Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, un brat de pentru ce ai spus la subiectul cu revista Mami

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza.....

va servesc cu un cappuccino cald......
azi noapte am reusit sa dorm mai bine.....pt ca de pe la 1, am luat pitica cu mine in pat.sunt happy acum
ieri a papat foarte bine marul bleduit cu cereale si 180ml de supica blenduita doar cu morcov si pui.
azi meniul de ieri se repeta pt ca nu am alte fructe si nici de unde sa cumpar .......offffffffffffff

FELICITARI ROCSY PT PRIMUL DINTZISOR......

ALY, tony adoarme de regula in leagan....sau pe picioare
ea ar adormi si singurica in patut la ea, dar ii ia mult timp si o apuca chiraiala, asa ca eu grabesc procesul .in leagan nu poate dormi mult pt ca este obisnuita sa doarma pe-o parte, si cum in leagan nu se poate intoarce....se trezeste cu nervi

ce sa mai zic de capitolul infrumusetare....eheiiii
oricum nu sunt fac saloane...numai experiente nasoale am avut, asa ca si la mine la nunta m-am coafat si machiat eu.din copilarie stiu sa ma machiez si sa ma coafez(la specatacole nu aveam mackeup artist )........iar acum e grav, pt ca neavand unde ma duce...am parul in 2 codite pt ca e super cret si se incurca si ma mai trage si tony, unghiile, le fac din an in paste cand doarme pitica....iar de epilat....traiasca crema, pt ca, cu ceara nu prea mai suport
inainte nu ieseam nemachiata din casa....dar aveam unde , chiar si in spital cand am nascut m-am machiat, ca sa dau bine in poze...... in spania ma puneam la 4 ace pt ca ieseam de 2 ori pe zi afara cu fata......aici....pauza ....ies in curte , nu ma vede nimeni.
si oricum...prioritatile sa-u schimbat radical ....acum ANTONIA e pe PRIMUL LOC

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CRIS-ULE ASTEPTAM VESTI BUNE.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Si eu cu o in brate.
Rocsy felicitari pentru dintisor.
Cris sanatate multa si .
Vivela foarte dulci baietii tai cu pufuletii.
Offf iar e vremea asta nasoala cu ceata. De sarbatori noi o sa fim in Bv acasa. Asa mai reusim si noi sa luam o pauza de la bebeu. Alex a avut o sapt mai agitata in care s-a trezit destul de mult si noaptea nu ca sa pape ci mai mult sa se rostogoleasca si sa maraie.Parca nici nu mai papa asa de bine. Poate ne paste si pe noi vre-un dintisor. Are perioade in care face bruuuu si scuipa tot in jur dar el e tare mandru de ce face si isi baga si manutele in gura pana la cot.. De dormit doarme la el in patut fara probleme dar asa a fost inca de la inceput. Mai are un carusel muzical in franceza pe care l-a primit si adoarme cu el cantatnt "faire dodo" de l-am invatat si noi.
Ancutica ce mai faci esti bine?
Va pup si o zi frumoasa.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Corina, un brat de pentru ce ai spus la subiectul cu revista Mami

Ioana & Arturicii'S

A fost o dezamagire enorma acel targ, n-am apucat sa mai povestesc aici despre asta, ca m-am luat cu vizita parintilor si mi-a mai trecut.
Dar cand am citit ca in urmatoarele zile o mamica a fost agresata si data afara pentru ca isi alapta bebelusul, m-am mobilizat si am scris peste tot unde am avut ocazia!
Am realizat ca de fapt fusesem la un pas de mi se intampla mie acelasi lucru, la un eveniment pentru parinti si copii 0-5 ani!!!
Este trist si dureros, iar felul in care s-au comportat reprezentantii revistei Mami ulterior, refuzand sa isi ceara scuze si mintind cu nerusinare, este nu doar penibil, ci si foarte grav.

Scuze de

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Neata !

Ce..ce s-a intamplat cu "Mami" ?..ziceti-mi si mie, pls...sau dati-mi link ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Neata !

Ce..ce s-a intamplat cu "Mami" ?..ziceti-mi si mie, pls...sau dati-mi link ..

Blogul meu culinar

Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Intamplarea

Topicul pe DC despre incident - "Revista Mami impotriva alaptatului in public"

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Rocsy, felicitari pt dintisor
Vivela, m-a pufnit rasul cand am citit cu pufuletii.
E bine totusi ca se au ca fratii

Edit : Ia uite nenica. Vivela, te-am recunoscut pe facebook dupa poza pe care o ai pe blog si cand am dat click pe tine am vz ca avem 1 friend comun : Adriana . Cum de ?

Blogul meu culinar

Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

cu Adriana am fost colega de liceu in ploiesti, super fata!

edit, ca mi-a picat fisa acum ca am mai multe Adriane in lista mea si nu stiu la care te referi . Adriana de care ziceam eu ca mi-a fost colega mi-a fost cea mai apropiata si de aceea m-am dus prima oara cu gandul la ea.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Aha, merci Corina, hai ca citesc cand imi da liber cupilu'..vad ca 'e' ceva pagini

Vivela..Adriana B.

Mergi la inceput

La A. am stat nevopsita, nemachiata, nenimica . si mi-a parut foarte rau, dupa.
La fii-miu .. parca urma sa intru in transmisie directa . Atata ce ma spoiam pe fata si ma aranjam...de toata lumea ma admira . Cat am stat in spital asta devenise hobby-ul meu.
Si cititul.
Si goblenitul

Mergi la inceput