Fluturasi de martie-aprilie 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Gata baita ..epilat...unghiute... Burtici, cele care luati omega 3, v-a recomandat dr sau luati de capul vostru? Din ce saptamina ati inceput sa luati? pina cind continuati? si cite drajeuri pe zi? roxysomn usor!vizionare placuta la desene! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+ |
la recomandarea doctorului..de fapt e singurul lucru care il recomanda la toate gravidutele, el nu da vitamine sau altceva decat daca ai probleme..de la inceput iau cate o capsula de 1000 mg pe zi

mami de Vlad 09.04.2009 si
s26 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui alina.n miki,roxi acel omega cu acid folic si b-uri au in sensiblu la oferta cutia cu 60 pastile la 40.6ron uite aici catalogul http://www.sensiblu.com/images/pdf/Catalog_comercial_noiembrie_2010.pdf pag 12 mami de Naty (10.04.2009) si s29 cu Alex |
pai e super oferta..din acesta am luat eu la prima sarcina..cred ca o sa-mi iau si eu o cutie mare ca e bun si in perioada alaptarii.. imi fac stocuri
s26 cu
alina.n spune:
da e o oferta buna am zis sa va zic si voua de ea ,e pana la sf lunii asa ca cine are nevoie e pacat sa nu profitati, eu mi-am luat sa am pana nasc
mami de
Naty (10.04.2009) si
s29 cu
Alex
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui alina.n Cunosc firma Primigi eu i-am luat sandalute de la ei cand am mers in italia si le-a purtat toata vara, eu stiam ca e firma Italiana. Poti sa-mi spui mai exact adresa? Cum sunt preturie? mami de Naty (10.04.2009) si s29 cu Alex |
posibil..
uite alina, le vezi aici si vezi si locatia exacta a magazinului..http://www.incaltamintecopii.ro/index.php
preturile destul de marisoare..dar eu de ex cand i-am luat ghetute am gasit la reducere, am dat vreo 100 ron pe ele..acum cu sezonul de iarna nu cred ca am sanse sa gasesc reducere, dar ma duc sa vad..la mine e si problema ca pe vlad nu-l incape mai nimic din nici un magazin, asta e singurul unde i-am gasit ghete/pantofi pe marimea lui, adica ii intra pe piciorus fara probleme..are piciorul f f lat si partea de sus, bolta, e f inalta..cum e la bebe cand e mic, numai ca la el e mostenire de la tacsu', toata viata o sa avem problema asta ca niciel nu-si gaseste incaltari la varsta lui
s26 cu
catank spune:
alina.n multumesc!
mikiMultumesc!
Mie dr nu mi-a recomandat, decit elevit si maltofer.
Il intreb maine... as lua si eu. Finuta mea a luat fara sa-i recomande dr. Sa fac si eu la fel?![]()
Pina la urma care din ele ati luat? ca sunt 2 feluri... cel cu acid folic plus vitamina b sau cealata varianta?
Deci luati pina veti naste?chiar si dupa? Cit timp?cite provzii sa-mi fac? O pastila pe zi?
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
20+
alina.n spune:
eu iau din cele simple cu vit e 1pastila pe zi pana voi naste
iau asa pt ca in paralel am de luat si vitamine prenatale
merci miki
mami de
Naty (10.04.2009) si
s29 cu
Alex
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui catank alina.n multumesc! ![]() mikiMultumesc! ![]() Mie dr nu mi-a recomandat, decit elevit si maltofer. Il intreb maine... as lua si eu. Finuta mea a luat fara sa-i recomande dr. Sa fac si eu la fel? Pina la urma care din ele ati luat? ca sunt 2 feluri... cel cu acid folic plus vitamina b sau cealata varianta? Deci luati pina veti naste?chiar si dupa? Cit timp?cite provzii sa-mi fac? O pastila pe zi? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+ |
catank, rau n-are ce sa-ti faca..o pastila de 1000mg/zi..si da, si in perioada alaptarii e indicat. cica e bun pt creierasul lui bb cat si pt colesterolul nostru care o ia razna in sarcina
dar tu intreaba-l si pe doctormami de Vlad 09.04.2009 si
s26 cu
cami_antonia spune:
felicitas
, simona
, lalely
, roxy
, miki
, yasmi
yasmi sf evanghelist Matei a fost saptamana trecuta
neuronul de gravida e obosit sio lenes in seara asta
dar daca dai pe google aflii imediat si data