Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 29
claudia.andrici spune:
Buna fetelor .
Ce faceti ?,eu imi cam prind urechile pe aici pana ma obisnuiesc
,sper sa aveti o zi buna .pa pa
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi sigur ca vreau!!! dau oricat!!! vand un rinichi!!! nu glumesc, chiar vreau. |
alex_andra,te-ai scos daca Mady,da un rinichi pt cateva malete!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
madyrizi spune:
mihaela, nu mai am bani dar nu ma las. scot eu si din piatra seaca. si banii pe produsele care le pun fara umanitare merg tot la umanitare. deci nu ma las, da?
valentina, da' si mie reteta de prajitura/placinta cu mere. am facut saptamana trecuta, umplutura a fost belea, dar foile din comert sunt tare naspa. le-au mancat kapkaunii, dar parca...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
georgipuia spune:
superafacere.. eu dau si un rinichi si bucata de ficat si ovule muulte, dar ii dati o casa?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
alex_andra spune:
:)))
ok, mady, eu o sa ma duc pe 1decembrie, sau in zilele imediat urmatoare,in cazul in care pe 1 decembrie e inchis, desi nu cred eu ca vor tine cont de asta.
Deci, trimite-mi pe pm mobilul tau si cand se apropie ziua "z", vorbim si stabilim ce si cum
mihaela, scuza-ma ca nu am apucat inca sa-ti trimit pachetul, il fac in seara asta si maine il pun la posta.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui alex_andra mihaela, scuza-ma ca nu am apucat inca sa-ti trimit pachetul, il fac in seara asta si maine il pun la posta. |
nu-i urgenta,cand poti!
bey,data viitoare,tre'sa merg sa arunc si eu un oki in Dragon....dar pana la cat tin astia deschis?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
madyrizi spune:
la dragoane e bine de mers dimineata ca mai pe la 10-11 vine potera si-i mai rareste . daca nimeresti o zi cu control nu-i deschisa nici o taraba .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
kariguld spune:
fetelor, multumesc de urari ptr fiecare din fericire voi putea trai linistita (nu stiu cat) cu boala mea. poate mai incolo, de la cinci zeci si ceva de ani.... sa inceapa probleme mai severe, da pana atunci ma bucur de viata si inca mai pot dansa
Jasmin012, uitarea asta e "manta" grea. cred ca mor neuronii astia cu o repeziciune fantastica....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui madyrizi la dragoane e bine de mers dimineata ca mai pe la 10-11 vine potera si-i mai rareste . daca nimeresti o zi cu control nu-i deschisa nici o taraba . |
mda...am inteles...no chance..
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
cris_82 spune:
mi-a venit fustamihaele e superba si imi vine ca turnatasarumana si pentru bonus care e belea
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR