Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 5
sweetyana spune:
alex@sara pune-le si vom vedea mai departe...
daca este bun si pretul ok unul poate-l iau eu.... nu se stie..
Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
carminabulina spune:
Nushule am raspuns imediat dupa raspunsul tau, dar nu mai stiu pe la ce pagina. caut si trimit link la tine.
Imi pare rau sa aud ca nu-i bun calutul. Desi eu cand l-am vazut ultima oara era intr-o stare perfecta, doar un maner era desprins, oricum arata mai bine decat al meu pe care l-am donat cuiva. Era si mai curat...in fine nu mi s-a parut chiar asa de aruncat sincer. Doar daca in timpul transportului nu o fi suferit cine stie ce pagube in rest, no offence, calutul era in stare perfecta. Pe bune, cred ca exagerezi cand spui ca nu s-ar fi bucurat nimeni de el. Poti sa mi-l trimiti mie, ai mei sigur se vor bucura de el ca pe al lor l-am donat in acelasi timp cu ursuleata,ti-am spus al meu arata mai rau decat al ei si tot nu as putea spune ca nu s-ar fi bucurat nimeni de el .
adablackcat spune:
Nushu, nici pe mine nu m-ai bifat achitata la minunatii balerini...
Edit ca acum sunt bifati!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Nushule am raspuns imediat dupa raspunsul tau, dar nu mai stiu pe la ce pagina. caut si trimit link la tine. Imi pare rau sa aud ca nu-i bun calutul. Desi eu cand l-am vazut ultima oara era intr-o stare perfecta, doar un maner era desprins, oricum arata mai bine decat al meu pe care l-am donat cuiva. Era si mai curat...in fine nu mi s-a parut chiar asa de aruncat sincer. Doar daca in timpul transportului nu o fi suferit cine stie ce pagube in rest, no offence, calutul era in stare perfecta. Pe bune, cred ca exagerezi cand spui ca nu s-ar fi bucurat nimeni de el. Poti sa mi-l trimiti mie, ai mei sigur se vor bucura de el ca pe al lor l-am donat in acelasi timp cu ursuleata,ti-am spus al meu arata mai rau decat al ei si tot nu as putea spune ca nu s-ar fi bucurat nimeni de el . Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
imi cer scuze nu am vazut postul tauca nici nu intru asa des si nici nu citesc tot,te rog da-mi un pm cu adresa ta
cat priveste calutul(off nush cine m-o fi pus sa ma leg la cap cu el ca mai tare m-a incurcat mama in fiecare zi imi tot zice ca il arunca ca nu are loc de el)deci calutul a ajuns la mine in stare sa zicem bunisoara daaar avea lipit cu scotch de ala negru un maner ieseau niste suruburi din el pe care ar fi trebuit sa intre manerele cred plus ca era un pic "desalat" sa zic asa si ii ieseau niste bare de fier din picioarele din spate...ei atunci i-am scris lui ursuleata ca nu imi place cum arata si ea mi-a zis f clar ca ea nu il mai vrea inapoi si daca vreau pot sa-l si arunc...deci intr-un fel a recunoscut si ea ca nu e chiar ok...oricum eu daca l-as fi dus acasa in starea aia si il vedea sotul meu cred ca zbura p geam in secunda 1
nu zic poate ca daca era reparat ...poate ar mai fi putut fi folosit...dar eu nu mi-am pierdut timpul cu asta,s-a uitat un pic tata la el si a zis ca pot sa-l arunc si gata
daca il vrei tu atunci sa vad cum fac sa caut o cutie mare si ti0l trimit dar nu promit sa ma misc rpd pt ca 1 nu gasesti oriunde cutii asa mari si 2 mama nu poate merge cu ditamai cutia la posta in brate deci trebuie sa vedem de o masina(iar sotul lucreaza pana la 6 deci nu e disponibil)
chiar imi pare rau ca am facut "achizitia"(pun ghilimele pt ca nu l-am platit,am zis din start ca il platesc doar dupa ce vad in stare e) si imi pare rau ca ursuleata s-a razgandit si acum prin tine intreaba de el cand ea singura a zis ca il pot arunca...si daca il aruncam acum ce se intampla?
