"Buburuze de 2009 in actiune(34)"
Raspunsuri - Pagina 5
getik1 spune:
buna seara fetelor,am scapt de strez si plaset.
ary este bine si ce are la piciorus sse corecteaza bine, deoarece paranoia mea de data asta a fost ff buna,este bine ca inca nu merge in picioare si nu a invat sa mearga cu piciorusul stramb, nu are nimik la bazin asa ca este doar la labuta si trebuie gheata ortopedica m-ia dat si reteta, si masaj la muschiulet de 2 ori pe zi a cate 15 minute si mai ergem dupa sarbatori
concluzia este ca se remediaza ok deoarece este o varsta mica
dar in schimb o zi de cosmar am regretat ca sunt asistenta, ca am avut deaface numai cu jegoase care stateau pe la usi sa le dai banii sa iti faca o radoigrafie si cand tia facut-o chinuie copilu sa se razbune pe mama, am vrut sa o joc in piocioare dar a avut noroc ca a fost doctora cu ea ca draci o gasea cu mine, cat m-ia chinuit fata pentru banala radiografie asa ca asta e, dar a compensat doctora care este o scumpa si o draguta ma ajutat cu explicatii este ok.
simina imi pare rau ca anudutu nu sa acomodat inca si eu deabia astept sarbatorile sunt acasa cu fata mea am pentru ce ma bucara si agita sa fie totul bine.
lavinia bine ca ai scapat cu clanta si ai reusit sa intri la rares, si asteptam vesti mai multe de la voi
cris pt ca le-ai explicat in mare fetelor ce este cu ary, imi place ce ai margelit ,si eu m-am apucat in stil barbar maine fac poze si le pun, multumesc de incurajari, si super ca te ajuta miru
emace za zic imi pare rau ca dariusica este bolnav iara nu stiu ce sa zic dar cert si clar este ca nu ii prieste aerul de romanica
piky iti dau si eu o idee dc nu descarci dupa strong dc filme se numesc colectia diney clasic are de la alba ca zapadapa la ..... pluto, donald,miky.poop puca care a plans aseara
ary a fost cuminte cuminte,
si mai multe despre pice am scris la povestea unui arici
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata mamici cu kinmderi terorici
haideti la o calda,perfuzabile cu nes ,ceai cu fructe ,trabuce si vougue
getik ce-ti spusei eu fata ca aricica e bine???daca ar fi fost ceva grav,se sesiza dr. de cate ori ati fi mers la vaccinare ca atunci o si consultama bucur ca este bine pitica si se va corecta intr-un timp scurt
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am intrat sa beau o cu voi si apoi la treaba cu mine!
Getik-ma bucur tare mult ca Ary e ok.Sa-ti faci timp in fiecare zi sa-i faci masaj caci este f important.Eu stiu asta de la un alt caz-colega mea de birou a avut asa o problema cand era mica insa s-a corectat prin masaj-atunci nu erau ghetute ortopedice si alte alea.
Andutu s-a mai acomodat cu casa-nu mai cere sa pleecam "acate"-adevarul e ca inca nici noi cei mari nu ne-am obisnuit in totalitate d-apai el.
Va las,ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
neata am venit la dar fug sa fac curat sag aspiratoru si sa bag,si sa spal in camera sa las riciu sa umble deabusilea si amsaj
sper sa si stea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
neata fetele....s-a descoperit cauza febrei....deci ieri nu mi-a facut deloc, a fost bine, s-a jucat, a mancat dar a fost cam agitat si miorlait spre seara....bine, nu mai dormise de la 1 dupamiaza...la 4 cand am vrut sa il adorm, neam....nu a vrut si gata, o ora m-am chinuit asa ca am lasat-o balta....deci ieri a decurs bine, normal....asnoapte pe la 1 cand se foia in patut, l-am luat in brate si iar frigea....i-am pus supozitor si a scazut...in schimb vreo 2 ore m-a tinut treaza ca avea chef de bombaneala.....am mers cu el la medic si vinovatii de febra sunt 2 canini si o masea...cam astea is noutatile
Picky_toto spune:
Neata,
Cris multam de cafea..asta e daca nu's mai aproape, dar las ca fac lista cand vin in Ro si o sa mi le iau de acolo..Acum vreau sa-i cumpar carti de povesti Stefaniei in Ro..sa vb cu socrii daca cumpara ei si le aduc cand vin..da' asta-i buba ca nici ei un zic cand vin, ba in ianuarie, ba in martie, ba in vara...da sa se hotareasca frate...daca nu discutam dupa . Da Cris un simplu contract de vazare cumparare facut de pe numele cui pe numele cui? de pe al socrilor pe numele vostru?!
Lavi ce sperietura ne-ai dat..pe viitor invata regula asta..ai ramas cu clanta in mana fa rost de alta is bag-o sa deschizi usa ..partea cealata ramane in usa cea cu gaura aceea..iar daca va cadea mai bine..cauti alta tot uc gaura si o folosesti..oricum noroc ca a venit sotul acasa mai repede
Getik vai ce ma bucur ca Ari e bine si ca piciorusul se reface singurel. Masaj cat mai mult si incearca in momentul in care va merge sa o lasi cat mai desculta, doar intr-o pereche de sosetute. Multam de idee dar sincera nu prea ma incanta sa descarc filme de pe net..virusi, amenzi ..asa ca prefer sa dau un ban si sa le cumpar ..multam oricum
Ema deci asta era buba..maseluta si canini off mititelul..din una in alta..da'i antitermice si ptr febra da si ptr durere si sa speram ca vor iesi mai repede iar durerea ii va trece Cand va aud pe voi ce dureri au mititei eu ma ingrozesc..noi suntem tot la faza de 7 dintisori jumate ..bine 8 ca sa rotunjesc
Anna voi ce faceti?
