Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ce cartier dotat aveti!!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:

georgi,da,la Adivin....

ce-i aia fratilor?

un supermarket de cartier cu de toate...chiar si preturi bune!

Sunt doua magazine Adivin in C-ta , unul este in zona Anda, chiar in complex, al doileanu stiu sa-ti spun unde este, poate ne desconspira 007 locatia.

Eu sunt incantata de faptul ca Teo nu a mai tusit mult azi, semn ca isi face tratamentul efectul, in concluzi a putut si ea sa "haleasca" ceva.

Va doresc o noapte linistita!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Insanatosire grabnica lui Teo(iti inchipui ca am citit de prima data...dar batrana cum sunt)

...in rest am hranit hunii...de fapt hunul ca huna a mancat singura(inca-i incarc lingurita,daca incerc sa-i bag in gura se inchide instantaneu guritza...rar accepta sa-i bag si eu cate o lingura)....Bogdi cand e obosit prefera sa nu manace decat sa-si duca singur la gura(...stiu ca-i vina mea...dar nu m-am indurat sa-l las nemancat cu zilele ca sa stie ca nu-i de gluma.)Acum e stresat cand o vede pe Isabella ca tipa si-mi arata ca vrea lingura caci stie ca-l las si pe el cu manutza lui(asta dimineata si la pranz de regula).Dar seara ma las pacalita ..pana intr-o zi ...

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Camelia, sanatate lui Theo.

Dodo...pup hunii.

Eu am o voce super ..sexy...simona si 007 pot confirma....adik abia vb ..nu stiu de ce...asa m-am trezit.Iau una/alta..dar parca nici o ameliorare nu se vede.

De maine sunt libera 3 zile + week-end-ul.Superrrrrr.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Sunt doua magazine Adivin in C-ta , unul este in zona Anda, chiar in complex, al doileanu stiu sa-ti spun unde este, poate ne desconspira 007 locatia.

al doilea este in Piata Amzacea!
eu il prefer chiar si in locul Carefour-ului si Real-ului!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Cei 10 "Daca"
1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie.
2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri.
3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca.
4. Daca primesti ceva, da mai departe.
5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz.
6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge.
7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci.
8. Daca devii celebru, ramai modest.
9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii.
10. Daca faci o observatie, nu jigni. (Chris Simion)

am dat copy/paste la o postare a unei fete de la umanitare!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Daca....tot nu pot sa dorm din cauza de o raceala/laringita si nas infundat...am intrat sa va salut la capitol nou

Vreau catel, adik caine! Daca stiti pe cineva care vinde un ciobanesc german sau alta rasa de talie mare. Vreau sa-l tin in curte si imi e mila daca ar fi puiutz, ca vine iarna si o sa-i fie frig. Noi am avut caine dar l-am dat din cauza ca nu aveam timp sa socializam cu el, eram mai mult plecati. Alexia imi tot reproseaza....asa ca daca stiti pe cineva, astept PM

Va intreb si eu despre bebici, impropriu spus, despre copila mica....doarme pe burta si ii iese pipi pe la buric. Cine e de vina: eu, pampersul sau copila? Cred ca m-am dilit cate marci de pampers am incercat, initial pe motiv ca nu absorbea pe timpul noptii, acum ca iese prin fata/sus. Am incercat Pamp, Lib, DM, Kauf si chilotei si cu arici. Deci, la 1 an si 4 luni ce foloseati la copii vostri? Eu la Alexia n-am avut incidente d'astea, am folosit o singura marca, apoi spre 2 ani cei cu elastic, gen chilotel pana am scapat definitiv.

O zi buna va doresc! Buna dimineataa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata ,
am intrat sa va las o

Crix eu nu pot sa te sfatuiesc in nici un fel folosesc in general un singur tip(dar daca imi apar in casa si alte tipuri le folosesc fara sa stau pe ganduri)Bogdi nu a facut noaptea de la 8-9 luni iar Isabella rar faca cate unul mic noaptea.si ea este fan dormit pe burta....din burta muma-si chiar.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Crix, nu cumva ii sunt mari scutecele? adica in jurul taliei. nici noi nu am avut incidente din astea, e adevarat ca nici nu am incercat decat pampers.
Gabi hehe asa si Eva, mananca singura... tot numai singura... Patrick daca ii dai in gura e ff fericit. baietii astia!
Miha, Cami, multumesc de info. e clar ca nu am de unde sa stiu magazinul respectiv, daca n-am drum deloc prin zona respectiva
pupici tuturor, o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:

georgi,da,la Adivin....

Eram convinsa... ce carrefour.. ce bila.. poftiti la A'divin duamnelor... fug in secretariat si revin la voi intr-o ora...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput