Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Aha, merci Corina, hai ca citesc cand imi da liber cupilu'..vad ca 'e' ceva pagini Vivela..Adriana B. ************************* Blogul meu culinar Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
hehe, cu Adriana B (cu care NU am fost colega ) ma conversam pe un alt forum care ulterior s-a desfiintat, am facut un grup pe FB inchis si ne mai impartasim acolo din experiente.
Cris? noutati?
tin pumnii sa scapi odata de tensiune si sa ti se confirme odata pt totdeauna ca Sebi este bine .
Traiesc in Orasul Alandala
r_ocsy spune:
Neata !
Nu am terminat aseara de citit capitolul 37, poate reusesc astazi + ce ati scris in capitolul asta .
Desi m-am trezit prost dispusa, pe o vreme execrabila ... mi-am revenit, m-a lovit buna dispozitie .
Va urez o zi minunata !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Alinutzaa spune:
Salutare
Cris te asteptam astazi cu vesti neaparat bune. Nu se poate sa fie altfel! Eu sunt convinsa ca Sebi bebi e bine.
Crissy ma bucur tare mult ca totul e ok cu cei de la cluj! Eu inca nu am dat nici o comanda pentru ca inca suntem in perioada de trecere de la Lactana1 la Lactana2 si am zis ca mai intai sa ma asigur ca mananca bine lactana2 si dupa aceea sa fac comanda.
Alinutzaa spune:
Madamar eu zic ca nu e nici o problema daca nu te grabesti sa ii dau piciului si altceva in afara de lapte. Mai ales ca primeste lapte de la tine.
Pitica mea a facut 6 luni, este hranita cu lapte praf si nu ma grabesc. Incercam autodiversificarea dar deocamdata nu e prea interesata sa bage si in gurita. A bagat singura singurica leguma in gurita de vreo 2-3 ori doar.
Crissy despre cereale - Sisi nu mananca inca dar iti zic cum am facut la Tudor - cereale simple, fara arome, zahar si alte cele pe care i le faceam cu laptele pe care il manca el (el manca Humana HA, deci nu lapte de vaca din comert sau din alta parte) si suficient de groase ca sa i le pot da cu lingurita. De altfel, lui Tudor, nu i-am dat din biberon nimic altceva decat lapte.
rosanne spune:
Buna
Fetele care le aveti cu ebay-ul.....daca castig o licitatie eu cu adresa mea, dupa ce se inchide licitatia, eu vad informatiile vanzatorului(sa-l sun sa trimita produsul la o adresa locala)?
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
corinasmile spune:
citat din mesajul lui rosanne Buna Fetele care le aveti cu ebay-ul.....daca castig o licitatie eu cu adresa mea, dupa ce se inchide licitatia, eu vad informatiile vanzatorului(sa-l sun sa trimita produsul la o adresa locala)? Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Nu ai informatii suplimentare, dar poti sa ii trimiti mesaj pe ebay.
In acelasi timp el poate refuza trimiterea in alta parte decat la adresa specificata in contul tau.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
veronicach spune:
ai optiunea de a avea mai multe adrese in cont, insa una trebuie specificata ca principala
eu am ca si adresa hotelul unde lucreaza o matusa de-a sotului, in italia
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
Crissy_C spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Madamar eu zic ca nu e nici o problema daca nu te grabesti sa ii dau piciului si altceva in afara de lapte. Mai ales ca primeste lapte de la tine. Pitica mea a facut 6 luni, este hranita cu lapte praf si nu ma grabesc. Incercam autodiversificarea dar deocamdata nu e prea interesata sa bage si in gurita. A bagat singura singurica leguma in gurita de vreo 2-3 ori doar. Crissy despre cereale - Sisi nu mananca inca dar iti zic cum am facut la Tudor - cereale simple, fara arome, zahar si alte cele pe care i le faceam cu laptele pe care il manca el (el manca Humana HA, deci nu lapte de vaca din comert sau din alta parte) si suficient de groase ca sa i le pot da cu lingurita. De altfel, lui Tudor, nu i-am dat din biberon nimic altceva decat lapte. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Alina, merci Eu i-am dat intai o masurica amestecata in biberon, k ma gandeam intai sa se obisnuiasca cu gustul si pe urma cu textura, dar dupa ce a mancat bibe mi-a ramas un pic mai gros pe fund si i-am dat cu lingurita - s-a lins pe botic . Asa ca la lingurita vom ramane, doar ca azi mi-a tras-o disperata din mana si si-a bagat-o pana in gat, apoi s-a pus pe un urlaaat! Sper sa uite experienta si sa nu refuze lingurita pe viitor...
Legat de Lactana si noi am mai luat o cutie de HA1 si pe urma facem trecerea pe Lactana 2 normal, sa-mi zici si mie cum il accepta Sisi, citisem undeva ca asta cam constipa... Oricum, eu am cumparat deja 2 cutii, sa fie, deci sper sa-i placa
cris_09 spune:
Neata fetele!!!!
Am nascut din nou!
Va spun ca sunt le fel de fericita ca pe 14 mai!!!Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat in incercarea asta,si voua ca m-ati sustinut si ati avut incredere ca puiul meu este bine.
Rezultatul testului:12(perfect)
Mai,intr-n fel,era de asteptat,ca eu il mai alint pe Sebi bebi "dulcele meu",iar rezultatul ar fi fost mare daca avea pielea sarata..cum sa aiba pielea sarata daca el e dulcele meu?
Am venit de la doctor in pasul strengarului cu un zambet tamp pe fata,ziceai ca sunt drogata.
Offf Doamne ce a fost in sufletul meu...
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.