Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

meniu de azi(din pacate la castronel nu manuta)
mar copt
cartof dulce- aburit
dovleac- aburit
marul a fost mai acrisor...se scutura din cand in cand datorita gustului

intrebare,,,mai e vreo floricica care incearca sa-si ia zborul din fund?
al meu a inceput sa se balangane in fata si spate, cred ca vrea in picioare, dar sincer nu are nici o sansa
oricum nu prea imi place cum arata..parca e ca un copil din orfelinat
editez. gestul nu e identic caci e cu mai mult aplomb cu zambete etc, dar...( ce nebuna sunt!)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
Nu-si i-a zborul dar se ridica singur in fund,merge in 4 labe,se ridica in picioare(tinandu-se de patut sau de noi)..are alte activitati care ma tin in priza toata ziulica

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sabina ma tot gandesc la tine.
Si Sebi a avut mucozitati,o luna incontinuu,era rinita acuta banala.I-au trecut cu prima picatura de ophtamesone
Nu te gandi la ce e mai rau

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Si Sebi a avut mucozitati,o luna incontinuu,era rinita acuta banala.I-au trecut cu prima picatura de ophtamesone

la noi ophtamesone e la ordinea zilei. cum le duc la munte nu mai au nimic, de fapt li se aduna toate mucozitatile, le elimina singure sau ajutate, cum ajungem acasa, o luam de la inceput. de luat in greutate nici ale mele nu iau cine stie ce, Iustia are 5880 si Eka 6220. Asa ca mare greutate nu e. Ieri am inceput sa le ling pe mana sa vad daca sunt sarate. La fel in nebunie parca mi s-a parut ca da. Acum imi fac o mie de ganduri. Sapt asta teoretic ar trebui sa ma vad cu pediatra lor si o sa o pun si pe ea sa le mai studieze a mia oara, ca oricum mie mi se pare toate alea la ele. of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Madamar eu zic ca nu e nici o problema daca nu te grabesti sa ii dau piciului si altceva in afara de lapte. Mai ales ca primeste lapte de la tine.
Pitica mea a facut 6 luni, este hranita cu lapte praf si nu ma grabesc. Incercam autodiversificarea dar deocamdata nu e prea interesata sa bage si in gurita. A bagat singura singurica leguma in gurita de vreo 2-3 ori doar.

Crissy despre cereale - Sisi nu mananca inca dar iti zic cum am facut la Tudor - cereale simple, fara arome, zahar si alte cele pe care i le faceam cu laptele pe care il manca el (el manca Humana HA, deci nu lapte de vaca din comert sau din alta parte) si suficient de groase ca sa i le pot da cu lingurita. De altfel, lui Tudor, nu i-am dat din biberon nimic altceva decat lapte.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

Multumesc Alina, intotdeauna sfaturile tale sunt binevenite:)!
si succes cu autodiversificarea!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

BRAVOOOO SEBI BEBI!!! BRAVOOO CRIS !!!
Ma bucur tare pentru voi si asa cum am zis, nici nu ma gandeam ca ar putea fi ceva!

Sabinaaaaa, hai, te rog, nu-ti mai face ganduri negre! Fetele sunt bineeeee!!! Or avea si ele ca toti oamenii mucisori.Nu trebuie sa te gandesti la boli extreme,pliiiiz !!

A venit comanda de pe hopababy cu costumase de Craciun(din velur), cizmulite de iarna(ii vin bineeee!!!) si maieuri. Am luat masura 6-9 luni si ii vor veni bine cred ca de pe la 7 luni, chiar de are ea acum 8.4kg.MArimile lor sunt un pic mai mari decat cele europene.

Mi-au venit si biletele la concertul Roxette din mai 2011!! Stiu ca mai e muuuult pana atunci insa eu am fost mare mare mare fana Roxette in liceu, din aia cu postere pe pereti, jurnale,decupaje din reviste, urmarit casete pe la taraba la Universitate(cand se vindeau orice nimicuri pe acolo, mai tineti minte, sau erati prea mici atunci?). Asa caaaa, o sa ma duc cu sor-mea la concert, si vom lasa copiii cu sotii acasa. N-am mai fost la un spectacol din iarna trecuta cand am fost la Sala Palatului pe un viscol cumplit la Concert Vienez de Craciun cu orchestra J.Strauss. A fost superb si atunci,micuta mea abia incepuse sa miste prin burta. Asa ca acum e randul meu sa ma duc la concert,ca sotul a tot fost la AC DC, Ozzy Osbourne, Aerosmith si tot asa...

Maine ne vine si scaunul de masina Besafe comandat.Abia astept sa o vad pe bebe instalata ca la carte si sa o vad cum se uita pe geam, ca acum va fi mai inalta decat in scoica.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Neata fetele!!!!

Am nascut din nou!
Va spun ca sunt le fel de fericita ca pe 14 mai!!!Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat in incercarea asta,si voua ca m-ati sustinut si ati avut incredere ca puiul meu este bine.
Rezultatul testului:12(perfect)
Mai,intr-n fel,era de asteptat,ca eu il mai alint pe Sebi bebi "dulcele meu",iar rezultatul ar fi fost mare daca avea pielea sarata..cum sa aiba pielea sarata daca el e dulcele meu?
Am venit de la doctor in pasul strengarului cu un zambet tamp pe fata,ziceai ca sunt drogata.
Offf Doamne ce a fost in sufletul meu...

Pup si eu dulceata de Sebic:)!
Si pe mamica, relaxata acum:)

Da Cris, e ingrozitor ce mi-ai redat despre acea cumplita boala... sa nu ajunga nimeni niciodata sa experimenteze!
Doamne apara si pazeste!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bravo Seby!!!!!
Sa ramai sanatos si sa nu mai dai emotii de-astea celor dragi, da?

Sabina, ce te mai stresezi si tu.... Sper sa te linisteasca pediatra.

Ceata ziceati? Si la noi e una deasa rau. Insa nu pare frig (din casa). Insa mie imi place tare ca parca miroase a iarna, a sarbatori.

Am fost ieri la pediatru, e ok, continuam cu acelasi antib 10 zile si musai control peste o luna.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

meniu de azi(din pacate la castronel nu manuta)
mar copt
cartof dulce- aburit
dovleac- aburit
marul a fost mai acrisor...se scutura din cand in cand datorita gustului

intrebare,,,mai e vreo floricica care incearca sa-si ia zborul din fund?
al meu a inceput sa se balangane in fata si spate, cred ca vrea in picioare, dar sincer nu are nici o sansa
oricum nu prea imi place cum arata..parca e ca un copil din orfelinat
editez. gestul nu e identic caci e cu mai mult aplomb cu zambete etc, dar...( ce nebuna sunt!)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mateo e si el zburator;) - innebunit sa "plece" la cei care-l cheama in brate (tati, buni, bunicul).:)
Si Puppy - prietenul lui cu patru picioare - il atrage si la fel face... si uneori chiar si in somn.:)

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:

la noi ophtamesone e la ordinea zilei. cum le duc la munte nu mai au nimic, de fapt li se aduna toate mucozitatile, le elimina singure sau ajutate, cum ajungem acasa, o luam de la inceput. de luat in greutate nici ale mele nu iau cine stie ce, Iustia are 5880 si Eka 6220. Asa ca mare greutate nu e. Ieri am inceput sa le ling pe mana sa vad daca sunt sarate. La fel in nebunie parca mi s-a parut ca da. Acum imi fac o mie de ganduri. Sapt asta teoretic ar trebui sa ma vad cu pediatra lor si o sa o pun si pe ea sa le mai studieze a mia oara, ca oricum mie mi se pare toate alea la ele. of

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

o Sabina, te rog sa te linistesti, sunt sigura ca sunt bine si gizutzele tale!

Fericita, puiul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Bravo Seby!!!!!
Sa ramai sanatos si sa nu mai dai emotii de-astea celor dragi, da?

Sabina, ce te mai stresezi si tu.... Sper sa te linisteasca pediatra.

Ceata ziceati? Si la noi e una deasa rau. Insa nu pare frig (din casa). Insa mie imi place tare ca parca miroase a iarna, a sarbatori.

Am fost ieri la pediatru, e ok, continuam cu acelasi antib 10 zile si musai control peste o luna.

Ioana & Arturicii'S

Sanatate si surorii Arturicilor!!

Bine ca sunteti binee!!!

Ceata?
Aici pllooouuuaaa.... bleah!!!

Fericita, puiul

Mergi la inceput