Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am si eu o intrebare, generala.
stiu ca am mai vorbit pe tema asta de Nshpe ori, dar cum eu sunt generatia mai spre sfarsitul perioadei, va intreb asa, ca regula generala: ati obtinut prenatalul de la 28 de saptamani, sau a trebuit sa mai asteptati pana la 30?

la 28 de saptamani sunt fix cele 84 de zile iar la 30, cele 70 de siguranta. oare conteaza daca bebeloiul e mai mare decat varsta calendaristica?

ma pregatesc pt mers la doctor si vreau sa ma duc cu un dosar beton :)))

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Ziki la inceput dr mea a zis ca-mi da de la vreo 32 de saptamani, dar m-am dus intr-o zi cu un buchet de flori la pustator si i-am explicat ca tre sa intru mai devreme la 29 s (asa vroiam eu) mai ales ca nasc cu ceza si sigur nu trec peste 40 de saptamani...

S-a rezolvat. Initial vroia o adev de la medic ca am iminetnta de avort, dar a uitat intre timp..

Gabriela
30 saptamani Tudor

Mergi la inceput

ahaa, inteleg
al meu e barbat, dar cred ca i-am facut bistro de cate bauturi am dus :)))
doar ca eu vreau si mai si, 28
oricum, trebuie sa ma reculeg si sa ma imping pe usa afara, ca deja am transpirat si imi creste tensiunea de stres ...

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mai burticute.....eu nu mai intru la voi dimi....ca balesc in fiecare dimi la ce mic dejun aveti.....pai in ritmul asta ma ingras virtual.....

felicitari burticutelor care au fost la eco si au venit cu vesti bune.

ggsk am semnat si eu!!

sherbi, ma gandesc la tine!

vas, cum te mai simti??

bebelu tu ce mai faci>??

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxana multumi de , sa ai pare de un prenatal frumos si linstit!

Fetelor, cu concediul d eingrijire a copilului eu m-am lamurit, am sperat ceva pana aseara, dar acu ' mi-e clar...asa va fi: se reduce perioada si pt mine s super nasol, ca salariul meu e f mic, deci nu ma ajuta cu absolut nimic sa ma intorc si sa-mi dea 400 lei in plus la salariu-adica asta nu-mi palteste bona sau gradinita particulara, iar de crese...sa-l bag (oricum cresele is rare) intr-o colectiv de 30 copii la 1 an...pai ar insemna sa stam doar acasa bolnavi sau prin spitale. Robert are 10 in grupa si tot se viruseaza la greu.

Asa ca mi-e clar, se reduce, no turning back... dar nu vreau s ama gandesc ce voi face, vb lu' tati "avem destule pe cap s ama gandesc si ala sta acum, mai e un an pana atunci"...So... fiti cat puteti voi de linistite si savurati perioada asta, ca oricum trebuie sa acceptam ceea ce nu putem schimba.

Shines!!! ma bagi in fibrilatii!! No-spa luasi? Cu dr. vorbisi? Tine-ne la curent!!!!

Codruta nu le pasa lor de petitii... de fapt nu le pasa d enimic, decat d ecateva cifre care sa ias ala socoteala pe hartie! Nu tu...oare ce-or face amaratele alea cu copiii la 1 an etc. Oricum...voi cum mai sunteti????

Irinuka iar te-ai intrecute pe tine!

Dangabriela multumim de tratatie, bine ca-s virtuale c ane ingrasam, indemnizatia se acorda pana la 2 ani ai copilului. Felicitari pt vestile de la eco!
vasila eu sunt fp, imi pare raum nu stiu sa-ti raspund, intr-adevar noi nu avem evaluari, dar eu chiar de dinainte s ama intorc la mucna eram iar gravida, deci...neavand nici vechimea necesara promovarii...nu m-a interesat.

Tunde imi pare tare rau..eu nici nu vreau s ama gandesc ca sarcina asta parca ne-a pus capac, si noi ne certam tare-tare, cred ca de asta e fifi asa agitata, am intrat intr-un cerc vicios ma supar pe el nu pt problema in cauza, ci pt ca nu tine cont ca-s gravi, deci mai sensibila...uof..

Relusha imi pare rau ca bebe tau e asa nazdravan si eu o suspectam pe a mea de asemenea fapte; incearca si renumitul smotru-4 labe steegi o gresie...stiu ca ajuta. Sau cum a zis dr. at, 4 labe si fara sa faci nimic.

Ziki eu mi-am luat la 30sapt.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

multumesc fetelor, pt raspunsuri!
ata ete, sa vad ce fac si cum pun problema. macar medical sa-mi dea.

oricum, ma intorc sa va zic, si poate dau totusi de baut

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Semnat petitie dar stiu ca e degeaba...ei fac cum le taie lor capul fara a se gandi si la oameni in general.

Simo, de ieri dimineata am si eu acele intepaturi in burtica...le-am avut toata ziua si noaptea si azi la am...abia m-am miscat pana la serv cu naveta mea...Eu una banuiesc ca e de la o mancare ce m-a balonat (am mancat conopida) iar contractiile sunt de la balonare...Cel putin pana acu asa am constatat. Poate ca si la tine e la fel. Mananca si tu azi mai atent, ia poate si un carbune, ceva antibalonare,si vezi cum te simti. Iti tin pumnii!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Bucurie mare pe mine! M-au inundat vecinii
O idioata care n-are scurgere directa la masina de spalat a uitat sa puna furtunul ala sa se scurga undeva si l-a lasat asa, atarnat...asa ca toata apa s-a dus in holul ei si , evident in al meu. Ploua la mine in casa intr-o veselie...oameni tampiti. M-am dus la ea la usa...habar n-avea!!!!
Off, lasa ca ne facem noi mari si ne luam casa la curte sa nu mai avem vecini dusi cu capul!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ziki, daca ai imprimanta scoate ti legea in care spune ca a dreptul la 126 zle prenatal/postnatal din care 42 obligatorii dupa nastere. in rest se compenseaza intre ele. bafta!

aaa si intrebai (tu parca, nu??) daca bb are greutate./sapt in avans inseamna ca nasti mai repede??? nu neaparat, poti naste la termen un bebbe mult mai mare!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

tre sa mi iau niste ciorapi constrictivi ca nu se mai poate
parca am picioarele lui mama, mi e scarba sa ma vad asa
m a chinuit s un carcel azi noapte, of mai e o luna si gata

sunt spume am vb cu mama si cica in weekend vine sor mea cu familionul, ca deh e rost de carne pe moca......n o sufar, o nesimtita si mai e si proasta de gura, daca face ceva si scoate ochii apoi

patricia coboara la slatina pt sorici
tunde al tau merita un pumn in gura rau de tot, nu i ar fi rusine, nu se gandeste ca streseaza copilul?
simo stai linistita, am zis, care cumva sa va bagati in fatza
ralu da i si cu dicarbocalm, eu daca nu merge renie mai iau si dicarbocalm

ma duc sa mi fac o , ca tre sa ma duc iar la posta dupa punga aia de bani de la somaj

fetelor o zi frumoasa

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput