Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Irinuka, multumesc pt parola!
Am vazut frumoasele poze. Si ma oftiiiiic! Va vad atat de frumoase iar eu ma simt ... nu mai zic nimic. O sa ma bata sotul meu daca vede ce scriu aici :D
M-am minunat de toate lucrusoarele frumoase pt bebei. Acum ca stau acasa, ma apuc sa sortez din hainute (am vreo 2 saci, si cumparate si primite), le pun pe dimensiuni si le spal, calc. Activitate nu gluma :)
Promit sa fac poze si sa postez si eu pe contul comun, pe masura ce dovedesc teancul de hainute!

30+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna dimi si de la noi si mare de tot pentru toate fetele; ca de obicei multumim irinuka, roxana si dangabriela pentru micul dejun.
Noi amn inceput de ieri sa stam acasa, numai ca era a fost o zi un pic mai agitata dar azi stau si lenevesc si vreau sa fac ceva mancarica dar sa vad ce (m-am molipsit de la voi ca faceti numai lucruri bunute)...
imi pare rau pentru fetele care nu au vesti tocmai bune dar sigur o sa fie bine pana la urma asa ca trebuie sa tinem capul sus indiferent de situatie...
felicitari fetelor care au rezultate bune la eco... wauuu ce bebei grasunei aveti..
noi duminica am facut o serie de cumparaturi pentru bebe (chiar de la C&A ca tot am vazut ca vb despre) foarte frumusele dar imi este un pic teama sa nu fie micute,dar vedem noi dupa ce vine bebita; mai avem de cumparat o gramada de lucruri, dar le luam noi incet incet... astept cu nerabdare ziua de vineri sa mmergem la control sa vedem ce face bebe ;

29 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Neata burtici si o zi frumoasa! Daca se poate vreau si eu parola.

Gabriela
30 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Azi m-am trezit iar pusa pe activitati..Avem de calcat si de facut papa. Dupa amiaza poate ies putin in oras sa ma intalnesc cu o prietena, dar ma deprima tare vremea asta!

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
Relusha, sper sa se intoarca bebe al tau si sa fie bine bine la urma. Tu sa faci ce ti-a zis medicul, stie el ce stie, apreciez ca macar iti da solutii si nu da verdicte finale de pe acum. Din pacate pe aici cei mai multi medici ar fi spus - cezariana direct, ba chiar ar fi zis mersi ca scapa de un stres si iau si spaguta mai maricica! Hai bebe, mai fa o tumba si n-o mai supara pe mami!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Irinuka saru'mana pt incurajari, nu stiu cum o sa iasa, ce-o sa iasa...
eu vreau de la sfarsitul lunii, cand o sa am fix 84 de zile - 28 de sapt.
daca nu se poate, voiam doua saptamani de medical...
pt ca dupa o absenta de o luna jumate, nu prea vreau sa merg la serviciu doua saptamani, mi se pare absurd. plus ca aia deja au facut schimbari, poate nici nu mai am biroul, calculatorul, etc.
sper sa vorbesc calm, sa nu bazai (ca eu asa fac ) si normal ca revin sa va dau de baut!!!

nu mai stiu fetelor ce probleme ati zis fiecare, dar va pup mult pe rand, si cred ca acum, pe ultimele 200 de metri (sa nu va sperii) trebuie sa fim grupate, sa ne putem sustine

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza si de la mine! Buna cafeaua

Mai am si eu un pic de mers la servici si apoi gata, bag concediul ca deja nu ma mai tin puterile, si cu condusul cam greu, noaptea nu ma lasa bebe sa dorm pe partea dreapta unde e capul, cred ca-l presez si uite asa ma tot foiesc . Vad ca tot nu vrea sa se intoarca, se tine cu dintii de coastele mele. Taica-miu a zis ca poate d-aia nu vrea cu capul in jos, ca stie ca va ameti

Relusha, oricum bune sfaturile de la dr. tau, o sa le aplic si eu, desi cum sa stau 15 min cu fundu in sus?! Of... Mai putin bune vestile ca s-a intors bebelicul aiurea, dar poate se intoarce la loc

Eu incep sa am enervez pe aia cu mobila, au mai bine de 1 luna de cand tot zic ca vin si ma tin in loc Vroiam sa pun hainele la loc, patut, etc. sa nu stau cu burta la gura sa fac efort Daca nu vin pana la sf. sapt, cer avansul inapoi si sa fie sanatosi

Tunde, nu te mai consuma... tu nu stii ca oricat ne-am boci noi, ei oricum raman la fel?! Asa ca..vezi-ti de ale tale, de Mario, fa lucruri pt tine, timpul trece. Dupa nenumarate certuri cu sotul in trecut, eu mi-am invatat lectia, mai multe pt mine, mai putine pt altii

fetele si o zi faina! Desi e cam mohorata vremea, asta e, noi sa fim sanatoase!!!

Aaa, si dati-mi si mie va rog PM cu parola noua, ca m-ati facut tare curioase cu achizitiile de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!!

Tunde, stiu ca suna a cliseu dar, din pacate, barbatii trebuie si ei intelesi. Nici eu nu permit si nu inghit sa se tipe la mine, iar cuvintele nu le uit luni intregi...daaarrr, e sotul tau, il iubesti si te iubeste. Toti suntem oameni si gresim, iar la nervi gresim cel mai tare. Iti doresc multa putere de intelegere si putere de a ierta.

Bebelu, eu am citit intr-o carte ca nu trebuie sa te intinzi in pat imediat dupa mancare..eventual stai in scaun o juma de ora...asta pentru reflux, arsuri. Apoi, mie mi-a spus ca pot lua dicarbocalm chiar si zilnic cum am trecut de 6 luni, asa ca poti lua fara probleme. Am o cunostinta care le lua ca pe bomboane si are un baiat sanatos si voinic si mare.

Felicitari ptr bebeii grasuni! Eu ma duc abia in dec la eco, daca nu intevine altceva (Doamne feri).

Buun. Ma intorc la munca mea de birou si va doresc o zi minunata!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata

multumim de cafea
eu am intarzit cu diverse treburi..treburi importante

Azi mergem la doctor..facem si ecografie.
din pacate ma simt cam rau de aseara, toata noaptea m-am foit in dureri, am contractii dureroase, cam 2 pe ora..dar 2 zdravene
oricum as sta zici ca am tepi in burta..mai ales in partea de jos la col..ovare..nu stiu ce-i acolo ca ma doare toata zona, plus dureri de spate ca la cm care nu ma lasa deloc.
mai am multe de facut..hainele lu bebe nu le-am spalat/calcat,pentru bagaj inca imi mai trebuie diverse maruntisuri..patutul imi vine abia pe sambata cred..ooof
stau in pat azi,inghit in sec si sper sa fie ok..vb Mirelei, nu ne bagam in fata

sa aveti o zi frumoasa

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor sa ne unim si sa semnam cu toatele petitia importiva reducerii concediului de crestere copil de la 2 ani la 1 an.

http://www.petitieonline.ro/petitie/impotriva_reducerii_concediului_maternal_de_la_24_luni_la_18_luni-p61423041.html

Codruta cu de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

simo, nu te baga in fata, stai linistita azi si nu te gandi la ce nu ai facut, ca poate iti vine idei sa incepi sa zburzi prin casa...
am semnat deja 3 petitii pana acum, imi fac datoria morala, dar stiu sigur ca nu va servi la nimic.

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput