Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
maribell spune:
VIRGINIA.....AM REZOLVAT TREABA.....
SUNT LA SEMNATURA
CRISTINA....POZELE SE VAD IN CEATA PT CA SUNT COPIATE DE PE SITE, DACA ERAU DIN CAL.ERA ALTCEVA
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
[red]un vot si pentru noi
ml-1
si
ml-2
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">
VOT
PUPICI TUTUROR 
bilica spune:

[pup ] Fetelor ce au placuto pe Surya.
Diana merci .Vom veni si noi in Romania pt Craciun ,am sa cumpar de acolo,stiu un mag Premaman in mall care au .
Cine mai are cont pe facebook?Pe noi ne gasiti aici...http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1667500882789&set=a.1667497482704.94978.1095324028&ref=nf#!/profile.php?id=680868527....
Dienutza spune:
Hai ca am innebunit cu toate!!! 
Si eu am lins copilu'! Saracuta este si nespalata de 3 zile de cand e racita. Si o mai fi transpirat si ea cu febra. Dar fiind mai grasomeguta ma gandesc ca nu are totusi acea boala.
Cris - poate gasesti la targ costum de mos. Inteleg ca este week-endul asta la Polivalenta. O sa incerc si eu sa ajung. Sa vad cum o sa se simta Eva.
Laura Mersi pt. ajutorul cu supa
. Astazi a mancat ceva mai bine - aprox 70 - 80 de ml. (nu stiu sigur pt. ca am pus in mai multe recipinte sa le combin in diverse variante si a mancat din fiecare). Am pasat si pastarnac(mai greu a fost pana m-am prins care e pastarnacul, ca pentru mine albitura e toata la fel
). Si a acceptat sa manance chiar o supa mai grosuta. Cartof nu am pasat. Doar l-am fiert in apa. Am inteles ca ar balona (?! asa o fi?! eu nu am fost in viata mea balonata de la cartof?!)
Viviela am primit si aparatul de aerosoli de la laica si l-am testat pt. inceput pe pielea mea. Mie mi s-a parut ca scoate aburi, dar eu trebuie sa admit ca nu am mai folosit asa ceva niciodata. O sa chem o prietena care are unul de la omron sa ii faca o evaluare comparativa cu al ei. Evei nu am mai apucat sa ii fac aerosoli. Ca era obosita, maraita si am bagat-o cu chiraieli la patut.
Meniul de astazi:
- ora 10:30 masa de fructe - mar copt + suc de morcovi (mancat cam 130 ml.)
- ora 14 - supa de legume in care am pasat morcov, dovlcel, pastarnac si piept de pui (mancat cam 70 - 80 ml.)
Dienutza spune:
Mirela imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult.
Ce dragut calendarul cu pozutele floricelelor de liliac! Pacat ca nu sunt pozele la rezolutie buna.
Scuze, dar m-am ametit
: Maribell, tu l-ai facut? Multumim!
Si noi avem cont de facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001394541748
Madamar spune:
Azi am fost constiincioasa, aici, cu voi...
Cris, da, cumplita experienta micutilor suferinzi de asa boli...of Dumnezeule, apara toate sufletelele!!!
Voi incerca sa ajut si eu, cu cit voi putea...of.
Virgi, si eu v-am vazut ultimele pozici, superbe!
De fapt minunea ta mica este superba!
Dienutza, si pe voi v-am vizionat, sunteti foarte frumosi
Urmeaza sa vad,la rind, si alte floricele. pupici!
Propun, fiind mai facil, sa ne mutam cu albumele pe un cont de facebook...care sa poarte acelasi nume de flori de liliac.
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
Madamar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maribell VIRGINIA.....AM REZOLVAT TREABA.....SUNT LA SEMNATURA CRISTINA....POZELE SE VAD IN CEATA PT CA SUNT COPIATE DE PE SITE, DACA ERAU DIN CAL.ERA ALTCEVA MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 ![]() GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE ![]() [red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank"> VOT![]() PUPICI TUTUROR ![]() |
VAzut si eu, superbe floricelele Craciunului!
Mary,
lui
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
arturicii spune:
Maribell, suuuper suuuuper, acum am vazut!!!!
Multumim taaare mult!!!!
Ioana & Arturicii'S
Dienutza spune:
V-am vazut pozele pe facebook! Fooarte frumoase! E o idee buna sa facem acolo album. Putem sa comentam, vedem cand sunt postari noi.
Putem sa dam accept doar celor despre care stim ca sunt din foru
Si cu ocazia asta poate isi face si Ioana cont de facebook. Sau macar ii face sabinei ![]()
Se voteaza?
bilica spune:
Maribell superb album,felicitari!

Multumim ca neai adaugat si pe noi!
Mary,eu chiar ma gandeam aseara sa schimb numele meu de pe facebook cu al Suryei,ca vad ca ea are mai multe poze decat mine acolo.Sau chiar un cont al ei,ca ar fi frumos sa vada tot ce se intampla odata.Eu am fost inebunita dupa oracole si le tineam amintire pe toate.Pana cand mama sa gandit sa schimbe mobila din camera mea si mia aruncat toata biblioteca....
cica rupea mobila aiurea
;binenteles eu nu eram in tara pe atunci.Mare shoc pe capul meu....

Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bilica Maribell superb album,felicitari! ![]() ![]() Multumim ca neai adaugat si pe noi!![]() Mary,eu chiar ma gandeam aseara sa schimb numele meu de pe facebook cu al Suryei,ca vad ca ea are mai multe poze decat mine acolo.Sau chiar un cont al ei,ca ar fi frumos sa vada tot ce se intampla odata.Eu am fost inebunita dupa oracole si le tineam amintire pe toate.Pana cand mama sa gandit sa schimbe mobila din camera mea si mia aruncat toata biblioteca.... cica rupea mobila aiurea ;binenteles eu nu eram in tara pe atunci.Mare shoc pe capul meu....![]() ![]() MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010) |
Da, si pe mine ma "lovise" la un moment dat ideea de a-i face cont personal...dar cred ca o las pentru ...cind voi avea timp:).
Mary,
lui
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul