Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Saru' mana! ![]() Ii dau 2 ml de 3 ori pe zi, cu o seringa de la nurofen, incet, incet...nu-i prea place dar il ia pana la urma. mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
se da 1 ml/ kgcorp. aveti 6 kg? ca daca nu tre sa reduci nitel si poti merge pe 1.5 x 3
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Adreea sa-i d-ai 3 lingurite de suc de fructe sau morcov de la 2-3 luni nu inseamna diversificare! Eu i-am dat celui mare asa deoarece incepuse sa se constipe! M-a invatat pediatra si am ascultat-o! Pe la 4-5 luni mi-a zis sa-i bag piureul de fructe, pe la 5-6 luni supica de zarzavat s.a.m.d.! La al-2-a la 5 luni i-am dat mar ras! Asta a fost primul aliment! Parerile sunt fff impartite....Fiecare aplica ce vrea si cum i se pare mai ok pt copilul sau! Eu mi-am zis ca de la 6 luni incep sa-i bag mese de alimente dar la baieti nu m-a tinut curiozitatea, asa ca la 5luni si ceva i-am bagat pe diversificare! Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
tot ce nu e lapte = diversificare inclusiv sucurile ca e o picatura sau un bibe intreg
-----
O poveste cu Minuni - o
Slava Tie, Doamne!
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi. Am mai pus cateva pozici noi in albumul bebelusilor si mai pe seara voi pune si de la botez.
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
Sfatuitima si pe mine va rog in privinta vaccinului. Trebuie sa-l facem pe cel de 2 luni, e mai bun cel cumparat? Infarix hexa parca se numeste.
Cristina, mami de bebita David
andr33aaa spune:
cat timp face kk macar o data / 24 ore eu mi-am propus sa-l tin doar pe lapte - pana la 4 luni 1/2. chiar daca asta inseamna 20-30 min de strangeri de burtica in fiecare zi. nu cred ca mai devreme de atat stomacul lui este pregatit sa digere si altceva. oricum, stie ca in timpul si dupa programul de kk, avem momente de rasfat maxim
noi am facut infarix hexa, n-a avut nicio reactie adversa, n-am pus paracetamol supozitor nici macar preventiv. med de fam mi-a zis ca nici cel gratuit nu da reactii adverse, insa sunt 2 intepaturi in loc de 1, de asta am preferat infarix-ul. bb insa a fost mai deranjat de imbracat / dezbracat decat de intepatura ![]()
maitreyi spune:
si noi tot infarix hexa am facut fara nicio reactie adversa.
am pus pozici noi 

-----
O poveste cu Minuni - o

Slava Tie, Doamne!
mihaelka77 spune:
Am vazut boflisori de MAI3 si BEBECRIS26. Sunt superbi si au niste falcute...numai bune de pupat!!!
botosel452 spune:
Buna ziua si de la noi!
am scos omidutza la "plimbare" in carut, pe hol, iar eu stau la tzitzi goale, ca m-a ros la propriu si nu mai pot de durere. Sper sa isi faca efectul Garmastan, cat de cat.
Cand mananca la 3-4 ore sunt cea mai fericita...
Fetele care dau Protectis bebelusilor, cate zile trebuie dat? La un moment dat parca am citit ceva de 10 zile si apoi pauza, dar nu mai tin minte...

vanyy2009 spune:
Pupam si noi fetele si bebicii
am intrat sa va salut...noi iesim afara acum, intru cand ma intorc
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
eveline spune:
MAI3 - multumesc de informatie, nu stiam ca asa se calculeaza...eu ma luam dupa prospect unde scria ca pt copii sub 6 luni se da 2,5mlx3zi si eu ii dadeam 2, cumva mai putin... Am sa-i dau 1.5 de acum.
MIHAELKA - si Darian papa mai putin noaptea, in sensul ca toata ziua mesele sunt alcatuite din ambii sani iar noaptea mananca doar dintr-unul. Rar de tot daca mai suge si la al doilea.
Era o oarecare regula cum ca daca alimentatia e LP diversificarea se incepe la 4 luni iar daca e san la 6. Bianca a fost alimentata numai cu LP si am inceput diversificarea la 4 luni insa nu a acceptat deloc, chiar isi facea greata... asa ca dr a zis ca daca tot ii mrerge atat de bine cu LP si nu cere altceva sa nu grabim copilul si sa incercam mai tarziu. Asa ca am inceput la 5 luni si a fost OK (inceput cu mar+banana si apoi supa de legume samd). De data asta tot asa, trebuie sa "citesti" copilul, ne vom da seama cu siguranta cand e momentul.
L-am vazut la TV pe ministrul muncii intr-o conferinta de presa in care a prezentat proiectul ala ce vor ei sa faca cu CIC si un reporter l-a intrebat daca se va aplica si celor aflate deja in CIC in momentul intrarii in vigoare a legii. Si omul a zis ca NU, ca cica nu au cum, nu e legal sau asa ceva... asta e o veste buna chiar daca, dupa parerea mea nu e corecta. Oricum, mai inainte am vazut reclama la Realitatea in care zicea ca diseara la 7 fara un sfert e invitat ministrul in studioul lor sa vorbeasca printre altele si despre asta.
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian

Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)