Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata fetele!!!!

Am nascut din nou!
Va spun ca sunt le fel de fericita ca pe 14 mai!!!Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat in incercarea asta,si voua ca m-ati sustinut si ati avut incredere ca puiul meu este bine.
Rezultatul testului:12(perfect)
Mai,intr-n fel,era de asteptat,ca eu il mai alint pe Sebi bebi "dulcele meu",iar rezultatul ar fi fost mare daca avea pielea sarata..cum sa aiba pielea sarata daca el e dulcele meu?
Am venit de la doctor in pasul strengarului cu un zambet tamp pe fata,ziceai ca sunt drogata.
Offf Doamne ce a fost in sufletul meu...

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

FELICITARI. TI-AM SPUS NOI
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Bun gasit la un nou capitol!
Sa fie numai cu vesti bune si copii sanatosi!

Nu am inchis un ochi azi noaptea...mi-am recapitulat toata viata..si pe a sotului..m-am oprit mult asupra sarcinii,da..si in ultimul trimestru mi-a facut asa,nu a mai luat in greutate..iar la 5 luni a avut rinita aia..muci in abundenta..e clar, are fibroza!!!..stai,nu are cum sa aiba,i-am sarutat fruntea si nu e deloc sarat..
Si daca are,ce ne facem?Cum o sa rezist eu?
Stai..sa nu uit sa-mi iau maine apa la mine..sa nu-m vina rau...
Dar daca are..o sa ne descurcam noi?..o sa fim tari?..si daca vrem sa mai facem un bebe o sa fie condamnat si el?
Nu!!!cum sa gandesc asa?Copilul meu e sanatos!!
A fost doctora nebuna,cine stie de ce ne-a trimis ea la testul asta?Degeaba,ca baiatul meu e bine..
Vocile astea mi-au rasunat in cap toata noaptea..offff,numai mama sa nu fii in clipe din astea
De dimi,aveam programare la 9,la 8 am fost acolo.
Un cabinet amarat,aparatura de pe vremea lui ceasca,o acritura de doctora careia nu ii convenea nimic,ca nu a intalnit nici o mamica ,care sa tina copilul ferm,ca nu scot foaia de trimitere mai repede,ca nu-mi dau jos poseta de pe umar
In fine,bebe a fost cumintel,a stat ok,dar rezultatele sunt gata maine.
Oricum cat era de printesa de varza acra,doctora mi-a zis de cateva ori,ca la cat are ea ochiul format de 40 de ani,Sebastian este un baiat sanatos.Nu are el boala babau,sa stau linistita.
Nu ma bazez pe asta,dar sufletul meu de mama disperata s-ar agata de orice,asfel ca sunt ceva mai optimista.
Asadar inca o o zi si o noapte de framantari...dar cu speranta in suflet ca totul va fi bine
Va multumesc ca v-ati gandit la noi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Oh Crisule, pupici de imbarbatare si de la noi: in mod cert, nu e usor!
Dumnezeu e mare si fii sigura ca va fi bine!
N-ai putea sa mai tragi clopotul pentru o baba ca mine, care a ratat partea in care explicai despre ce fibroza ar putea fi vorba? si depsre care sunt convinsa ca nu o are Sebicul tau mic.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mary,in mare:Fibroza chistica este o boala in care secretiile mucoase ale organismului au consistenta crescuta, sunt uscate si aderente. Acest mucus asemanator lipiciului se intareste si determina simptomatologie, afectand multe organe, in special plamanii si pancreasul. Persoanele care au fibroza chistica pot avea probleme respiratorii si afectarea plamanilor. Pot avea probleme cu nutritia sau digestia, cresterea si dezvoltarea. Nu exista tratament curativ pentru fibroza chistica si boala se agraveaza in timp.
Durata medie de viata pentru oamenii cu fibroza chistica a crescut constant in ultimii 40 de ani. In medie, persoanele cu fibroza chistica traiesc pana la 30 de ani desi tratamente noi fac posibila prelungirea vietii pana in jur de 40 de ani.

aici m-am oprit cu informarea ca ma luase inima
Slava Domnului ca nu e nevoie sa aprofundez pe pielea noastra si sper ca nici un copilas sa nu fie victima acestei boli cumplite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Bravo Cris, ce ma bucur! Desi eram sigura :p!
bebe dulcel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cris ma bucur tare mult ca totul e in regula.

Crissy inca nu am terminat trecerea, dar suntem la ultima etapa in care mai primeste doar o masura din lactana1 si restul de lactana2. Asa ca o prima impresie - mananca mai putin bine decat manca lactana1. Sper sa fie doar o perioada de acomodare ca n-am nici un chef sa ma apuc sa caut acum alt lapte care sa ii placa lui mofturici. Mai ales ca asta presupune sa fac experimente ca nu am de unde sa stiu ce lapte ii place si ce nu mofturiciului.
Despre constipatie - ea are oricum o usoara tendinta spre constipatie, foarte probabil datorata celor 4 picaturi de fier pe care i le dau zilnic. Sper sa nu se accentueze - deocamdata e cat de cat ok, nu a fost nevoie de lactuloza, supozitor sau alt ajutor suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Cristina ma bucur mult ca te-ai linistit si ca totul este in regula. Santate multa lui Sebi in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Bravo Sebiiiiiiii !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

buna dimi...

Cris ....ne bucuram de bucuria ta...si un lui Sebi cu s de la sanatos:)

Eu am gasit un site www. babystuff.ro ( am facut pauza dupa www.) ...unde sunt mai multe site-uri de afara printre care si mothercare si poti sa iti alegi marfa de acolo si ei ti-o comanda si livreaza. Nu am apucat sa studiez detaliile dar pare interesant.

Eu l-am lasat pe Vic in mijlocul covorului pe jos si deja e aproape de picioarele mele, incearca el un mers de-a busilea si cand vede ca nu merge se taraste , se intoarce si ajunge la mine.....E un adevarat luptator..
ari pt
R-ocsy felicit iepuras....noi inca asteptam.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Rocsy felicitari pt iepuras vroiam sa scriu...dar imi fuge cursorul si scriu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Cris -

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Bravo Sebi si felicitari Cris, mamica fericita

Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010

Mergi la inceput