Bazar Umanitar***54***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Am revenit in noua mea sufragerie este f frumoasa acum ma laud singura ce modesta sunt in rest am avansat si cu patutul deci este tot fara laterala dar il trag in fata patului la culcare si nu escaladeaza decat cand se trezeste si imi bate in usa sa ii deschid cel putin asa a facut si ieri si dimineata.deci cred ca imi iau adio de la spalat pereti asa de mult sper,acum ca tot am parchet de bambus adica deschis rau de tot cineva imi misuna cu cartofi prin casa si le rupe mugurasii aia albi deci va dati seama ca toata ziua am ce face.V-am pupat mai revin cand pot.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ANUNT CATRE TARA!!!
cumpar malete/helanci subtirele, cu guler, marime L, orice culoare in afara de negru si maro. orice culoare deshucheata, nu conteaza.

aaaa, si genti...iar .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Fetelor, va vine sa credeti ca am uitat de aniversarea casatoriei?
A fost pe 23 si eu nu mi-am adus aminte decat ieri, deci dupa o zi. Culmea e ca acum cateva zile ma gandeam la asta, dar chiar in ziua cu pricina: ceata totala in creierul meu! In ultima vreme mi se intampla des si cu zilele de nastere ale prietenilor si cunoscutilor. Oare sa mai ingrijorez? Cred ca imi pierd memoria!

Mai eu aniversarea csniciei nu am uitat-o, dar sincer, la cum simt ca mi se degradeaza memoria... te inteleg... nu stiu ce tratament naturist sa pot lua sa imi revin... mie si rusine sa mai spun la lume ca nu retin fete si nume... mai ales acilea pe forum... mai mult ca sigur daca vb de 2 ori cu aceeasi persoana, eu nu mai stiu ce am vb anterior... cat trebuie sa fiu ajutata sa nu uit ca am promis cine stie ce...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, io uit cand pun mancarea pe foc. m-am trezit o data ca erau niste zgomote foarte ciudate in bucatarie. eu singura cu alex (miha nu era atunci)... era cam pe seara... casa e mai izolata, mai pe un intrand. cu inima cat un purice m-am dus in bucatarie. si ce sa vezi? imi zburau ouale in tavan. cred ca aveau o ora de cand erau pe aragaz, nu mai aveau apa si incepusera sa devina artificii.
e, de atunci s-au intamplat multe, da' multe astfel de episoade mai mult sau mai putin la fel.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'Neata dragelor! Eu am mai vrea o ceasca de cafea, desi tocmai am servit una, asezonata cu o bucata de placinta cu mere.

Kari, multa, multa sanatate!
Jasmin, la cati mai multi ani impreuna fericiti!!!
Mikaeela, iti trimit acus un Pm, cand ai timp te rog sa-mi raspunzi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ANUNT CATRE TARA!!!
cumpar malete/helanci subtirele, cu guler, marime L, orice culoare in afara de negru si maro. orice culoare deshucheata, nu conteaza.

aaaa, si genti...iar .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

mady, daca nu gasesti saptamana asta,pe aici, pe la bazar, daca vrei, iti iau eu din dragon, ca ma duc cu nasi-mea sa-si ia lucruri pt bebe

Am mai fost acu vreo 2 saptamani si i-am luat unei colege, 5 bucati, cu 10 lei bucata,diverse culori, sunt universale ca marime, iar gulerul este simplu, doar urca, nu si coboara, nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic:))

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, am o cumparatoare (dani7asi) la acest produs http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3825 si dupa cateva mail-uri in care i-am scris ce si cum nu mai am nicio noutate.

Mi-a scapat mie cumva o plata facuta undeva, mail nu am, ca am verificat.

Sper din suflet sa ma aleg cu un aparat foto sa pot sa mai pun si eu ceva produse la bazar, tare rau e fara aparat .

O zi buna sa aveti.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mady, esti tare, iar Mihaita al tau asa terosist cum este, e un dulce, imi vine sa-l mananc!
Si Andrei a inceput sa faca boacane, pana mai ieri era "fata lu'mama", unde il puneai acolo statea, insa de ceva timp imi mananca zilele.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput