Bazar Umanitar***54***
Raspunsuri - Pagina 31
Leditia spune:
Jasmin,la multi ani si voua.Sanatate si fericire.
Noi am facut 2 anisori,suntem de aproape 4 ani impreuna...(eu sunt la a doua casnicie)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
nu-i urgenta,cand poti! bey,data viitoare,tre'sa merg sa arunc si eu un oki in Dragon....dar pana la cat tin astia deschis? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
de la 6 la 14, de luni pana sambata
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Psihic, ei aici e aici, de la excelent in sus. Sunt sanatoasa dom'le si nu am nimic! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC Comentati-ne si apoi votati-ne! val-1 & val-2 |
Valentina, asta e atitudinea care-ti trebuie. Asa te vreau
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
claudia.andrici spune:
buna fetelor ,aseara am facturat si eu pt anca16,jasmin012 ,dicirsetea
dicirsetea la tine a fost prima factura si nu am prea stiut cum sa fac si cand am facturat taxa postala sa facturat pt fiecare produs in parte tu cand o sa achit sa achit doar o data taxa postala ca eu o sa confirm ca si cand ai platit pt toate ,scuze dar sunt incepatoare
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
hop si eu cu o intrebare la ancadragoman: poti masura in interior acesti papuci superbi http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10754&n=pantofi ? Am trimis si de pe bazar intrebarea, dar am zis sa te intreb si aci. pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
Lumi_Nag spune:
Buna ziulica!
Am platit azi 18 lei pentru sarafan.Va confirma Mihaela cand se vor vedea.
Jasmine nu te-am uitat, azi am pus coletul.
EllaX spune:
Buna ziii-uaaa!
Putea sa lipseasca miercurea din post? Si eu sunt pe aici! Pentru putin timp.
Rhyanna, n-am mai urmarit ce se intampla cu elefantii, dar m-am hotarat ca nu mai licitez pentru ei. Nu-s necesari, nu-s in buget. Da' nu mi-ai raspuns la intrebarea cu ia: vrei imprumut ia de la mine?
Jasmin, eu ma straduiesc sa uit data casatoriei , dar nu imi prea iese. Tu vrei s-o tii minte pe a ta? (daca ti se pare proasta gluma, treci peste) Eu mai uit chestii cand sunt legate de ceva care ma enerveaza, pe moment. Pana de curand, si eu eram foarte mandra de memoria mea. Intre timp, am inceput sa uit nu atat date de nastere, cat in ce data suntem - adica stiu ca un prieten e nascut in ziua X, dar nu stiu ca azi e ziua X si atunci nu stiu sa sun. Pentru uitat de genul asta, explicatia mea este ca eu nu lucrez, deci nu am interesul imediat sa tin minte in ce zi din luna suntem - sigur se remediaza cand o sa am servici. Cat despre faptul ca uit date de nastere mai noi (avem copii mic ai prietenilor): mai, incepe sa fie aglomerat. S-au tot nascut, lately, musai sa ii si notam (asta ca sa nu zicem ca e normal sa ni se strice memoria incepand cu amintirile mai recente, face parte din procesul de imbatranire ).
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
kid spune:
Inca o tura de produse de la Viovio, incepand de la pagina 2:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=kid&searchtype=2&show=current&startcount=21&endcount=40&page=2
EllaX spune:
valentina, asa sa gandesti! Da' sa stii ca oamenii sunt langa tine si cand mai ai "caderi", ok? Poti sa zici ce-ti sta pe suflet, cand ai nevoie!
boti, you're sooo good! Da' nu ne-ai zis despre ce a fost vorba!
madi, oua pe tavan reprezinta ultimul trend (in decoratiuni interioare) la gospodinele intelectuale, nu stiai? cu uitatul mancarii pe foc sau in cuptor eu nu-mi fac griji: mi se intampla de cand eram la mama. Desi stiam sa fac tot felul prin casa (nu neaparat cu placere), cand ma lasa mama sa supraveghez mancarea pusa la cuptor, aproape invariabil o uitam. Macar nu ii faceam surprize, nu? Acum, ca gospodina casei, mai uit un picut cate-o prajitura sau friptura (deci tot cuptorul) si, frecvent, apa pusa la fiert pentru ceai. Arunc periodic cate o tava/oala/ibric nerecuperabila. Vad ca, totusi, de cand stam mai rau cu banii nu se mai intampla asa de des - motivatia, bat-o vina!
Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2
EllaX spune:
kid, daca licitez eu prima tricoul ala se face coada dupa aia - si il pierd. Astept. Astept. Pot sa astept. La fel si cu geanta.
Editez ca sa spun ca n-am putut sa astept.