Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am venit si eu dela eco.
Bebe e bine si exact cm am banuit de cateva zile e cu capusorul in jos. Nu degeaba simteam eu intepaturi. Are 839 gr la 25,2 saptamani. E bine.
Ceva e cam in 'neregula' sa zicem si sunt destul de preocupata .
La eco de 20 de saptamnaimi s-a zis ca ar fi o rezistenta pe artera ombilicala dreapta, eo rezistenta care face ca sangele sa nu ajunga suficient pe artea dreapta a cordonului.

Acum la 25,1 sapt mi-a zis ca s-a pastrat rezistenta si e la limita superioara.Mi-a zis ca bebe e dezolvtat normal si e mai mare cu o zi.

A spus ca pot existe doua posibilitati: fie se regleaza fluxul in timp fie eu pot sa fac hipertensiune, fie bebe va creste mai greu
imi vine sa plang incontinuu...Maine ma duc la dr mea sa-mi 'citeasca' ecografia.

Fetelor care ati facut eco la 25-26 sapt ca valori aveati pe artere uterine dreapta si stanga? e ceva cu RI,PI si S/D.

Imi venea sa plang im metrou incontinuu..desi mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez..daca n-ar fi sotul sa fie mai optimist cred ca nu m-as mai opri din plans.

DJLaura acum iti dau PM, sa stii ca nu am uitat.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Draga mea nu te mai intrista, sunt sigura ca nu vor fi pb la tine,uite am cautat pe net valorile care ar trebui sa fie pt IR in functie de sapt:

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0,43)

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

salutari si pupici la toate viitoarele mamici dragute si scumpici
am reusit sa intru si eu un pic pe net ca asa mult am trebaluit azi pe aici pe acasa ca n am avut timp de nimic si plus ca de dimineata merg la universitate,nu stiu daca v am spus dar eu inainte sa plec in spania eram la facultate in anul 4 si mi am inghetat anul si acum l am dezghetat daca tot am venit acasa si trebuie sa merg vreoo 2,3 zile pe saptamana la scoala,ca sunt la zi,mai sar eu asa peste cursuletele mai putin importante ca ma oboseste destul mersul asta cu masina la 50 de km de unde stau
strumfita sunt in orasul cugir ,judetul alba,aproape ede alba iulia ca acolo merg la facultate...e un orasel mic dar tare frumos
roxy,o sa intarzii un pic cu pozicile cu burtica pt ca nu reusesc sa gasesc e nicaieri incarcatorul de la aparatul foto si sunt tare necajita,o fi el pe undeva ,dar momentan nu dau de el,cine stie prin ce cutie o fi ramas
oricum va pupicesc de va zapacesc pe toate si am vrut sa va intreb ceva dar acum nu mi amintesc

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

intrebare pt mamicile cu bb 2 sau 3...cand ati nascut asistentele au dat suzeta la bebici??? daca nu,cand ati dat suzeta prima oara? aici se da suzeta imediat...si am citit ca nu ar fi cel mai indicat lucru...voi ce stiti despre asta?

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

La noi in maternitate nu au dat suzete la bb-i, eu i-am dat abia la cateva luni ca sa o linistesc cu colicii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki omega 3 care il iei tu nu se gaseste si la naturisti? tu cu cat il iei? eu am gasit omega 3 cu 30 lei in farmacie.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

eu am luat omega de la sensiblu e o oferta la 60buc cu 27ron si 46ron pt 120buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am venit si eu dela eco.
Bebe e bine si exact cm am banuit de cateva zile e cu capusorul in jos. Nu degeaba simteam eu intepaturi. Are 839 gr la 25,2 saptamani. E bine.
Ceva e cam in 'neregula' sa zicem si sunt destul de preocupata .
La eco de 20 de saptamnaimi s-a zis ca ar fi o rezistenta pe artera ombilicala dreapta, eo rezistenta care face ca sangele sa nu ajunga suficient pe artea dreapta a cordonului.

Acum la 25,1 sapt mi-a zis ca s-a pastrat rezistenta si e la limita superioara.Mi-a zis ca bebe e dezolvtat normal si e mai mare cu o zi.

A spus ca pot existe doua posibilitati: fie se regleaza fluxul in timp fie eu pot sa fac hipertensiune, fie bebe va creste mai greu
imi vine sa plang incontinuu...Maine ma duc la dr mea sa-mi 'citeasca' ecografia.

Fetelor care ati facut eco la 25-26 sapt ca valori aveati pe artere uterine dreapta si stanga? e ceva cu RI,PI si S/D.

Imi venea sa plang im metrou incontinuu..desi mi-a zis ca sa nu ma ingrijorez..daca n-ar fi sotul sa fie mai optimist cred ca nu m-as mai opri din plans.

DJLaura acum iti dau PM, sa stii ca nu am uitat.

------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 23+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki omega 3 care il iei tu nu se gaseste si la naturisti? tu cu cat il iei? eu am gasit omega 3 cu 30 lei in farmacie.

S-a intamplat minunea mult asteptata26+

roxy, nu ..se distribuie numai printr-o firma online..se numesc produse GNLD..sunt la cutii de 90 capsule pt 3 luni si dau cam 100 ron parca..sau asta era cu tot cu transport..nu mai stiu..
si astea din farmacii cate capsule aveau ? eu zic ca orice omega e ok..n-are ce sa fie rau..
mai stiu de unele bune care le recomanda dr meu..biomarine se numesc..contin pe langa omega si acid folic si vitamina B..nu mai stiu care..
cauta e net si gasesti

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Gata baita ..epilat...unghiute...

Burtici, cele care luati omega 3, v-a recomandat dr sau luati de capul vostru?
Din ce saptamina ati inceput sa luati? pina cind continuati? si cite drajeuri pe zi?
roxysomn usor!vizionare placuta la desene!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Grasunelul...cred ca al tau e mai inalt, ca pare mai suplu decit dovlecelul meu...Si e si mai mic cu un an

Simona, mami de baieti David, Matei si 25+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

ce imi place cum iti alinti flacaii.. are peste 90 cm..asta parca e inaltimea pt 2 ani..dar nu cred ca va intrecem, totusi e 1 an diferenta..dar venim din urma in forta
acum ma uitam dupa cizme ca trebuie sa-i iau, cred ca venim in wk in buc ca stiu un magazin ok..si verificam masurile, cred ca trebuie sa ii iau 26 deja ..si e marimea pt 4 ani..

ce magazin stii ? si eu trebuie sa-i iau cizme bine noi traim pe picior muuult mai micut

pai e unul Lalu pe victoriei..au incaltaminte de la firma Primigi, mie imi plac f f mult..e de calitate, e romaneasca cred facuta pt export..si la Deichman as incerca..

Mergi la inceput

miki,roxi acel omega cu acid folic si b-uri au in sensiblu la oferta cutia cu 60 pastile la 40.6ron

uite aici catalogul http://www.sensiblu.com/images/pdf/Catalog_comercial_noiembrie_2010.pdf

pag 12

Mergi la inceput

Cunosc firma Primigi eu i-am luat sandalute de la ei cand am mers in italia si le-a purtat toata vara, eu stiam ca e firma Italiana.
Poti sa-mi spui mai exact adresa? Cum sunt preturie?

Mergi la inceput