Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si eu citisem ca se dau picatuile de PROTECTIS doar 10 zile. Asa am dat , dat am vazut acum ca odata deschisa sticluta e valabila doar o luna...
Cine a mai folosit poate ne dumireste si pe noi astia nestiuntori, va rogggggggggg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Si eu citisem ca se dau picatuile de PROTECTIS doar 10 zile. Asa am dat , dat am vazut acum ca odata deschisa sticluta e valabila doar o luna...
Cine a mai folosit poate ne dumireste si pe noi astia nestiuntori, va rogggggggggg

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

Eu am gasit foarte putine informatii pe net despre picaturile Protectis. Dupa aceste 10 zile, oare cat timp trebuie facuta pauza? In prospectul lor nu scrie nimic de nicio pauza...Si nici farmacistii nu stiu nimic, ca am intrebat acolo de unde le-am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Donna - am vb cu pediatra referitor la dentist si anestezie mi-a zis ca cel care imi face anestezia ar tb sa aproximeze exact cat nu tb sa alaptam bebele, in functie de substanta folosita, dar ca in principiu ea recomanda o pauza de 8 ore dupa anestezie, iar in pauza asta sa mulg laptele de 2 ori si sa il arunc.

ma duc sa citesc din urma

pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Si puteti sa-mi spuneti va rog, de unde sa-l cumpar, din farmacie? Si cine il face se poate la medicul de familie? Noi am mers in paralel cu MF si la pediatru la Medlife si Sanador. Am vrut sa vedem unde gasim un medic pediatru bun la care sa si mergem pe viitor, nu prea am incredere in MF fiind medic generalist nu pediatru.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Vad ca vorbiti despre diversificare..sper s-o pot tine pana la 5 luni, macar. A mea mananca mai mult lapte de la mine, lapte praf doar 2 biberoane/zi, a cate 120/150 ml unul. I-as da numai lapte de la mine, insa peste zi raman fara si urlaaaaaaaa rau de tot daca n-are mancare. De ce zic ca sper sa rezist? Pentru ca deja nu mai putem manca in fata ei - mesteca si ea odata cu noi si inghite in sec, deja e pofticioasa si urmareste mancare cu ochii mari.

Eu am pus sa fac un gem de pere, ca sambata am fost la niste prieteni la Agapia si au livada, asa ca ne-am facut cu 2 cutii mari cu pere, care nu tin f. mult, ca n-au fost stropite. Sper sa salvez cateva macar pana incepem diversificarea, sa nu se strice, ca-s naturale. Si mere avem, asa ca maine tre' sa mai pun de-un gem si niste compot, eventual.

V-am pupat, plec la treburi.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Waw Mihaelka...in club!!! Am si uitat cum e, nu am mai fost de cand eram insarcinata...dinainte de fapt. Am fost in schimb de cand am nascut la o nunta si la un botez, unde a fost super, mai rau a fost a doua zi, ca nu am mai apucat sa ma refac, ca pe vremuri.

Azi dimineata am facut si noi vaccinul de doua luni. Am facut si Rotarixul, acum sper sa fie Miriam bine si sa nu faca febra, ca eu innebunesc

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lora, asa e si al meu.mancam banana intr-o zi si o urmarea cu privirea.doar am uns degetul asa sa dea gust si molfaia de zor la el.eu il urmaresc sa vad ce si cum.oricum nu mai devreme de 4 luni.lui ii merge bine deocamdata numai cu lapte.
in club???oau.n-am mai fost.dar as prefera o nunta, o iesire asa la terasa cu prietenii, decat club.
ala mare nu a avut reactie decat la cel de 6 luni.putina febra.eu deja am emotii pt asta de 4 luni care il facem la inceput de decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Telegrafic,

-diversificarea o incepem la 6 luni

-la Protectis noi nu facem pauza,ii dam incontinuu

-inaintea/dupa vaccinarilor,la Mihai,am folosit Thuya CH 7 si nu am avut parte de nicio reactie la vaccin.Am inteles ca exista un remediu homeopat special pt. infanrix,insa la noi Thuya a fost minunat.

-ne-am hotarat si la vaccinuri: Maria va fi vaccinata cu Infanrix hexa la 2 si 6 luni,la 4 si 12 luni,cu Pentaxim,despre care am inteles ca-i oferit acum de catre "stat" si la 4ani cu DTP.Atat!!

-Maria s-a trezit infundata si tuseste!In nas nu are secretii,cu BB nu a iesit nimic! I-am dat oscilo si asteptamMihai e sanatos tun!

Va pupicesc!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eveline ai dreptate,nu ma gandisem la asta!
Mai3 ce cupii formosi ai duamna!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!!
Bebecris ce grasunel frumos am vazut in poze! Seamana pe tati!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu cca zoze tot pe scurt

diversificarea ma gandesc undeva dupa 5luni inspre 6 depinde cat rezist ca nu te tine curiozitatea sa vezi daca mananca ce si cat

la david am inceput fix in ziua in care a facut 4 luni i-am pus o masura de cereale in laptic(era deja alimentat mixt)si nu regret deloc pe la 4luni jum am inceput cu fructele si la 6 luni supa de legume...acum am un copil mancacios dar in ultimul timp un pic cam mofturos,adik nu mai accepta chiar orice fel de mancare,alege legumele din ciorba si tot asa...cea mai buna leguma e carnitza

stefanut mi-a fost un pic fornait si sambata noapte a facut un pui de febra ca a luat de la david s-a rez cu o doza de eferalgan pediatric si cu ser in nasuc

nush ce e cu el are vreo 2 zile de cand tzatza nu-i mai placese tot frichineste cand il pun la san se arcuieste se stramba se enerveaza si in sfarsit plange...daca storc si-i dau cu bibe papaasa ca eu ce sa mai cred??noaptea slava domnului suge f bine de la san

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput