Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 30
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 mi-a venit fustamihaele e superba si imi vine ca turnatasarumana si pentru bonus care e belea |
s-o porti sanatoasa si cu placere!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
alexandrina spune:
Va salut cu drag, in doua zile abia acum am reusit sa va prind din urma.
Nu confirm de la subiect, dar daca apare ceva pe mail, ma bag.
kari daca nu-i secret, cu ce boala te confrunti?
valentina doidoi cum mai esti?
Mai demult se facea trafic pe aici cu creme/sampoane pentru anti cojite. Mai are cineva vreun astfel de produs de pus?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Jasmin012 si mie imi joaca memoria feste...sincer nu stiu cat e de ok....eu inca dau vina pe toate ce le-am trecut si era normal sa-mi afecteze si "cutia cu maimute" dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, in general am o memorie foarte buna si de fiecare data imi amintesc cu cateva zile inainte de o zi importanta (de exemplu de ziua cuiva) dar chiar in ziua respectiva ma iau cu treburile si de multe ori nici nu-mi dau seama in ce data ne aflam... Poate mi se intampla asta fiindca nu lucrez si nu tin cont de data din calendar. Ca daca ma duceam la birou tineam evidenta datei si era exclus sa ratez ceva.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
sabina.p spune:
Neata fetelor
Cam tarziu stiu ..dar am pregatit micul dejun cu Alexia ,care nu vrea sa bea picatura de ceai ,din pacate m-a luat si pe mine o racealaaa ,Alexia este la fel ,azi mergem la medic .cu ea ca .. nu vreau sa fie mai rau dupa .
Pentru cine am de pus colete cred ca maine ajung .
Va pup si scuuuze ,ca nu am cum sa ajung mai devreme.
diana2242 spune:
Fetele scuze de off topic dar eu nu mai pot cred ca cedez nervos atunci cand imi trebuie ceva atunci nu e de gasit,caut farasul de cand m-am trezit si degeaba nu imi inchipui unde a disparut si asa nevoie aveam de el,am tot folosit o coala dar totusi unde sa il mai caut ca ma invart ca o curca de azi dimineata si nimic nu se vede in urma.uffffffffffff o iau razna
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
RHYANNA spune:
am ridicat 2 colete dis-de-dimineata super..................
mamagiuliei sarut'mana pentru set sunt super incantata cred ca SAREI ii va placea f mult
proba de foc astazi cand venim de la gradi
multumim mult
pooham ridicat cutia imensa de la posta
multumim mult de to ne super plac gecutele,traningul,bonusurile sunt ff mari mult mai jmult decast am platit eu ca sa nu mai zic de transport care cred ca te-a ruinat(ti-au luat sigur de colet mare,oricum nu ne spalam cu toate apele la tine
la fel vedm dupa ce o aduc de la gradi daca ii va placea(sunt sigura ca va fi incantata
va multumesc din suflet
diana2242 spune:
La mine nici posta nu mai ajunge,Daria cand ai pus setul meu ca nu mai tin minte dar oricum parca vineri sau luni si nimic,Mihaela MI-A PUS LUNI SI TOT NIMIC azi sper sa ma intalnesc cu Ledi sa vedem ce program au ei.Ma duc sa imi fac calcule la putinii lei care ii mai am
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Leditia spune:
Jasmin,pe 23 am sarbatorit si noi ziua noastra de casnicie.Sarbatorit e mult spus,insa si eu am uitat si zau ca nu am facut o tragedie din asta.Mi se intampla sa mai uit lucruri,e normal,e stresul de zi cu zi,agitatia continua,probleme mult mai grave care te apasa si e normal.
Eu seara mi-am amintit,pt ca voiam sa citesc la subiectul lui pisselino,sa vad ce mai face Robi si am vazut k ultima postare era din 23..si eu credeam k suntem in 22,adica bagam si mana in foc pt asta.
Hai,capul sus,sarbatoriti in weekend,cand sunteti liberi.
Kari,o imbratisare calda pt tine.Sper sa fi totusi bine.Sanatate multa iti doresc si toate cele bune.
anca,britax-ul este o firma super buna,nu buna.Fetele de la odiseea mea vorbeau mult de scaunele astea,insa sunt si f scumpe.Eu am luat bertoni,am preferat sa iau nou,pt ca second as lua numai de la pers de incredere,sa stiu clar ca acel scaun nu a fost implicat in accident,ca nu e de multa vreme(cica plasticul ala s-ar deteriora in timp).Nu stiu,mereu am spus ca siguranta copilului este cea mai importanta.
O zi frumoasa va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Jasmin012 spune:
Fetelor, multumesc, , mi-a venit inima la loc. Credeam ca numai eu sunt uituca la faze din astea.
Am imiplinit 10 ani de la casatorie... ce mai, sunt batrana
Ledi, felicitari pt ziua casniciei . Cati ani aveti?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
valentina_22 spune:
, de intrebare, draguta ca de obicei!
Am si zile mai bune si zile mai putin bune...Fizic, inca ma resimt, desi ar trebui sa ma odihnesc cat pot de mult sunt slabe sanse, singura cu doi copii mititei. Psihic, ei aici e aici, de la excelent in sus. Sunt sanatoasa dom'le si nu am nimic!
Saptamana viitoare trebuie sa sun la institut sa vad daca a iesi biopsia. Si discutam dupa....
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2