mana"?
Acum colega mea, operata acum 4-5 ani de un chist la san, umbla pe la Budapesta. Sa vad ce ii spun cei de acolo. Doamne ajuta!
Sa ne bucuram ca suntem sanatosi si sa ajutam pe cei maiputin favorizati decat noi.