Simina stiu e greu la inceput sa te acomodezi dar usor usor o sa va obisnuiti si uite asa in cateva luni o sa aveti impresia ca traiti de ani buni in ea Stiu ca trebuei sa o obisnuim..da ce crezi ca pe tacsu l-a tinut mult?!....da..aseara fiica mea a dormit toata noaptea cu noi in pat..am incercat sa o pun la ea is simtea cand o ridic imediat deschidea ochii si incepea sa planga...nu stiu cum vom proceda..doar sa terminam camera lor mai repede si sa-i cumpar pat ..ca in patut deja e jale
Merg sa-i fac papica fetei si sa-i dau sa pape
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 22+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Buna,
Eu am fost prinsa cu uta si cu treburi prin casa. Acum il astept pe Vladut sa se cacaleasca, il spal si-l bag la nani...
Picky, spui de Mickey ala cantaret de la Fisher Price? E foarte simpatic, din pacate in Romania nu se gaseste. Daca ii place Mickey pune-i Clubul lui Mickey Mouce, ca alea sunt educative si interactive. Eu le-a, cumparat de la cineva, dar se gasesc si pe torenti dublate in romana.
Getik, ma bucur ca e bine Ary, fa-i masajul asa cum ti-a zis doctorul si o sa fie bine.
Simina, cred ca toata ziua e afara in curte Andutu. Ii amenajati spatiu de joaca?
Ema, ma bucur ca e freba de la dinti si nu e nimic mai grav. Sa iasa repede
Lavi, nu mai zici nimic? Bine ca ai rezolvat cu clanta!
Cris, ce frumos ca poti sa margelesti cu Stefi fara sa imprastie tot prin casa si ca in plus te si ajuta. Felicitari pt ca stie culorile!!
Am raspuns din amintiri, incerc sa revin dupa ce-l adorm pe Vladut. Ma duc sa-l spal
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Am fost si noi pana la magazin sa luam paine, am fi vrut sa ne si plimbam putin dar a inceput sa ploua, asa ca Stefi a plans cand a vazut ca mergem acasa si nu in parc ...iar acum doarme..si afara culmea a iesit soarele , poate daca mai tarziu e tot soare o scot..daca nu...
Anna nu stiu sigur, l-am vazut odata in reclama la tv si am tot cautat online pe site-ul magazinelor de jucarii de aici dar nu l-am vazut...As lua filme cu Micky clubhouse disney ca ala sunt foarte educative dar parca nu vreau sa ma risc...o sa vad ca gasesc prin magazine daca se gasesc dvd-uri..iar daca nu gasesc nimic atunic o sa risc sa le iau de pe net . Na ca ai botezat-o pe Mirunel
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Am uitat sa va zic de bebe mic din buritca
E tare vioi toata ziua il simt cum da din picioruse si loveste jos te tot exact aproape de operatie..
Aseara a pus si tati mana pe buritca si l-a simtit..ce tumbe mai facea pe acolo..semn ca "hei mai bagati-ma si pe mine in seama ca sunt si eu pe aici" .. de abia astept sa vina luni sa mergem la control sa-l/o vedem...si parca nu mai am rabdare si treaca mai repede lunile ..pana pe 29 martie..mai e cale lungaaaaa ..
Azi am aflat vestea ca si prientena mea de aici si-a facut testul si e cu ochisori, cum zice ea ...tot ea zice ca trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca dupa 12 ani (atat are baiatul lor)a trecut ceva vreme si sa o ia de la capat cu un bebe mic..sotul ei e in al noulea cer ca el isi dorea inca un bebe, daca se poate fetita, ca e innebunit dupa Stefi si il unge la suflet asta mica cand ii zice "coco" si-i trimite pupicuri sau ii sare in brate cand il vede.. si ea ar fi vrut si nu ar fi vrut.se gandea ca o sa fie diferenta mare de varsta.....dar pana la urma s-au hotarat sa se puna pe treaba..si din prima a iesit pozitiv
Acum va intreb pe voi poate aveti idee, noi am putea sa le botezam copilul in conditiile in care nu suntem cununati religios? Ca stiu ca nasi poti sa pui si o singura persoana care nu e casatorita...dar nu stiu sigur....voi stiti mai bine?!
Povestea Stefaniei
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi! Am absenta din nou cateva zile si am ce scrie, am avut timp frumos, am fost mult pe afara, cand sa scriu si eu venea soata acasa si se punea la PC si tot asa...azi inca n-a venit asa ca profit.Rares a inceput sa-mi tuseasca din nou de azi noapte, nu are muci si nici febra doar tusa cu secretie.Azi inainte de culcare si-a facut greata si mi-a vomat toata supa si lapticul care-l bause...asa repede isi face greata copilul asta nush ce bai are, dupa ce a vomat peste tot pe saltea, pe el, pe mine, m-am certat umpic cu el ca de ce-si face greata si sa vedeti cum a inceput pe chineza lui sa-mi explice nu stiu ce, numai el stia, asa scump a fost si a stat cumintel la noi in pat pana i-am schimbat asternuturile si-mi tot explica...in fine acuma doarme, sper doar sa nu o luam de la inceput cu tusa aceea urata ca si inainte.
Ma bag la recuperat pana mai pot
Va
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009