Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata burtici!
Am revenit dupa o pauza de cateva zile bune, dar am venit cu vesti bune. Saptamana trecuta am schimbat prefixul, avem 30 sapt si cateva zile si incepand de ieri am intrat in concediu medical. Asa ca de acum inainte ne ocupam doar de ceea ce ne place :)

Ca sa incepeti ziua cu bine fac cinste cu cafelute, capucino, suc de portocale sau orice mai aveti voi nevoie ca sa va treziti!

Incerc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai discutat in lipsa mea.

30+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata buburuze!

Haideti la gogosele calde! Si o clatituta cu dulceata, cu ciocolata sau chiar cu inghetata - cine mai doreste? Poftiti cumva la o placintica fierbinte?
Toate va sunt servite!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata burtici somnoroase!!
Va dau eu cafeluta si ceiut fierbinte, laptic, cornuri, pateuri si strudele aromate, si tot ce va mai pofteste burtica!!

Vreau sa deschid ziua cu vesti bune de la eco. Bebe bine dezvoltat, nu prea grasun, are 1557 gr, a stat frumos la pozat , si seamana cu mami a lui!Incerc sa scanez cateva poze, sa le pun pe cont, un pic mai tarziu!

Acum sa trec la lucruri mai putin placute: in prezent indemnizatia de crestere a copilului se acorda pana la implinirea varstei de 2 ani , sau timp de 2 ani de la incheierea concediului postnatal?? Ca nu stiu exact!

Pupici tuturor, si o zi minunata , in pofida vremii de afara

FVL heterozigot, 30 de saptamani

Mergi la inceput

Roxana_82 bine ai revenit "pe baricade". Sa te bucuri de concediul prenatal, sa te relaxezi si sa ne scrii cat mai mult!
Buna cafeluta... sa ne mai servesti si alta data!

Danina ~ foarte dragute lucrusoarele. Sa le stapaniti sanatosi. De burtica ce sa mai zic... Sexy - normal!!!

Tunde scumpo, incearca atunci cand te superi asa sa intri pe net sa vorbesti cu noi, sa te descarci. Nu mai face prostii cu medicamente - e pacat sa faci alte alea rele. Te pup dulce sa treaca supararea!

Ralu ma bucur ca esti bine. Ai disparut asa dintr-o data si pentru 2 zile - nu suntem obisnuite cu de-astea.
Cu arsurile nu stiu ce sfat sa dau ca eu n-am... eu am direct dureri de-alea mari cand se joaca bb cu jucaria numita "stomacul meu".
P.S. Ti-am motivat absenta si "catalog".

AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

am citit tot, dar este un mare "talmesh-valmesh" la mine in cap.... oricum sa stiti ca ma bucur pentru fiecare burticuta care are vesti bune si ma intristez pentru cele care nu au vesti asa de bune, dar trebuie sa fim optimiste ca totul va fi bine pana la final.... o sa nastem copii sanatosi si cuminti.....

am fost si noi ieri la control.... bebelinul meu se pare ca rae chef sa o streseze pe mamica lui.... la ecografia de la 32 de saptamani era cu capul in jos, ei uite ca acuma si-a schimbat pozitia si e transversal.... m-a avertizat doctorita ca daca nu isi schimba pozitia, cezariana scrie la mine in frunte si asa de mult nu imi doresc sa ma taie..... mi-a mai zis sa beau multa apa sa "produc" lichid ca sa aiba loc sa se intoarca la loc si sa stau cate 15 minute dimineata, 15 seara in patru labe cu capul jos pe perina si fundul sus.... peste o saptamana merg iar la control...

cam astea au fost vestile despre noi....

va si sa aveti grija de voi si de buburuze....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 6 saptamani

Mergi la inceput

Felicitari danagabriela pentru vestile bune de la eco. Tine-o tot asa!

Despre indemnizatie iti pot spune ca incepe dupa ce ai teminat cele 42 de zile de postnatal - timp de 2 ani, sau 1 dupa cum se vehiculeaza.

AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata burtici!

multumim de micul dejun copios!
tin sa va spun ca azi-nopate v-am visat pe unele dintre voi, erati intr-o revista, in pictoriale cu gravidute, iar Ralu isi daduse intalnire cu mine acasa la noi sa vorbim despre unde/cum nastem

e clar, nu? am luat-o pe campii.

va pup si va urez o zi buna. in acelasi timp, imi urez si mie ca azi am o zi grea -> merg la doctorul cel simandicos sa discut despre prenatal..

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 28 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Vreau si eu sa vad pozele mult laudate si nu mai pot accesa contul.
Daca s-a schimbat utilizatorul si parola, vreau si eu va rog mult!

30+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Ups Relusha smecher bb al tau. Te-a pacalit odata ca e "pe pozitie", iar acum... te baga in sperieti. Nasol! Tinem pumnii sa se intoarca cum trebuie!
Felicitari pentru restul vestilor bune!

Ziki mergi cu tupeu, ca el isi ia bani de pe urma ta. Nu-l lasa asa cum vrea el. Te asteptam bucuroasa, ca dai de bauta cand revii da?!?

Roxana_82 iti trimit acum parola!

AMR 41 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata burtici,ff buna cafeaua
Dangabi felicitari pt vestile bune,
Danina, uauucate lucrusuoare...si ce burtica..

Sherbi iti tinem pumnii, sper sa fie totul ok
ggsk, am semnat dar sunt sceptica
Tunde, stiu k e usor de zis, si pt tine mai greu de facut insa, nu te mai supara!!!astea sunt lucruri trecatoare si neinsemnate,gandeste te la sufletica din tine ca se intristeaza si ea cand simte ca mami a ei e trista si suparata
Relusha sper sa se intoarca bebe la loc, stai linistita, mai e timc
Roxana 82 ma bucur ca sii bb al tau e bine si ca ai intrat in concediu

azi facem si noi 30 sapt

fetele

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput