Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Diana, ma bucur ca ai papacit mai bine azi
Virgi te imprietenesti si cu mine ? Daca vezi printre prietenii lui Mary, Sabinei sau Mirelei, un avatar cu flori galbene si portocalii...io-s .
Cris, Leditia a fost colega cu mine la odiseea cu A. Apoi a pierdut sarcina si ne-am "pierdut" si noi. Am vb de cateva ori cu ea atunci (o am in lista de mess). Aceasta frumusete de fata a pierdut nu stiu cate sarcini pana sa aiba acel baietel. Ea e din Fetesti, din cate imi aduc eu aminte. Efectiv a facut navete peste navete in Buc la doctori, sa se caute si sa gaseasca raspunsuri la ce i se intampla de pierdea mereu. Unele chiar in luni mari. Cred ca de vreo 5-6-7 ori i s-a intamplat, daca nu ma insel. Groaznic. Groaznic.
Si dupa ce s-a zbatut atata, a ramas in sfarsit si ... iata prin ce trec iarasi.
E cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Sebi, !!!

Sabina mica, !

Maribell, ! E foarte frumos albumul!

(Vad ca e mai usor sa ma exprim in emoticonuri!)

Votez si eu PRO cont comun pe facebook... vedem actualizarile, primim notificari... mi se pare mult mai simplu ca webshots.

Eu, dupa cum deja m-am obisnuit, tot pe fuga...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Sebi, !!!

Sabina mica, !

Maribell, ! E foarte frumos albumul!

(Vad ca e mai usor sa ma exprim in emoticonuri!)

Votez si eu PRO cont comun pe facebook... vedem actualizarile, primim notificari... mi se pare mult mai simplu ca webshots.

Eu, dupa cum deja m-am obisnuit, tot pe fuga...

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Eu doar am propus... dar daca e de votat: SI EU SUNT PENTRU!
CINE MAI VINE CU NOI?:)

rugaminte speciala pentru Artu:)!POATE TE GINDESTI SA NE VIZITEZI, PE FIECARE DIN NOI.

Suntem si mai securizate daca setam sa vedem pozele doare noi, si nu avem batai de cap deeeloc.
Ce spuneti:)?

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Anca... pe unde esti? Ai ajuns cumva la targ? Imi dai un pm daca ai reusit sa iei carticelele?

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Poftiti la cafea si ciocolata,pentru toata lumea cu mii de multumiri ca v-ati bucurat ieri alaturi de noi si ne-ati tinut pumnii
Am avut o noapte frumoasa,cu treziri dese,dar nu mi-a mai pasat

Laura e cu atat mai dureros ca a pierdut atatea sarcini si acum sa se intample astaDumnezeu sa le dea putere si intelepciune ]

Maribell chiar si incetosati ,tot sunt cei mai frumosi

Bilica nu stiu de ce,cand dau click pe link-ul de facebok pe care l-ai pus imi intra direct in contul meuNu e prima oara cand face asa.Cum te cheama sa te caut?

Si inca odata,e un scump Mateo cu costumasul de CraciunelMi-e drag de el tare tare...e si grasunel si ii vine asa bine

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Votez si eu PRO pentru contul comun de facebok,desi nu sunt mare priceputa..abia am reusit sa adaug 3 pozeDar invat eu,nu ma las

Superba Eva de Dienutza,dar nici mamica nu se lasa mai prejos
La voi a mers sa va vad pozele...hmmmm..dubios

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Am si invatat,doar cateva secunde libere imi trebuiau,am gasit-o si pe Bilica,hai Artu si tu,ca nu e greu deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza si de la noi......
multumim CRIS-ULE de tratatie, dar noi ramanem la cappuccino.....

.MA BUCUR CA VA-U PACUT POZICILE CRACIUNOASE....
PT O MAI BUNA REZOLUTIE IMI TREBUIE POZELE ORIGINALE.....

FETELE CU EXPERIENTA....AJUTOR......
TONY ma face cu capul noaptea.......se pune pe burtica.....si incepe sa urle. CE E DE FACUT???
AVETI CUMVA O REZOLVARE???
CUM POT SA FAC SA O IMPIEDIC SA MAI FACA ASA???

deja de 4 nopti sunt babaul varzit.....m-am saturat sa ma tot trezesc ca sa o intorc pe spate...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

'neatza si de la noi......
multumim CRIS-ULE de tratatie, dar noi ramanem la cappuccino.....

.MA BUCUR CA VA-U PACUT POZICILE CRACIUNOASE....
PT O MAI BUNA REZOLUTIE IMI TREBUIE POZELE ORIGINALE.....

FETELE CU EXPERIENTA....AJUTOR......
TONY ma face cu capul noaptea.......se pune pe burtica.....si incepe sa urle. CE E DE FACUT???
AVETI CUMVA O REZOLVARE???
CUM POT SA FAC SA O IMPIEDIC SA MAI FACA ASA???

deja de 4 nopti sunt babaul varzit.....m-am saturat sa ma tot trezesc ca sa o intorc pe spate...

GALERIA ZAMBETELOR

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
O sa inceteze singura..si va incepe sa se rdice in picioare
Asa imi facea si mie,il intorceam pe spate:"mai copilule,nu ai timp toata ziua sa mergi in 4 labe?"el se intorcea la loc si tot asa pana ii faceam bibe,bea 2 guri si adormea
Acum nu se mai intoarce asa,il gasesc direct in picioare tinandu-se de marginea la patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CRIS-ULE AI PM...
merci de raspuns [:)))]....sper sa nu o gasesc in picioare pt ca nu am patut din lemn, am din plasa si doarme inca sus...doamne fereste sa se ridice in picioruse.....

GALERIA ZAMBETELOR

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput