"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimi gagici! Am venit si eu la cafea.Rares tot cu tusa, azi si cu mucisori, sper sa nu se agraveze, oricum azi ii iau si ridiche neagra sa-i dau.
Crisam vazut printesuca draguta si ce-mi place cum manaca ea frumos, a gatit ea in bucataria ei?
mama ce-am mai ras fata de molitfa ta cu sora ta...hihihi!
Simina nu e tocmai bine cu tusa, dar sper sa nu ajunga ca data trecuta, Andutu ce mai face? Mai vrea acasa?
Gata plec ca s-a trezit pe toate si revin!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mai fetelor,si toate intamplarile astea sunt cat se poate de reale,nici daca as sta si mi-as strofoca creierii pentru un roman nu mi-ar venii asa ideisi referitor la popa ala e si o continuare...cand a murit bunicul tocmai pe asta s-a gasit batrana sa-l cheme acasa,la care popa i zice bunica-mii" cine e,ca anul trecut m-a dat afara din casa" si arata spre mine.. si mamaia "e nepoata mea"

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris asa deci cine e?? si dupa imnormantarea a mai venit la voi acasa?
lavinia spor la cumparaturii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Stefi papa o sticla de lapte iar bebe mic sughite de zor in burtica ..sunt asa scumpi

Cris pai voi de fapt si de drept sunteti propietarii casei cu acte in regula atunci clar nu au ce sa va faca ceilati "rechini". Vazut printesuca mica cum papa singurica..nu iti e frica ca sparge farfuria?! si am vazut si bucatarioara ei..super tare uite asa o ti ocupata..si am mai vazut-o si in noua ei tinuta, foarte mumosa ..da stii ce-mi place cel mai mult?! ca are par ..apropo nu ii e frig?! sau stai ca a ta nu e asa friguroasa ca Stefi..eu ma rog de ea sa o las in tricou ziua prin casa si nu vrea frate..daca ii dau bluzita jos dupa 5 min incepe sa sughite si se duce singurica sa isi aduca bluzita ca sa o imbrac
Lavi eu ma bucur ca macar tu ne dai carnati pe vremea asta..daca Dana a dat faliment ...off iar tuse si mucisori?! si Stefi inca e cu mucisori si vad ca nu ii trec..vremea asta e de vina.. ..sper sa treaca rapid fara alte complicati
Getik am vazut si noile tale podoabe..uite usor usor incepi sa iti intri in mana..asteptam cu interes si alte podoabe. Aaaa, da ce vroiam sa va intreb...bijuteriile handmade sunt la mare cautare in ro? ca aici sincer se gasesc in magazine si sunt destul de ieftine la pret..ca sa te apuci sa faci si sa vinzi nu se merita..poate doar ptr tine sa-ti faci...
Simina..asa este..emotii multe..si e asa placut..am observat ca ori de cate ori ma trezesc pe noapte sa merg la toaleta sau sa-i aduc lapticul Stefaniei se trezeste si bebe din burtica si incepe sa loveasca ..sunt tare curioasa cum o sa ii fie programul cand o sa iasa la lumina ..Andu s-a mai obisnuit? Voi?
Cris m-am amuzat si eu pe langa celalate fete de povestioara ta cu preotul...iar cat despre molifta eu nu am auzit de chestiile astea nu le-am facut si nici nu cred ca le voi face de acum incolo...mie nu mi-a citit nimeni nimic dupa ce am nascut sau cand a fost sa botez..ma lasi cu de astea..
Anna voi iar la uta? da auziti ia veniti si oleaca prin Be la vremea asta frumoasa sa vedem mai iesiti asa des la uta? Apropo cum mai e Vladut cu otita?
Ema Dariusica ce mai face cu dintisorii? tu cum mai stai cu oboseala? ai facut placinta de dovleac?

Fetelor va multumesc ptr raspunsuri legat de botez, noi le-am propus acum ei trebuie sa decida ca primul care are intaietate e nasul lor ...asa ca vom vedea..oricum e decizia lor si noi nu ne suparam indiferet ce vor alege ..
Acum sa vedem ce vom face noi la botez(mai e pana atunci) dar sa vedem daca nasi vor veni aici..daca nu suntem in pom cu nasi ptr bebe2 ...om trai si om vedea

Inca o peripetie de-a lu' fiica mea ieri, stiti ca avea niste cuburi din lemn de facut turnulete si altele..si unele piese erau niste cuburi mici..ieri statea ea asa cumintica de nici pas nu zicea..ma uit la ea sa vad de ce e preocupata de ma lasa in pace.. si o vad ca are gura plina si inchisa..iar inauntru avea un cub..il bagase pe tot in gura si isi inchisese gura ..va dati seama ca am pus-o sa-l scoata..nu vroia..da intr-un final am reusit sa il scot si i le-am confiscat pe toate..nu o sa i le mai dau decat cand o sa invete ca nu tot ce e mic se poate baga in gura ..si sunt ptr copii de la 1+...mie mi se par totusi periculoase

