Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Cris ma bucur tare mult ca totul e in regula. Crissy inca nu am terminat trecerea, dar suntem la ultima etapa in care mai primeste doar o masura din lactana1 si restul de lactana2. Asa ca o prima impresie - mananca mai putin bine decat manca lactana1. Sper sa fie doar o perioada de acomodare ca n-am nici un chef sa ma apuc sa caut acum alt lapte care sa ii placa lui mofturici. Mai ales ca asta presupune sa fac experimente ca nu am de unde sa stiu ce lapte ii place si ce nu mofturiciului. Despre constipatie - ea are oricum o usoara tendinta spre constipatie, foarte probabil datorata celor 4 picaturi de fier pe care i le dau zilnic. Sper sa nu se accentueze - deocamdata e cat de cat ok, nu a fost nevoie de lactuloza, supozitor sau alt ajutor suplimentar. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Alina, cred ca mananca mai putin pana se obisnuieste. Asa a facut si Patricia cand am trecut de la NAN HA la Lactana HA, da' rau, ma dusesem cu capul, ca ajunsese sa manance 30 de ml si gata pt urmatoarele 2 ore . Si exact cand am sunat-o pe pediatra si mi-a zis ok, hai sa incercam altceva, facem trecerea la Lactana 2 normal, exact in seara aia a lins 5 masuri... Si de atunci mananca mai bine. Asa ca mai aman trecerea la Lactana 2, i-am mai luat o cutie din asta. Dar ma astept sa faca la fel cand l-om schimba...
PS Pana acum m-am amuzat de perlele lui Tudor , o dulceata de copil
r_ocsy spune:
dienutza : felicitari pentru dintisor
micuta mea d-ra era cam maraita de o jumatate de ora si se freca intr-una la ochi, o pun la nani dar se pune pe urlat . Ne ridicam, ne jucam, ne plimbam , la un moment dat obosesc ,ma asez pe fotoliu la calculator cu mandra in brate si incep sa o hatai. Rade fericita, imi zic ... sa continui ca macar tace ... deci hatai si marai o melodie cu ochii beliti la calculator ca sa termin de citit cap. 37. La un moment dat ma uit la madam ... doarme dusa si eu nici nu am remarcat Deci, ale doarme si hututata .
Singura relaxare pentru mine a ramas coaforul . La manichiura nu mergeam oricum, unghiile mele nu au mai vazut oja de cand s-a nascut Sofia, cred ca s-a si intarit . La coafor ajung o data la 2 luni , maxim 3 ... daca nu ma duc nu mai suport sa ma uit in oglinda , ca vorba cuiva ... de la d-na aranjata si machiata , mai vad machiajul doar la ocazii , macar parul sa fie ceva de capul lui, asa am impresia ca sunt cat de cat aranjata .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui aly_ Buna seara si de la noi, M-am chinuit oleaca sa adorm galusca dar in sfarsit doarme si eu hop pe forum. CRIS Ne gandim la voi.Doamne ajuta sa fie totul bine si bebi seby sa fie sanatos. SABINA M-as bucura sa ne putem vedea.Unde va cazati?Poate e chiar prin apropiere de mine. mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
la NH WIEN
veronicach spune:
meniu de azi(din pacate la castronel nu manuta)
mar copt
cartof dulce- aburit
dovleac- aburit
marul a fost mai acrisor...se scutura din cand in cand datorita gustului
intrebare,,,mai e vreo floricica care incearca sa-si ia zborul din fund?
al meu a inceput sa se balangane in fata si spate, cred ca vrea in picioare, dar sincer nu are nici o sansa
oricum nu prea imi place cum arata..parca e ca un copil din orfelinat
editez. gestul nu e identic caci e cu mai mult aplomb cu zambete etc, dar...( ce nebuna sunt!)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui ioana1234 Rocsy felicitari pt iepuras vroiam sa scriu...dar imi fuge cursorul si scriu gresit. Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010) |
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
aly, laura, maribell, bia : multumim
Laura : hehehe, in spital eram si eu mai aranjata decat o diva ... dar acolo imi aduceau copilul cand aveam chef
Cris : ca mult te-ai stresat draga de tine
Ioana5255 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_09
Durata medie de viata pentru oamenii cu fibroza chistica a crescut constant in ultimii 40 de ani. In medie, persoanele cu fibroza chistica traiesc pana la 30 de ani desi tratamente noi fac posibila prelungirea vietii pana in jur de 40 de ani. aici m-am oprit cu informarea ca ma luase inima Slava Domnului ca nu e nevoie sa aprofundez pe pielea noastra si sper ca nici un copilas sa nu fie victima acestei boli cumplite Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Nu cartile cresc oameni,ci mamele. |
Cris ce ma bucur pentru tine. Dar acum mi-ai bagat mie un ghimpe. Ale mele au mereu mucozitati si ieri mucozitatile Iustinei erau consistente si f lipicioase. In ce a constat acest test?
Crissy_C spune:
Vai, Rocsy, ce tare Sofia, cum a adormit ea
Felicitari pentru dintisori noilor iepurasi!
aleesicoo spune:
neata la amiaza
vin dupa o noapte in care piranha s a culcat la ora 03.00
Cris, ma bucur mult k te ai linistit!
Rocsy, nu merge nici asa pt k ei ii place sa fie hatanata si zice k te joci cu ea
ati mai vazut cumva si pe alte siteuri costumase de Craciun?
Karina a inceput sa stea mult mai bine in fundulet fara sa fie sprijinita dar cand incepe sa se bucure si sa se agite prea tare pac cade pe spate sau intr o parte dar persevereaza mititica
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
cris_09 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ioana5255
Cris ce ma bucur pentru tine. Dar acum mi-ai bagat mie un ghimpe. Ale mele au mereu mucozitati si ieri mucozitatile Iustinei erau consistente si f lipicioase. In ce a constat acest test? Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Eu zic insa sa nu te ingrijorezi,sunt cazuri rare cu fibroza chistica,nu te trimit asa aiurea la un asfel de test(de asta m-am si ingrijorat asa tare),mai ales ca cik sunt f scumpe kit-urile alea.Trebuie sa fie mai multe sintome,mananca bn dar nu i-a in greutate,au burtica umflata...depinde,nu se manifesta la toti la fel...
Ideea e ca,copilasii ce au boala asta au mai multa sare in corp decat ceilalti,eu l-am tot pupacit pe "dulcele meu" de cand ne-a trimis la test,dar in nebunia mea parca nici incredere in gustul meu nu mai aveam
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.