Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Minunate poze ce mamici de mamici avem aici in odisee

Cu ajutorul lui Dumnezeu32+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Legat de dozarea de anticorpi. problema este mai spinoasa in ceea ce priveste rH-ul. In cazul grupelor in cel mai rau caz apare un icter la copil. Nu e chiar atat de grav(situatiile mai aiurea sunt cand mama are grup 0 si tatal unul din celelalte grupe). Eu una nu am facut decat naliza pt rH. Restul nu ma intereseaza. M-am documentat destul de mult ca eu am grup 0-.
Ma bag sa fac capitol nou.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

madalina, eu am mai povestit acum cateva luni cum e cu grupele astea. Si eu sunt in aceeast situatie ca tine - eu A, tati B. Si pt ca un dr de familie mai dus cu capul m-a speriat cu treaba asta, am intrebat-o si eu pe dr mea, pe care a pufnit-o rasul si mi-a explicat ca problema de incompatibilitate de grupa sanguina se pune doar atunci cand mama are O. A zis ca de-aia nici nu m-a intrebat nici un moment ce grupa are tati, pt ca eu avand A nu este absolut nici o pb. Mai mult, mi-a mai spus ca spera ca nu mi-a spus vreun dr treaba asta cu incompatibilitile, ca inseamna ca ala nu a mai citit de mult ceva de specialitate si tre sa se mai documenteze Una peste alta, si daca te uiti pe net o sa vezi ca asa e, asa ca eu zic ca nu e cazul sa te stresezi absolut deloc.

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am intors. maine am "programare" la medicul de familie (intre 9 si 11, ha ha)
abia astept sa treaca perioada si sa-l schimb, e chiar enervant sa fii la cheremul lui si el sa nu-si faca meseria.

in schimb, am avut o zi buna la directia de prestatii sociale, unde am fost sa imi schimb numele de pe alocatia flaviei.
si am nimerit o doamna extrem de draguta la ghiseu, plus ca am aflat ca in 4 ani am ratat niscaiva alocatii si o sa vina cumulat vreo 400 lei
exact trusoul pe care nu-l mai primim pentru Bb2

in rest, cam atat. va mai citesc nitel si fug s-o iau pe fla de la gradi

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo bafta la eco. Sa vi cu vesti bune si ai grija cu contractiile tale si cu durerile de spate. Sa nu ne faci vreo surpriza... Te-asteptam sa ne dai de stire ca esti ok si tu si bb. Hai ca trebuie sa fie bine... mult a fost, putin a ramas!

Roxx in caz ca te plictiseai si nu aveai ce face... S-au gandit vecinii la tine.
Cat despre sot "sa-i tina DD obiceiurile" - se spune ca o sa fie si mai responsabil dupa ce apare bb. E foarte dragut oricum!
Nici eu n-as avea de ce sa ma planga, ca m-ar bate ingerasul. E exact asa cum trebuie sa fie: grijuliu, responsabil si iubaret (asta nu prea stie s-o arate tot timpul, dar invata el... ),

Anka distractie placuta! Oricui ii face bine "o schimbare de peisaj".

La multi ani mamica de Ariana si din partea noastra. Sa fi sanatoasa, iubita si f fericita!

Madalina... ce nebunei si voi. Dar imi aduce aminte de prima mea discutie cu sotul despre numele lui bb. Si eu m-am suparat tare atunci. Dar pana la urma putin de la mine, cu mai mult de la el am picat de acord cu numele.
Hai stai linistita ca o sa gasiti cu siguranta un nume care sa placa amandurora. Sau macar fiecare cate unul preferat, daca tot nu ajungeti la un conses.

Ufff ca am reusit in sfarsit sa citesc ce-ati scris de vreo 4 ore incoace cat am lipsit. Buburuze borbarete ce sunteti!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ziki deci nu dai de baut cu concediul, dai din alocatia Flaviei. Bun si-asa.
Cat despre dr... de toata jena... la noi si din cate am auzit in mai multe parti - ai prioritate ca si graviduta. Nu stai la rand, nu trebuie sa faci programare. Cand poti: schimba-l!!!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetelor,eu scot firul de la net ca incepe o maaare furtuna. Nu ma stresa chestia asta de obicei, dar de cand mi-a venit flama pe firul de retea si mi s-a ars placa de retea la laptop, am devenit mai precauta.
Ma duc sa lenevesc la TV si sa tricotez.
Ne reauzim mai tarziu
Pupici

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

apropo de dr de familie, eu m-am dus prin luna a 4a la o doctorita de familie, m-am inscris la ea; la cat timp se poate schimba? auzisem io un zvon cum ca nu se poate mai des de 6 luni (ceea ce ar fi o tzar logic, ca nu poti sa te fatzai asa de la un dr la altul); stie cineva ceva sigur?

roxx succes cu vecini, n-ai asigurare? dc nu e rezonabila duduia cu masina ei de spalat, se lupta asiguratorul cu ea; oricum sper sa rezolvati amiabil ca e metoda mai rapida si sa repari repede la tine pe hol.

mirela2 sa treaca toti nervii; mama are o colega care a facut bebe la 42 ani si l-a adus la serviciu intr-o zi (are 2 ani jumate pustiul); a vazut-o pe sefa lor suparata si tipand pe acolo si a intreabat-o pe cand marsaluia aia pe langa el "ai nevii pe tine?" a bufnit-o rasul inclusiv pe nebuna.

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

deci indiferent de situatie, fetelor, dati jos cu nevii" de pe voi

madalina si noi am incercat o discutiune pe tema cu numele, insa la noi e o chestie mai veche, adica dinainte sa trecem la treaba al meu m-a anuntat ca el face o fetita pe care o s-o numeasca lorelei; acu, io am sperat ca e baiat; dar tac-su a vrut, tac-su a facut, asa ca a iesit tititza; deci, "indubitabil lorelei" ca sa-l citez pe stimabil (asta ca n-am inabusit din timp treaba cu numele; acu cica sa adaug io ce vreau: m-am gandit si m-am sucit, pana la urma am zis sa-i pun io nume de sfant...
cica la al 2 sau la al 3lea copil care stie el ca o sa fie baiat, ii pun io numele cum vreau (ca pana atunci el face numa fete)

rox 28+

think pink

Mergi la inceput