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
nushulica spune:
ada v-am bifat pe toate acumeu sincer am uitat
carminabulina spune:
Nushu, sunt...siderata de descrierea facuta calutului.
Hai sa-ti spun povestea lui ... si ursuleata daca nu intra aici nici habar nu are de aceasta discutie.
Acum cateva luni in urma ursuleata a vrut sa doneze calutul pentru ca nu mai avea loc in casa si m-a rugat pe mine sa ma ocup de procedura. Asa ca am fost la mama acasa, l-am pozat, l-am pus pe net la bazar. EU l-am pozat, eu m-am ocupat. Jucaria era in stare foarte buna, doar ca in poza nu era sters de praf, am inca poza, de aici nu inteleg descrierea ta ulterioara. Am sunat-o atunci pe ursuleata si i-am spus ca are un maner desprins si sa se ocupe de lipirea lui. Acum fie vorba intre noi, manerul e asa sa fie, pt ca un copil de 2 ani, chiar si mai mic, ca Irina era mai mica de 2 ani, se tine de urechi sau de coama calului. Ursuleata a zis ca se ocupa de acest aspect si a ramas in seama ei expedierea lui. Nu-mi era prea clar ce s-a intamplat atunci asa ca zilele trecute am intrebat-o ce a facut cu acel calut ca l-as vrea eu. Mi-a spus ca ti l-a trimis prin Fan Courier ca nu ti-a placut si ca o sa-l donezi la Prohie, cum ea nu avea cireasa de aceea te-am intrebat ce ai facut cu el.
Cat priveste desalatul stiu exact la ce te referi, asa este de cand il cumperi, cu o usoara gropita sub sezut, cu toate acestea nu le este rusine celor care-l vand sa o faca cu 170 sau chiar 200 lei.
Revenind la subiect, nu stiu exact ce a incercat tatal tau sa repare si de ce in afara de acel minunat maner.
Probabil ca Ursu a sspus ca ea nu-l mai vrea inapoi si ca poti face ce vrei cu el (daca asta implica si aruncarea lui, nu stiu) dar eu l-as vrea pentru mine si pentru ca atunci a fost donat pentru David voi pune 50 lei in contul lui.
Am sa vorbesc si cu ursuleta sa vad daca din momentul in care eu l-am pozat si pana ti l-a trimis tie au mai intervenit modificari in aspectul calutului, ceea ce ar fi absurd oricum ai lua-o, dar am sa o fac.
Si cam atat. Probabil ca nu ar fi fost aceasta discutie doar ca ai aparut cu elemente inedite si m-au bulversat.
sabina.p spune:
UFFFF ,Alexia mi-a racit .. stranuta intr-una are un pic nasucul infundat ,i-am dat oscilococcinum, si i-am pus in nasuc biorinil si 10 pic de vit C(pe gura ),Aveti vreun sfat pentru mine ce as putea sa ii dau ... ?ca nu imi vine sa merg la doctorita ei ca stau cu orele pe holurile alea pline ...
Cred ca mi iau adio de la bazin saptamana asta
Sunt doar un copil care ISI DORESTE SA MEARGA
nushulica spune:
mi-am adus aminte acum ca ursuleata mi-a scris pm cu cateva zile inainte de livrare in care mi-a zis ca mai intarzie cateva zile cu livrarea ca trebuie sa-l repare sotul ei...te rog s-o intrebi toate lucrurile astea sa nu se creada ca infloresc...mi-e ciuda acum ca nu mai am pm-urile de la ea
oricum discutam degeaba o sa fac tot posibilul sa ti-l trimit si gata,chiar sunt curioasa daca o sa il poti folosi
georgipuia spune:
Mama ce de mi-ati mai dat de recuperat... ola fetele... sa stiti ca eu sunt prin zona... va citesc printe picaturi, dar nu mai reusesc sa si scriu... am la munca o perioada aglomerata, m-am zapacit in telefoane si azi chiar nu ma simt bine deloc...
Vad ca ati bagat marfa noua... da ma abtin.. ca-s rau-platnica si mie rusine de voi... eu am reusit sa mao scot de la dulap 3 lucrusoare... sa le spal, calc si sa mai vin si eu cu oferte sa-mi mai spal pacatele...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Mari au intrat banutii pentru bluzite...dau semn cand ajung la posta...Multumim
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!