Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Am scris si la dezbateri si scriu si aici, sa va rugam mult de tot daca putem sa introducem si cazul lui Raul la bazar umanitar. Mama lui Raul si-a luat angajamentul ca o sa respecte tot ce e trecut in regulament si eu de asemenea o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-i ajut. Maine o sa vorbesc cu ea sa-mi spuna exact tot ce cheltuie lunar cu Raul, bani pentru terapie, medicamente si tot ce-i mai trebuie. Sper sa reusim sa-i mai alinam suferinta si sa progreseze putin cate putin. Noapte buna si o saptamana asa cum vi-o doriti! |
dragele mele,puiul asta de om nevinovat are nevoie de noi!haideti sa-l ajutam cum putem noi mai bine!asa cum o facem de fiecare data!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
madyrizi spune:
io mi-am spus parerea la dezbateri.
daca e nevoie o zic si aici: sunt de acord ca si cazul lui raul sa fie acceptat la bazar.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
alexandrina spune:
Studiez toata activitatea de peste week-end insa m-ati emotionat (Mihaela, Mihaela...) si nu mai stiu unde am ramas. Am intervenit sa va multumesc mult si sa va spun ca-s pe frecventa. Aveti putintica rabdare.
Am avut o saptamana si un week-end maraton dar suntem bucurosi si fericiti. Am avut o mini-petrecere, la care a participat si cea mai apropiata bazarista cu Sara ei (anca_27), ce mai, Bazarul ne schimba tuturor viata in sens pozitiv. Va multumim din suflet. Sa vi se intoarca bunele ganduri inzecit!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
kokiy spune:
'Neata ...am ridicat si eu colete de la Pooh si Mihaela77O...multumim, sunt foarte frumoase
Promo 50%
Leditia spune:
Buna dimineata.
Am o rugaminte la toate fetele.In cazul in care se vor confirmari sau aveti sa ma intrebati ceva,va rog sa-mi dati PM.Nu am timp sa citesc atatea pagini din urma si efectiv,mai nou imi trebuie o zi de 50 de ore.Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
kokiy spune:
Am si eu o rugaminte la voi,ca sa nu mai deschid subiect ...imi puteti recomanda un pneumolog ptr. copiii in Bucuresti,fimiu e deja la a 3a pneumonie in 3luni ,plus muci de care nu scapa de cateva luni...de la pediatru si de la spital primim doar medicatie pe baza de antibiotice si cateva siropele ,nu sunt deloc multumita,chiar nu am chef sa stau 3 zile in spital ,iar cand ne intoarcem acasa sa o luam din nou cu mucii si tusea ...
Scuze de off topic
Promo 50%
carminabulina spune:
Nushulica, te rog bifeaza ca platiti pantofii sport Nike. I-am platit de ceva vreme, multumesc!
Btw, ai trimis calutul de lemn de la ursuleata la parohie? Nu de alta dar am vazut ca ea nu are ciresica la nume desi a donat calutul si asa mi s-ar parea corect.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Nushulica, te rog bifeaza ca platiti pantofii sport Nike. I-am platit de ceva vreme, multumesc! Btw, ai trimis calutul de lemn de la ursuleata la parohie? Nu de alta dar am vazut ca ea nu are ciresica la nume desi a donat calutul si asa mi s-ar parea corect. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
carmina nu am stiut ca ai platit ca nu am primit niciun mesaj...zilele trecute iti ceream adresa sa trimit coletul dar nu mi-ai raspuns
calul nu l-am trimis la parohie ca nu am mai apucat ,sta si acum aruncat pe la mama prin debara ca nu e bun ...a incercat tata sa-l faca dar nu a reusit...sincer nu stiu daca l-as fi trimis la parohie daca s-ar fu=i bucurat vreun copil de el
daca il vrea i0l trimit inapoi
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
pooh spune:
Nushulica,am platit si eu lucrusoarele castigate de tine....nu mai stiu daca a confirmat Sabina,insa am s-o rog sa mai confirme inca o dataPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Alex@Sara spune:
ziua buna tuturor.
AM intrat rapidulescu sa intreb daca are cineva nevoie de un PC sh -tastatura si soricelul vor fi noi-ca am vrea sa punem unul la bazar .sau daca e cerere chiar 2...3
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009