Bazar Umanitar***54***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza, gagici!!!
multumesc pentru felicitari. le merita scolarelul meu ca vrea sa faca suplimentar si e constiincios. merita ceva frumos, nu? ma gandesc...

daca tot nu mi-au venit ieri mesajele, azi am avut 40 de mesaje. au venit azi noapte pe neve.

multam de cafea ca acum beau si eu .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

mamagiuliei multumesc pt cafea, nu imi place sa beau singura
nushulica intr-adevar mai avem 4 luni de tras...si noaptile deiarna sunt al naibii de lungi

miflore multumim mult

mihaela077
si dodo_pui o sa platesc azi facturile...abia astept bluzita de craciunita, o sa am nevoie si de un costumas de mosh pt Petru

madyrizi felicitari pt rezultate si cometariile tale sunt ...super

LA MULTI ANI Maria !

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Neata mai intai va zic cum am dormit adica tot cu laterala lipsa dar cu fata la perete schimbam pozitia astazi din nou sa vedem cum o mai fi.Acum Daria eu sper sa ma intalnesc cu Ledi sa ii dau banutii direct ca mai bine merg sa ma intalnesc cu ea decat sa merg la banca deci sa vedem ce program va avea si cand va putea sa ne vedem sper sa poata.
Acum sa nu uit La multi ani Maria,mai cu intarziere dar mai bine decat deloc,Alexandrina sa iti traiasca printesa si sa fie ascultatoare,Mady felicitari pt reusite si cu tricourile cu burti eu zic ca astia de la fabrica sunt de vina nu saracii sotii nostrii stresati si obositi care fac un dus si rezolva problema fata de noi pt care si baia e cu schepsis cel putin asa cred eu(pai numai la par daca e sa o luam asa sampon,apoi balsam sau vre-o masca apoi tratament pt luciu sau refacere sau alte alea nu mai zic daca iti mai cade si parul ca tot aminti Diana) pai nu?????Eu cam dupa 1 an al lui fimiu am inceput sa revin si eu la normal ca om dar pana la an nici in baie nu puteam sa stau linistita ca daca plangea copilul auzeam pe cineva ca striga "mamiiiiii" sa nu mai zic ca la cosmetica cand mergeam culcam copilul,taticul din dotare nu mai misca in casa si chiar si asa stateam cu tel in mana ufffffffffffffff dar bine ca a trecut acum mai nou tot ce imi trebuie gasesc in gunoi si daca cumva duc gunoiul fara sa il verific am pus-o rau de tot in gunoi la mine se gasesc ceasuri,margele,mai nou furculite dar nu una doua ci toate,rasnita de piper de 2 luni cred ca o caut acum am renuntat cred ca a fost in gunoi si ea.V-am pupat ca nu se stie cat timp liber mai am pana se trezeste spiridusul.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242
acum mai nou tot ce imi trebuie gasesc in gunoi si daca cumva duc gunoiul fara sa il verific am pus-o rau de tot in gunoi la mine se gasesc ceasuri,margele,mai nou furculite dar nu una doua ci toate,rasnita de piper de 2 luni cred ca o caut acum am renuntat cred ca a fost in gunoi si ea.V-am pupat ca nu se stie cat timp liber mai am pana se trezeste spiridusul.

As vrea sa zambesc ...dar Isabella ce are de aruncat arunca in chiuveta de la bucatarie...iar gunoiul era prin casa.Acum sunt legate usitele de la masca....si atat trage de ele si le tranteste....sa vad cat or rezista

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui diana2242
acum mai nou tot ce imi trebuie gasesc in gunoi si daca cumva duc gunoiul fara sa il verific am pus-o rau de tot in gunoi la mine se gasesc ceasuri,margele,mai nou furculite dar nu una doua ci toate,rasnita de piper de 2 luni cred ca o caut acum am renuntat cred ca a fost in gunoi si ea.V-am pupat ca nu se stie cat timp liber mai am pana se trezeste spiridusul.

As vrea sa zambesc ...dar Isabella ce are de aruncat arunca in chiuveta de la bucatarie...iar gunoiul era prin casa.Acum sunt legate usitele de la masca....si atat trage de ele si le tranteste....sa vad cat or rezista

Dumnezeu imposibilul!

si eu le-am pus elastic acum dar nu cred ca tine minunea prea mult.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

dodo_pui am platit 20 lei pt factura, produsele sunt acestea:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8873
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8866
rog confirmare
multumesc

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.

Azi voi trimite pachete ptr:

Ursuleata
Alinamoro
Diana2242
Tricky
Elinia
Kid
Ramona_patra
Ellax

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

dodo_pui am platit 20 lei pt factura, produsele sunt acestea:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8873
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8866
rog confirmare
multumesc

Multumim,cum se vad bifez si anunt atat aici cat si cand pun la posta

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

am pus produse in bazar

BAZAR GENERAL PE DC

BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

neatzaaa
Mady felicitari pentru piticutz,
confirm cei 3 lei de la anyvoicu ducky
E sa va dau o veste Alexutza mea .. face pipi la wc ,e tareee mandra ,ar vrea non stop si sa ma vedeti cum alerg cu ea in brate in toata casa in funduletul gol sa o pun pe wc .. ,aseara am cazut lata .. .Mai nou isi ia si mancare cu ea pe wc zice ca ii place..auzi tu .. da na .. las sa faca pe wc ,ca m-au rupt pampersii .... ii pun noaptea
ma duc sa iau carte de care are si dna logoped de la editura 8 LOG ca nu mai este Sa invatam cu placere .. daca e careva interesata sa ma sune .. pana ajung acolo sa o cumpar.
Va pupic

Sunt doar un copil care ISI DORESTE SA MEARGA

Mergi la inceput