"Buburuze de 2009 in actiune(34)"
Raspunsuri - Pagina 6
getik1 spune:
eu deabia astept sa vina iarna sa stau mai mult in casa
uitatii noutatile
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeMineFacut#
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
tastaturoaselorrrrrrrrrrr..............
simina cum merge treaba?
ema fiva-r maselele si caninii sa va fiesaracul dariusica,pupa gingiuta la baiat ca sa iasa dintosii mai repede
picky mie imi plac cartile acela care se vand cu ziar,sunt superbe..colorate si frumos povestite.Pai noi am cumaprat terenul de la taica-miu si am facuta casa pe numele meu si al sotului...ce haioasa esti cu 7 dinti si jumateparca suna mai bine rontunjit
ana uite cum imi dai tu mie mielul de Paste stii ca ai botezat-o pe Miru,nu?
picky si noi stii ca suntem aicea pe baricade sa ne spui ce facti luni la controlfelicitari prietenei si sarcina usoara si la termen
Din cate stiu eu,oricine poate boteza un bebel,indiferent daca e cununat sau nu
lavi mai mai,ce la mai trageti si voi..poate e o tuse usoara fara mucisori si tot tacamul
getik ia uite ce harnicita fusesibravo fata,vezi ca-ti iese??
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
getik1 spune:
cris sa o pui pe ana sa dea mielu ca de doar a botezato pe fita mersi ma agit sa vad ce mai iese
piky lasa ca poate e soare si dupamasa sa iesi cu fata
anna numai la uta stai
simina u cf nici un semn de vita nimik nu mai dai pe ziua de aiz sau te-ai imbracat in toate cate sau strans in concediu
lavinia asta e ce sa ii faci trecet si voi peste, dar poate o sa gasim undecodor pentru bebeluseasca lor
ema of sa iasa dinti aia raui odata
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
Getikeu am inteles ca legea cu reducerea concediului nu se aplica retro, acuma sper sa se si tina de cuvant...te roggg nu ma pune sa cotizez ca si asa n-am nici un ban, doar daca mai vand chilotii de pe mine.. si sa ne mai arati modelele noi!
Crisce tare faza cu Miruna si cu geamul de la magazin, cred ca a fost haioasa dar bine ca nu s-a lovit...si noi am fost cu cuscra si cu copii la un loc de joaca in Real si asa fain s-au distrat copii dar si cand am iesit de acolo eram nebuna de cap, atatia copii la un loccc, nebunieeee dulce si inca odata mersi tare mult de sustinerea de pe mess ieri, cred ca dc nu erai tu spargeam geamul la usa in nebunia si panica ce m-a apucat
Emaumpic umpic am chiulit, dar am revenit...ma bucur ca sunteti mai bine
Pickyimi bate inima de numa de cand am citit mesajul tau cu Stefi si cu cutitul, bine ca nu s-a intamplat ceva grav, la noi nu ajunge la sertarul cu cutite, inca..tu cum mai esti? bebe? Stefi? cand mergi la control?
Crisbine ai grait ca dupa fiecare usa exista un gunoi care puteeee de numa si in cazul nostru. Urata si povestea voastra eu dc ar fi sa deschid subiectul cred ca as umple macar jumate de capitol si e foarte dureros ce am pe suflet, prefer sa uit si sper sa pot candva uita tot ce mi-a facut familia sotului meu...
Getikda ce a patit Ary la piciorus?
Annama bucur ca v-ati simtit bine la munte...am vazut si pozicile ce dulce-i Vladut si ce mare e. dulci pt amandoi
Anna ce a patit Vladut la ureche? nu am citit capitolul trecut sper ca nimic grav
Siminama bucur ca v-ati mutat, sa va obisnuiti repede acolo....un dulce dulce la Andutu care vrea el acasa.
Crissi tu te-ai apucat de creat? Super, mami tu ti-ai gresit meseria...ti-ai comandat si tu margele? ia baga niste poze sa vad si eu ca si eu breau podoabe de pom da ?
Fetelor si eu abia astept sarbatorile ma apuca melancolia...
Emaiar e bolnav Dariusica? Multa sanatate ce rau imi pare...si Rares vad ca tuseste bine din nou
Crissuperbe podoabele, cum le faci? si eu vreau pr bradut....
Pickycum sa va uit, asta niciodata, vrei bataita? stau eu mai prost cu timpul dar tot intru si va ba carnatul...off cata treaba ai cu Stefi ca nu vrea sa doarma in patutul ei...offf....sper sa reusesti sa o obisnuiesti in patutul ei...PIcky nu prea am ce vecin sa chem ca nu prea-i cunosc cum ne-am mutat aici sunt tare reci vecinii meidar bine ca a ajuns sotul
Getiktin pumnii sa fie bine pitica si sa nu aveti probleme serioase la piciorus, nici n-am stiut ca aveti probleme.Va si asteptam vesti bune!
