Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

aditzaC

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Hello burtici.

Ariana "LA MULTI ANI!!!!" si tot ce iti doresti.

Bebe meu e un plimbaret prin burta. SI-a schimbat iat pozitia. Pana acum era cu spatele in stanga acu s-a mutat in dreapta.Oare cat timp o sa se mai foiasca asa?

Si la mine se muta toata ziua, cand in stanga, cand in dreapta. Acu 2 saptamani ma speriasem ca era f jos. Eu 2 zile muncisem in picioare(fusese ziua sotului) si drept urmare, eu asa cred, el a coborat cat de jos a putut.
Pupici si o zi frumoasa la toata lumea.

Laura

32+ cu

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Buna burticieu va urmaresc si plin citesc mereu ce scrie-ti dar cam greu cu scrisun inapoi vreau sa vad si eu pozele mult laudate si sa mai pun si eu ceva poze dar nu mai merge parola cine imi da si mie un pm cu ultimele date va rogggggggggggggg
pupici si felicitari pt bb frumosi si sanatosi

Cu ajutorul lui Dumnezeu30+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

uitase-m sa schim semnatura

Cu ajutorul lui Dumnezeu32+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, eu cand am fost la control m-a intrebat ce grupa de sange am si eu si sotul (eu A,el B) si mi-a spus ca e cazul sa fac o dozare de anticorpi pt B. In cazul in care bebe are grupa B e posibil ca organismul meu sa reactioneze (probabil ceva similar cu RH-ul pozitiv si negativ). O sa ma duc maine, cred, sa fac analiza, dar nu mi se parea ceva serios. Chiar si dr mi-a spus: probabil o facem degeaba, dar sa fie facuta. Ieri, insa, am citit aici, pe forumul DC, la alt subiect, despre o fata care povestea ca bebelusul ei a murit intrauterin la 31 sapt si isi acuza doctorul ca nu i-a dat sa faca tocmai aceasta dozare de anticorpi la grupa de sange. Ca daca ar fi facut-o, se luau masuri si nu se ajungea la acea tragedie. Deci, este ceva serios!!! Voua vi s-a dat aceasta analiza? Am inteles ca daca mama are grupele B sau AB nu e problema, ci doar la O si A, in cazul in care tatal are B sau AB.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

madalina eu am A si tati 0, e vreo problema??????

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

madalina-m..e groaznic ce spui tu acolo..eu am AB4,iar sotul meu A2...soer ca nu e nici o pb atata timp cat avem rh pozitiv...nu am auzit de ce zici tu acolo
bebecry..ai pm

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

ANGI

Cu ajutorul lui Dumnezeu32+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Madalina pe mine m-a intrebat imediat la hematologie ce grupa are tatal, eu, ce rh-uri, ca exsta incompatib d erh, dar si de grupa. fa analiza sa te linistesti.

Mirelus nu stresa motanii, ca nu e bai la voi, sunteti c anoi A si 0.

Loutzy asa face si nazdravana mea...ieri in timp ce eram pe masa, la dr. si o asculta la inima cu un aparat, tot fugea, acum era spatele in dreapta, acum in stanga... o cauta dr. cu multa viteza pe acolo.

bebycry

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori, ma lamurii, nmai daca era invers era rau

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput