Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 6
lulu77 spune:
Salut.
Eu sunt o duaaamnaaa, adik sunt acasa.Am dus copilul la gradi, si acum stau pe net.....
Voce nu prea am, dar ma tratez.
007, sa ai parte de tot ce iti doresti, ca tare fericit a fost copilul meu aseara, dupa doua felii mari de pepene.
Crix, si eu cred ca e mare pampersul.Am avut de cateva ori si noi incidente de gen cu Luca, tot fan dormit pe burta este.Dar...am constatat ca era mare la burtica pampersul...
Cat despre catel...noi am avut un ciobanesc mioritic pur sange timp de 6 ani, il tineam in curte la finii nostri. A murit...cand nu am mai avut asa mult timp de "socializare" cu el, aparuse Luca...sunt f atasati si iubitori.
Gabi, ce te pricepi la cafelutze, bune rau.
Pup. Revin
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
CRIXIA spune:
pai copila are 12 kg, nu stiu daca imbracata sau nu. La ultimul ctrl batea spre 12...deci se incadreaza ;la +11. O sa-i cumpar si un nr mai mic gen 7-15 sa vad cum doarme ea pe burta. Eu cred ca ea ea umflatica si ii coboara sub burta pampersul....
Lulu, atat imi zici de catel? D'astea triste, ca nu mai e...si al nostru nu mai e la noi, dar traieste( Alexia stie ca s-a casatorit si e la casa lui acuma)....tot spera sa revina, sa ne mai vada...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
mihaela77O spune:
Alina,bine ca a fost Luca fericit!si pana la urma eu n-am facut mare lucru,am fost doar in zona!
Crix,acum ai pm de la mine!sanatate multa!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
happymumy spune:
Neata! Intru sa va salut pe fuga. Nu mai am timp de nimic, citesc o data la 2 zile, dar nu mai apuc sa raspund. Poate diseara imi gasesc putin timp liber sa scriu mai multe.
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
georgipuia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
eu am luat de la halta traian,dar mai in primvara cu 70 ron,de 1 si putin pe 80....mov cu verde |
Si eu tot de la Halta mi-am achizitionat tooate covoarele... unul la 1,3/2 am dat 120 ron, daca retin bine acu un an.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Mai fetelor... v-a virusat forumul? aduceti microbi aci in colectivitate? Sanatate maxima si va recomand din suflet propolis cu vit C si echinaceea. Eu cand eram gravi cu Teo, in 3 luni am facut o amigdalita urata rau si nu aveam voie sa iau nik... stiti ce am facut? am supt 4-6 deastea pe zi si in 2 zile nu mai aveam nimik.
Eu sunt in toane mai vesele azi, dar la fel de lipsita de chef de munca. Ramane intre noi,da?
Lamuriti-ma si pe mine despre ce concurs e vb la bazar? unde se voteaza? ca as vota si eu
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgipuia
Si eu tot de la Halta mi-am achizitionat tooate covoarele... unul la 1,3/2 am dat 120 ron, daca retin bine acu un an. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
sambata acolo ma opresc mercic mult.in alta ordine de idei 007 am aflat de la un spiridus ca azi te vezi cu nasa mea BMA Valu sau cam asa e id ul ei pls da-i si rochita mea siin functie de ce bani are la ea iti da ea banii sau ii depun eu in cont daca nu are.Sper sa nu te superi dar sa mai scurtam din timp ca noi si in seara asta suntem tot cu parchetul aseara ne-am apucat la 20 si la 22 batea vecina in calorifer si ne-am oprit fix cand mai era un singur rand de pus dar..........terminam azi.Pupici
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Dodo-pui spune:
Georgi nu-i concurs la bazar.Marius are o poza in concurs "clipe de vara" -mar2 si daca castiga banii vrea sa-i doneze.De aceea vrea sa castige si despre acest vot este vorba la umanitare ...mai exact la bazar
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 [ sambata acolo ma opresc mercic mult.in alta ordine de idei 007 am aflat de la un spiridus ca azi te vezi cu nasa mea BMA Valu sau cam asa e id ul ei pls da-i si rochita mea siin functie de ce bani are la ea iti da ea banii sau ii depun eu in cont daca nu are.Sper sa nu te superi dar sa mai scurtam din timp ca noi si in seara asta suntem tot cu parchetul aseara ne-am apucat la 20 si la 22 batea vecina in calorifer si ne-am oprit fix cand mai era un singur rand de pus dar..........terminam azi.Pupici |
si eu,de ce nu stiu nimic?
trebuia aseara,dar la ce ploaie a fost....n-a mai sunat femeia....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
simonapro spune:
Buna!
Am inceput ziua bine, de la 6 jumate m-a luat niste dureri de burta si mijloc de la o anumita problema lunara si vad ca inca persista, dar m-am obisnuit sa nu iau medicamente si stau asa, ce o fii in capul meu
Alina: pentru raguseala incearca Homeovox, e produs homeopat, la Sebi a dat rezultat, el are o anumita sensibilitate la laringe si mai tot timpul e ragusit.
Diana: si noi tot de la Halta Traian ne-am luat covor pentru sufragerie, au preturi acceptabile, fata de restul si ne-a zis ca puteam sa-l ducem inapoi daca nu se potrivea la dimensiune si sa ne alegem altul
Crixia: incearca sa strang un pic mai mult pampersul, ca el oricum se largeste si noi patim uneori asa, dar cand bea multe lichide, noi la 13 kg, folosim nr.4 si nu am de gand sa-i cumpar mai mari, ca mai face si la olita si sper sa scapam de el peste cateva luni.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)