Uite ca a venit si vestea buna, ma bucur ca nu e nimic grav cu picea
Siminama bucur ca s-a mai acomodat Andutu, sper sa va acomodati cu totii cat de repede
Emamama lor de canini si masele, sper sa iasa repede sa nu mai chinuie bestiuta si pe ma`sa
Pickyda ce sperietura...mi s-a rupt manerul, ciotul de la clanta a ramas, daca desfaceam suruburile sa pun lata clanta cadea pe dinauntru cealaltaofff bine ca am rezolvat...felicitari prietenei pt bebeu, in legatura cu intrebarea dc puteti cununa imi pare rau dar nu stiu....
Getiksuper faine podoabele, si eu vreauu, dupa ce mai faci ceva modele si eu vreu
In sfarsit am ajuns si eu la zi, defapt mai am din capitolul trecut, merg sa citesc dar nu mai raspund
Va si revin mai tarziu!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
bag doar poze si revin mai pe seara...sper
http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5543174419649501682
astea sunt ultimele noutati,inclusiv cu bucataria ei si noua tinuta
BAZAR
getik1 spune:
putetii boteza categoric
dar nu putetii cunuma decat daca va face molifta in biserica preotul, adica se logodeste roaba cu robu
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata mamcici cu pici terorici
haideti sa savuram calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce [ si vougue
simina hai la cafeluta
lavi nu mai tin minte exact cine de pe langa casa imi tranti intro zi cand era miru super strasanta si enervanta si eu imi pierdeam vizibil rabdarea"dar educatoarele alea cum pot sa faca fata cu atatia copii si tu cu unul nu mai poti?" pai puii mei,alea cred ca dimineata la prima ora se dopeaza cu extraveral ca sa fie calme o zi intreaga,si nu toata lumea e plamadita la fel la creier..unii rezista mai bine decat altii cu nervii..binenteles ca i-am tras si un alt raspuns respectivei,ca sa o usture nitelus ca scoate perle din astea pe gura fara sa le gandeasca de 2 ori inainte de-a da drumul porumbeluluiimi plac copiii,sa fie mai multi,dar numai unul dntre ei sa fie al meu si restul sa se care acasa dupa cateva ore
Draga mea,cand unele lucruri sunt prea marcante,nu poti sa le uiti oricat ai vrea,dar uite ca trece timpul si apelam la doza de bun simt pe care o avem si trecem cu vederea
eheeeeeee...pai la cate m-am apucat de facut:varuit,margelit,bucatarit si restul..nici eu nu mai stiu la care sa ma opresc
getik a naibii molifta..apropo de asta,avem 17 ani cand ma trimite bunicul(dumnezeu sa-l ierte)cu sora-mea aia mica intr-o Paste ca sa se impartaseasca..si stam noi la o coada kilometrica cateva ore bune,si cand ajungem in fata ii intind plodul(pe sora-mea)la care popa "ti-ai facut molifta?ca altfel nu o impartasesc"eu de calo"dar e sora-mea.."la care el "dute si stai la coada cu molifta si dupa vino la mine"logic ca mi-am bagat picioarele si m-am dus acasa..o intreb pe bunica "bre,ce e aia molifta" la care babuta imi spune ca se face numai la femeile care au nascut"..ideea e ca popa a mai pus ceva ani la palmeres si s-a intamplat sa fie acelasi care a venit la tai-camiu intr-un an cu craciunul si era atunci o vreme de tot kk-o cu ploaie si mocirleleala de pe lume si dupa ce ca intra in casa ca nesimtitu si nu se sterge pe presul ala de la intrate si ii cere de la obraz lu' taica-miu mai multi bani pentru burtile lor,m-am uitat la el crucis si la-m dat afara
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la !
Cris-m-ai distrat de dimineata cu plodu si popa!Am vazut si pozele cu Mirunel cea eleganta .
Picky-m-au trecut asa fiori cand ziceai de miscarile lu bebe!De-abia astept sa vii cu vesti de la eco.Si da puteti boteza chiar daca nu sunteti cununati religios-practic unul boteaza din ce stiu eu adik cel ce tine copilul in brate la biserica.
Anna-ce faceti?
Lavi-cum mai e Raresel cu tusea?
Getik-frumoase podoabe de brad!Spor la facut in continuare!
Ema-pup baiatu sa iasa repede caninii si maselutele sa nu-l mai chinuie!Cum merge condusul?
Hai ca ma bag la trebi!Mai vin eu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata am venit la
cris mai distrat la prima ora cu popa
ma duc sa hranesc iepurasii,si sa imi fac o tare si dulce sa ma trezesc, azi vine iar mama la mine
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar