Mamici inimoase de Constanta ***133***
Raspunsuri - Pagina 9
georgipuia spune:
Neata fetele...
Dandusa... e o veste buna cea cu mutatul, da? sa fie intr-un ceas bun... Nu ne vii o mica povestire a conjuncturii d ecare vorbeai?
Mihaela... banui ca se refera ca-i era dat sa se mute din Ct si deaia nu vroia forumul sa-i seteze locatia
Eu sunt bleaga rau azi, cred ca e tensiunea mea pe la parter... a plecat sotu la Bucuresti la 1 noaptea si la 4 am tresarit in somn, ca dormeam cu grija lui ca se intoarce singur si ca.. diverse scenarii.. l-am sunat... era deja la km 25 in drum inapoi spre Ct... si credeti ca am mai putut pune geana pe geana? nuuuu la 6.25 era deja in casa... acu ori eu sunt paranoia, ori el conduce (asa cum banui eu) cu peste 150 km/h , ca sa nu zic ca odata s-a scapat ca a condus cu 230... atunci s-a declansat paranoia la mine Ziceti si voi, care mai faceti drumuri la buc... dus intors pana la aeroport, cu ceva pauze de un pisu... 5 ore e destul sau e putin?
Cand a venit el acasa, ceasul meu suna de trezie, dar pe mine ma lua somnul.. ca ma linistisem... da ce sa mai dormi... hai la munci... acu pot sa dorm cu capul pe birou?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Mneatza,
Eu sunt la birou..NU MA INTREBATI DE CE/CUM
Dandusa bucuresteanca.Schimbare majora, nu gluma.Sa va fie de folos.
Happyy, io zic sa nu te mai stresezi prea mult. O ai pe Ayla, si daca te relaxezi putin, totul va fi bine.Va aparea si surioara/fratiorul mult asteptat.
Pup toate inimoasele.Revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragele mele inimoase
intai va ofer
apoi
@Lulu ma bucur sincer ca e doar un diagnostic gresit...iar la acest capitol ma abtin sa scriu cat si ce as putea scrie din experienta mea.O zi usoara la serv ...in rest nu intreb nik
@Dandusa sa fie benefica mutarea
@Happy lasa-mi si mie pe PM detalii locatie ,pret tel a d-nei dr.Eu m-am programat la cineve de aici la o "verificare a instalatiei" caci nu am facut nici un control dupa ce am nascut-o pe Isabella ...si...si...dar nu stiu cat o sa fiu de multumita,caci vreau control pe bune cu ce analize trebuiesc si asa mai departe.Eu s stiu ca am uterul fibromatos si ....las alte detalii pe alta data..spre niciodata
@Georgi bine ca a ajuns cu bine acasa
@007 luat ieri ..mie imi plac mult....
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
'neata....
Gabi,tu faci omul sa pacatuiasca...cum arata cafeaua aia...si io tin post....ca banui ca-i cu lapte sau frisca....in rest mi-e somn....de cateva nopti nu pot dormi...ma prinde 2-3 noaptea si eu nua dorm....apoi se trezeste Mihai....si mai adorm pe la 6...sunt zombi...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
happymumy spune:
Neata si de la mine pe fuga!
Dandusa, bine ai venit printre noi!
Gabi, Miha, va trimit azi pm cu detalii.
Servici usor tuturor!
O zi buna va doresc!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
lulu77 spune:
007, cand esti prin zona..da un buzz sau telefon!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
georgipuia spune:
Alooo.. harnicutelor... nu mai ziceti nimik? Nu are nimeni rochitica alba pentru o fetita de 5-6 ani? vad ca la bazar nu-mi raspunde nimeni...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
georgipuia, iti dau eu rochita Alexiei. Dar tre sa imi adun neuronii sa o gasesc. Poate caut poze si iti trimit sa o vezi. Lasa-mi pe PM o adresa de email ca s ao vezi. Cand iti trebuie?
Ce tristete pluteste in aer.
Dandusa, sa fie de bine mutarea! Semnele astea ni le aducem aminte "dupa", ca o legatura.
Happy, regret ca iar a zburat o fila a sperantei....fii tare, Ayla are nevoie de o mama cu neuronii intregi!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Dodo, eu nu vad ce ai tu acolo in mesajul tau, in patratica...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana