Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Madamar spune:
M-am invrednicit sa ridic niste poze pe FB - pe care va invit sa le vizionati:)!
Hai Artu si tu cu noi, nu e un site rusinos... iar pe Basescu si Oprescu i-am gasit eu acolo:)!
Asta e linkul unde ne puteti vedea, cei care ne sunteti prieteni doar:) -
Sabina!
http://www.facebook.com/note.php?note_id=164710883541937&comments=#!/profile.php?id=100001578420579&v=photos
Laura, si eu sunt acum precum erai tu dupa prima nastere....deja imi pare rau ca nu pot avea mai mult timp in care sa ma ingrijesc si sa dau mai bine in poze.... dar o sa ma ierte el Mateo, sper... mai ales ca am de gind sa imi revin, si in ceea ce priveste nr. mare al kilogramelor...:((((
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
Virgi17 spune:
Mary, ti-am solicitat "pretenia" pe facebook.![]()
Pe noi ne-a prins ploaia in parc acum o ora si ceva!!! Abia iesisem cu Ioana, totul era calm, am intrat in parc(in 2 minute), a inceput sa sufle vantul dintr-o data f tare. Pana sa ma uit pe cer, am vazut un fulger. Apoi am auzit un tunet. In fix 3 secunde(ma jur, nu exagerez), a inceput o ploaieeeeee, o ploaieeeeee, eu cu carutul, am luat-o la fuga spre casa, am alergat cum cred ca n-am mai facut-o de nu stiu cand. Cu o super viteza in picioare,am ajuns repede in fata casei, ma uit la copila, era uda pe fata(desi avea aparatoarea de la carut), dar tragea de zor din suzeta, asa leoarca cum era, clipea des.
am bagat-o repede in casa,era sa cad cu ea pe scari...
mie mi-au trebuit vreo 10 minute sa imi revin cu respiratia
ea se hlizea...
a fost exact ca o ploaie de vara, asa a tras rapaiala.fix cand am iesit noi. hmmmmm...
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
Cordelia spune:
Felicitari Cris pentru vestile bune!
Poti sa te relaxezi acum si sa tragi aer in piet cu putere!! Totul este bine.
Nici nu pot sa ma gandesc cum e sa ai puiul bolnavior...astazi am fost la MedLife si ne-a intepat intr-un degetel sa vedem cum e treaba cu fierul si daca trebuie administrat, si dupa recoltare l-a pansat la degetel si m-a luat mila, aiurea sigur, dar asa cu degetelul ala mic pansat si ma gandeam da' sa-l vezi cu branula si perfuzii!! Doamne fereste pe toti copii sa fie sanatosi tun!!
Eu abia ma misc, am fost ieri la I sedinta de aerobic dupa 2 ani de pauza...nu cred ca este necesar sa va descriu cum ma misc prin casa, sau cum ajung la patut sa-l iau/ tin pe bebe, jessus
Ehehe si mai astept sa vina wkd-ul sa ma duc la BabyExpooooo! Sunt curioasa ce o sa mai apara:)
Ma uit la Cireasa de pe tor si balesc la retete astora
bebe doarme, afara ploua (yuuhuu vin sarbatorile)
cris_09 spune:
Asa innebunita am fost si eu editiile trecute de baby expo,de ultima am fost tare dezamagita,iar acum mi-am dat seama care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata.
Am aruncat intr-un colt premergatorul,mi-am dorit foarte mult un scaun de masa,dar a fost prea scump si nu am luat unul,asa de tare m-am suparat....nu am luat nici centre de activitati,caricele cantatoare sau altele...mi-a parut rau de fiecare in parte..si totusi azi mi-am dat seama ca de nimic nu avem nevoie..suntem sanatosi si nu ne trebuie mai mult.
In incercarea de zilele astea,nana mi-a dat datele unei fete,Leditia,al carui Davidut este bonlavior,cumplita boala de care il banuia doctora pe "dulcele meu" pe minunea Leditiei nu l-a iertat.
Fata aceasta este tare greu incercata,am izbucnit in plans cand mi-a povestit prin cate a trecut,cum atatia doctori care l-au vazut pe David si-au pariat averile ca nu poate fi un copil bonlav,dar 2 teste ale sudorii si unul genetic ii contrazic.
Am izbucnit in plans si cand saraca fata incerca sa ma incurajeze pe mine,cand sufletul ei era negru de suferinta.De unde atata putere si incredere?Cum a putut ea sa-mi trimita felicitarile din suflet pentru rezultatul de azi,totusi vazandu-si puiul suferind langa ea?
Ce o fi in sufletul lor de parinti purtandu-si copilul pe la doctori convingandu-i si convingandu-se pe ei insisi ca baietelul lor este inca o victimaa fibrozei chistice?
asta este povestea puiului de om incercat de soarta
O sa-i ajut cum pot,si daca puteti si voi,v-as fi tare recunoscatoare!eu mi-am dat seama azi ca am atat de multe pentru care sa multumesc
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
Virgi17 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Asa innebunita am fost si eu editiile trecute de baby expo,de ultima am fost tare dezamagita,iar acum mi-am dat seama care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata. Am aruncat intr-un colt premergatorul,mi-am dorit foarte mult un scaun de masa,dar a fost prea scump si nu am luat unul,asa de tare m-am suparat....nu am luat nici centre de activitati,caricele cantatoare sau altele...mi-a parut rau de fiecare in parte..si totusi azi mi-am dat seama ca de nimic nu avem nevoie..suntem sanatosi si nu ne trebuie mai mult. In incercarea de zilele astea,nana mi-a dat datele unei fete,Leditia,al carui Davidut este bonlavior,cumplita boala de care il banuia doctora pe "dulcele meu" pe minunea Leditiei nu l-a iertat. Fata aceasta este tare greu incercata,am izbucnit in plans cand mi-a povestit prin cate a trecut,cum atatia doctori care l-au vazut pe David si-au pariat averile ca nu poate fi un copil bonlav,dar 2 teste ale sudorii si unul genetic ii contrazic. Am izbucnit in plans si cand saraca fata incerca sa ma incurajeze pe mine,cand sufletul ei era negru de suferinta.De unde atata putere si incredere?Cum a putut ea sa-mi trimita felicitarile din suflet pentru rezultatul de azi,totusi vazandu-si puiul suferind langa ea? Ce o fi in sufletul lor de parinti purtandu-si copilul pe la doctori convingandu-i si convingandu-se pe ei insisi ca baietelul lor este inca o victimaa fibrozei chistice? asta este povestea puiului de om incercat de soarta O sa-i ajut cum pot,si daca puteti si voi,v-as fi tare recunoscatoare!eu mi-am dat seama azi ca am atat de multe pentru care sa multumesc Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihai www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele. |
Asa e Cris!!

Povestea lui David am aflat-o acum o luna tot de pe forum. Am donat banuti poate ii vor fi folositori intr-un fel sau altul...insa imi plange inima pentru fiecare caz care e scris la capitolul respectiv.
Cat putem sa ajutam, sa o facem, atat de mult conteaza pentru parinti, pentru copii...Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
dunemaire spune:
Cris,
pt link, maine fac o vizita pe la banca daca nu ploua. Evident, acum ma ia cu fiori dupa citirea articolului, de vreme ce Dora e asa de slabuta comparativ cu ceilalti bebei de pe odisee
Stie careva dintre voi cand se poate incepe sa se dea castanele ? Iar daca ati inceput, sub ce forma? Am cumparat un kg si jumatate de castane dolofanele de mai mare dragul, si a'mica baleste la greu cand ne vede rontaind.
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 20.05.2010
maribell spune:
CRIS MA BUCUR ENORM CA SEBY BEBY E SANATOS.....ERAM SIGURA !!!!
VA DORESC MULTA SANATATE IN CONTINUARE, IAR TIE UN SOMN LINISTIT FARA COSMARURI SI GANDURI BABAU.....
DULCI LA TOATA FAMILIA VOASTRA.
SABINA TE ROG DIN SUFLET SA NU MAI GANDESTI ASA, PRINTESELE TALE NU AU NIMIK, DOAR TIN CURA DE SLABIRE CA SI TONY A MEA PT CARIERA CARE LE ASTEAPTA CAND VOR FI MARI ![]()
SUNT SIGURA CA PEDIATRA VOASTRA O SA VA LINISTEASCA....IAR DACA ERA CEVA, LA CAT E DE BUNA....VEDEA VRE-UN SEMN....
LINISTESTETE TE ROG.....
DULCI
CE POT SA SPUN....DUPA MODELUL SABINEI.....AM LINS SI EU FATA 
MARY CAT DE DULCE E MATEUTZ IN COSTUMASELE DE MOS
.....SI CE LIMBUTZA MAAAAAARE ARE 
PS:
CHIAR NU SE UITA NIMENI LA ALBUMUL FLORICELELOR DE CRACIUN ANTICIPAT

MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
Virgi17 spune:
Maribell, dar unde e albumul?? ca am vrut si ieri sa ma uit, dar nu stiu unde![]()

Am vazut poze cu Mateo pe facebook, e atat de dulceee!!
Cine mai are cont pe acolo?
cu cine ma mai imprietenesc?
Bilicaaa, parca tu mai ai,nu? dupa cum vedeti, mi-e din ce in ce mai lene sa deschid webshots
.Cum pe facebook intru mai des...![]()
![]()
hihi, acum vad la tv ca se pregateste vacccin HPV si pt barbati, pt ca sunt considerati purtatori ai virusului.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
cris_09 spune:
Aaaa,da,si eu vroiam sa zic cat e de dulceeeeeee Mateutz in costumul de mos!!!
Vreau si eu Sebi-mos
!!!
Eu am vazut albumul de cand ai zis Maribell,dar la cat eram de abatuta nu mi-au mai stat degetele sa scriu ceva.
Foarte frumos,bebelusi dragalasi in cadru feeric dar incetosati![]()
Hai ca ne-am pus toate pe lins bebeii![]()
De cand am vb cu leditia ma tot uit la miezos si ma gandesc:"daca eu am fost leguma numai ca ne-a propus o doctora sa facem testul,ceea ce nu insemna si un diagnostic,apoi mama accea cum se simte?"
M-am uitat si pe pozele lor...sunt asa tineri si prin ce le-a fost dat sa treaca...
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)Nu cartile cresc oameni,ci mamele.