Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Neata fetele!!!! Am nascut din nou! Va spun ca sunt le fel de fericita ca pe 14 mai!!!Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat in incercarea asta,si voua ca m-ati sustinut si ati avut incredere ca puiul meu este bine. Rezultatul testului:12(perfect) Mai,intr-n fel,era de asteptat,ca eu il mai alint pe Sebi bebi "dulcele meu",iar rezultatul ar fi fost mare daca avea pielea sarata..cum sa aiba pielea sarata daca el e dulcele meu? Am venit de la doctor in pasul strengarului cu un zambet tamp pe fata,ziceai ca sunt drogata. Offf Doamne ce a fost in sufletul meu... Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Nu cartile cresc oameni,ci mamele. |
FELICITARI. TI-AM SPUS NOI
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Oh Crisule, pupici de imbarbatare si de la noi: in mod cert, nu e usor! Dumnezeu e mare si fii sigura ca va fi bine! N-ai putea sa mai tragi clopotul pentru o baba ca mine, care a ratat partea in care explicai despre ce fibroza ar putea fi vorba? si depsre care sunt convinsa ca nu o are Sebicul tau mic. Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
Durata medie de viata pentru oamenii cu fibroza chistica a crescut constant in ultimii 40 de ani. In medie, persoanele cu fibroza chistica traiesc pana la 30 de ani desi tratamente noi fac posibila prelungirea vietii pana in jur de 40 de ani.
aici m-am oprit cu informarea ca ma luase inima
Slava Domnului ca nu e nevoie sa aprofundez pe pielea noastra si sper ca nici un copilas sa nu fie victima acestei boli cumplite
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
Alinutzaa spune:
Cris ma bucur tare mult ca totul e in regula.
Crissy inca nu am terminat trecerea, dar suntem la ultima etapa in care mai primeste doar o masura din lactana1 si restul de lactana2. Asa ca o prima impresie - mananca mai putin bine decat manca lactana1. Sper sa fie doar o perioada de acomodare ca n-am nici un chef sa ma apuc sa caut acum alt lapte care sa ii placa lui mofturici. Mai ales ca asta presupune sa fac experimente ca nu am de unde sa stiu ce lapte ii place si ce nu mofturiciului.
Despre constipatie - ea are oricum o usoara tendinta spre constipatie, foarte probabil datorata celor 4 picaturi de fier pe care i le dau zilnic. Sper sa nu se accentueze - deocamdata e cat de cat ok, nu a fost nevoie de lactuloza, supozitor sau alt ajutor suplimentar.
Dienutza spune:
Cristina ma bucur mult ca te-ai linistit si ca totul este in regula. Santate multa lui Sebi in continuare!
ioana1234 spune:
buna dimi...
Cris ....ne bucuram de bucuria ta...si un lui Sebi cu s de la sanatos:)
Eu am gasit un site www. babystuff.ro ( am facut pauza dupa www.) ...unde sunt mai multe site-uri de afara printre care si mothercare si poti sa iti alegi marfa de acolo si ei ti-o comanda si livreaza. Nu am apucat sa studiez detaliile dar pare interesant.
Eu l-am lasat pe Vic in mijlocul covorului pe jos si deja e aproape de picioarele mele, incearca el un mers de-a busilea si cand vede ca nu merge se taraste , se intoarce si ajunge la mine.....E un adevarat luptator..
ari pt
R-ocsy felicit iepuras....noi inca asteptam.
Va pup
ioana1234 spune:
Rocsy felicitari pt iepuras vroiam sa scriu...dar imi fuge cursorul si scriu gresit.
dunemaire spune:
Bravo Sebi si felicitari Cris, mamica fericita
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si Teodora, 20.05.2010