Aaaa, mai nou fiica mea nu mai prefera sa-i fac motz in varful capului, isi da elasticlele jos, isi vrea parul dezlegat asa ca de abia o conving sa il prind intr-o parte cu 2 clemute ca ii mai vine in fata..bine ca o parte il pot da dupa ureche si ea asa scumpi cu el asezat astfel ..cand incepe sa-si scoata si clamele din par ii zic ca daca nu le tine o tund ...da' nu stiu cat intelege ea din tunsul parului..a vazut o data ca-l tundeam pe tacsu..dar ea isi adora parul si nu cred ca ar vrea sa il tund..mai ales ca acum e numai bun de bagat in gurita si lins

Gata ma bag sa-i pregatesc papica de amiaza..sa vad daca s-a decongelat spanacul ...

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Mancarica e pe foc,fata e in pat si motzaie,soata mestereste un laptop dar nu face el multi purici acasa ca are treaba pe teren,asa ca o sa raman singura cu voi

getik nu fetitza,el nu a mai calcat pe la taica-miu si nici pe la bunica,dar l-a trimis anul trecut pe asta tanar la mine pe strada si ciu-ciu malai pentru sarbatori ca eu nu sufar popii si socrii sunt iehovisti convinsi 100%,asa ca la buci
picky pai mi-a spart destule,ideea e ca acum stie ce inseamna sa sparga si ca cioburile sunt buba,si e foarte atenta cu elefata,asta sra la panda sa vada ce facem eu si ta-su,si cund nu suntem atenti,se descalta si de sosete si le ascunde ca sa fie ea sigura ca nu o mai incaltamApropos de Danuta,are o problema mai delicata(sper sa nu fie ce cred eu)si de aici si lipsa ei pe forumCred ca o sa fie foarte fain cu 2 pitici in casa,dar si obositor,dar cum tu esti topita dupa kinderi,sigur o sa usor.Ce?pai babele de aicea cand au vadut ca am adus copil acasa,edja planuiau sa cheme un popa acasa si le-am spus ca or sa invete sa zboare de la etaj cu tot cu popa lor
Chiar,eu i-am strans lego de 1 an + pentru la fel am patit si noi,nu stiu cum puii mei a reusit sa isi indese pe gat acum vreo 2 sapatamani o piese din el ca se innecase in asa hal(si bunica langa ea doar topaia ca s-a innecat fata)ca nu mai avea aer si voma in acelasi timpam intors fata cu capul in jos,i-am bagat un deget pe gat ca sa-i scot jucaria si apoi am sarit in manevra heimlik si am rezolvat..deci,in concluzie,au o problema copiii astia cu a baga in gura tot ce prind

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

I-am pus si eu spanacul fetei la fiert, am pregatit si legumele, acum astept sa treaca timpul si sa se fiarba ca sa-i fac papica...

Cris m-am ingrozit cand am citit pataniata cu Miru, off mititica cred ca si ea si voi ati tras o spaima bine ca s-a rezolvat si ca i-am confiscat toate piesele mici..nu inteleg de ce se fabrica astfel de jucarii periculoase ptr copii mici..si mai sunt si de la 1+ . Ce tare cu babele si popa Cat despre Dana noi asteptam sa scape de probleme si sa intre macar din cand in cand. Sa o saluti din partea noastra cand mai vorbesti cu ea

Gata papica fetei sa se raceasca si ii dau sa pape apoi la somn.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

asa e picky se speriase mititica,si eu ma ingozisem,mai ales ca tocmai in acel moment vorbeam la telefon si eram la cativa metri distanta,iar fata langa masa-mare ca tipa dupa mine ca s-a innecat fata
Si eu o astept pe danuta sa intre ca imi e dor de ea,iar daca o sa vorbesc cu ea la telefon va anunt si pe voi

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salut fetelor!
nu v-am mai citit ...sper sa revin pe-aici cat de curand...deocamdata is cam debusolata, incerc sa-mi recapat tonusul...ca idee va zic ca am picat tura 2 la traseu..asa ca urmeaza alte saptamani de invatat, examen sala si alte zile de emotii cu traseul!
va pup! s-auzim doar de bine!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=2" target="_blank">va asteptam sa ne votati frumoasele Clipe de vara - ali1 si ali2

Mergi la inceput

piky cum ai facut placinta cu dovleac
a venit mami la mine si m-ia adus dovleac si vreau sa il pregatesc

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

ce sa zic alic imi pare rau dar data viitoare o sa fie cu noroc bafta
cris soacrele sunt niste dobitoace, a mea a cazut fimea din pat si mia zis ca sunt nebuna ca sa speriat ca a ramas singura in camera, cand eu stiu ff bine ca ea nare greturi ca este isngura dar stiu cum urla cand cade

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput